up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Etxeondo

Etxeondo Votter Etxe Windstopper

Etxeondo Votter Etxe Windstopper

plus
  • 360Etxeondo Votter Etxe Windstopper
  • Play videoEtxeondo Votter Etxe Windstopper
  • Etxeondo Votter Etxe Windstopper
  • Etxeondo Votter Etxe Windstopper

Etxeondo Votter Etxe Windstopper

Produktbeskrivelse Etxeondo Votter Etxe Windstopper

Tynn, lett og svært elastiske Etxeondo komfort hansker. Takket være et andre ekstra lag laget av Wind, som enten er slitt eller settes på innsiden av rommet på baksiden av hendene, er denne modellen en meget multi-funksjonelle hanske for et meget vidt temperaturområde.


Dette ekstra lag er delt i to deler, slik at mobiliteten av fingrene er meget god for å aktivere bremsene eller gear.Teknologi:


WINDSTOPPER:


Windstopper produkter holder deg varm, behagelig og beskyttet under et bredt spekter av værforhold.


Windstopper kombinerer absolutt vindbeskyttelse med eksepsjonell pusteevne for komfort med færre lag med klær og mindre volum på sykkelen. Windstopper plagg blokkere vinden og redusere følsomhet for ekstreme temperaturer.


Etxeondo KOMFORT:


Eksklusiv stoff som gir god komfort og en følelse av varme. Den holder kroppen tørr transporter fuktighet til utsiden. Det er også veldig holdbart som det opprettholder sine kvaliteter selv etter mange slites og vasker.


Med Etxeondo Votter Etxe Windstopper, det garanterer det beste sykkel utstyr. I tillegg til bikeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din sykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Etxeondo. Vårt team av sykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Herreklær tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Etxeondo Votter Etxe Windstopper

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig god kvalitet

-

Hansker av veldig god kvalitet, også med to lag i tilfelle kulden strammes, og hvis det ikke samles et lag i selve hansken. Perfekt til veldig kalde dager.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up