`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo Thermo

Etxeondo Thermo

  • Etxeondo Thermo
  • Etxeondo Thermo
  • Etxeondo Thermo

Etxeondo Thermo

Produktbeskrivelse Etxeondo Thermo

ETX Termika hansker, tynne og ekstremt elastiske for mellomklassen vær. Disse komfortable og lette hansker fungere godt som et første lag for andre vinterhansker i de kaldeste forhold.

Teknologi:

Windstopper: Windstopper produkter holde deg varm, komfortabel og beskyttet av et bredt spekter av værforhold. Windstopper kombinerer absolutt vindbeskyttelse med eksepsjonell pusteevne for komfort med færre lag med klær og mindre volum på sykkelen. Windstopper plagg blokkere vind og redusere følsomhet for ekstreme temperaturer.


Ikke vent lenger og kjøp Etxeondo Thermo. For annen informasjon om egenskapene til Etxeondo Thermo kan du komme i kontakt med bikeinn gjennom vår kontakt side. bikeinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Herreklær for sykkel og annen fritidsaktivitet . Vår Herreklær vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Hansker artikler.

Spesifikasjoner Etxeondo Thermo

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Hansker av høy kvalitet,

Thermo hansker etxeondo

-

Hansker at selv om de ikke er veldig tykk ikke lenger underholde andre tykke. For de dager at det er kaldt, men ikke for mye å få en tykkere. Noen ganger foretrakk de fordi de ikke mister kontakten i hendene eller mobilitet. Og prisen er veldig bra for kvaliteten de har. Lett å ta på og ikke ha eller borrelås.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk