`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Thermo Gloves

Etxeondo Thermo Gloves

  • Etxeondo Thermo Gloves
  • Etxeondo Thermo Gloves
  • Etxeondo Thermo Gloves

Etxeondo Thermo Gloves

Produktbeskrivelse Etxeondo Thermo Gloves

ETX Termika hansker, tynne og ekstremt elastiske for mellomklassen vær. Disse komfortable og lette hansker fungere godt som et første lag for andre vinterhansker i de kaldeste forhold.

Teknologi:

Windstopper: Windstopper produkter holde deg varm, komfortabel og beskyttet av et bredt spekter av værforhold. Windstopper kombinerer absolutt vindbeskyttelse med eksepsjonell pusteevne for komfort med færre lag med klær og mindre volum på sykkelen. Windstopper plagg blokkere vind og redusere følsomhet for ekstreme temperaturer.


Tenker du på og kjøpe Etxeondo Thermo Gloves? Dette er en av stjerneproduktene hos bikeinn, nett sykkel butikken. Prisen er 36.99 $, begrenset tid! Hos bikeinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Etxeondo til den beste prisen. Alle våre sykkel produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Hansker av høy kvalitet,

Thermo hansker etxeondo

-

Hansker at selv om de ikke er veldig tykk ikke lenger underholde andre tykke. For de dager at det er kaldt, men ikke for mye å få en tykkere. Noen ganger foretrakk de fordi de ikke mister kontakten i hendene eller mobilitet. Og prisen er veldig bra for kvaliteten de har. Lett å ta på og ikke ha eller borrelås.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk