`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Etxeondo

Etxeondo WS Team Edition

Etxeondo WS Team Edition

  • Etxeondo WS Team Edition
  • Etxeondo WS Team Edition
  • Etxeondo WS Team Edition

Etxeondo WS Team Edition

Produktbeskrivelse Etxeondo WS Team Edition

En høy ytelse Windstopper kit (jersey arm warmers) for dager når været blir rotete. Det er det samme settet brukes av teamet Giant Shimano Pro ryttere i de kaldeste etapper, med den eksklusive Etxeondo design.

Egenskaper:

Windstopper stoff

3 baklommer

Hull for vann evakuering

Full lengde glidelås

trykt logoer

refleks~~POS=TRUNC detaljer~~POS=HEADCOMP

Klaff for ryggskinne

Mykt foret hals

Technologies:

Windstopper produkter holde deg varm, komfortabel og beskyttet av et bredt spekter av værforhold. Windstopper kombinerer absolutt vindbeskyttelse med eksepsjonell pusteevne for komfort med færre lag med klær og mindre volum på sykkelen. Windstopper plagg blokkere vind og redusere følsomhet for ekstreme temperaturer.


Med Etxeondo WS Team Edition, det garanterer det beste sykkel utstyr. I tillegg til bikeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din sykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Etxeondo. Vårt team av sykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Dameklær tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Etxeondo WS Team Edition

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk