`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Fabric

Fabric MTB Short Mini Pump

  • Fabric MTB Short Mini Pump
  • Fabric MTB Short Mini Pump

Fabric MTB Short Mini Pump

Produktbeskrivelse Fabric MTB Short Mini Pump

Fabriceware atbikeinn finner det beste utvalget av Fabrikat beste pris! Å kjøpe online Fabricproducts på sykkel kan ikke være enklere, da alle varene våre vil bli levert direkte på døren.

De fleste av våre produkter produseres innen 24 timer etter at bestillingen er utført.

Som en autorisert forhandler avFabric, forsikrer vi omfattende kunnskap og innsikt for alle våre fabrikker, og kan gi deg all nødvendig informasjon om bruk og vedlikehold av Fabric.

Du vil alltid få den beste servicen på atbikeinnaswell da alle kjøp og informasjon forblir fullstendig konfidensiell og sikker.

Vi ønsker at du skal være 100% fornøyd med dine bikeprodukter.

Hvis du i alle fall ikke er fornøyd med den anskaffede varen, kan du returnere den innen 30 dager.

Ikke nøl med å kontakte vårt vennlige kundeserviceteam som hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål eller spørsmål!

Den kompakte M200 stuver lett i en bag eller sikkert til en ramme.

Aluminiumskroppen er lett, holdbar og ser fantastisk ut.

Et Presta og Schrader-spak aktivert smarthode strekker seg på en gummislange for brukervennlighet når du er ute på stien.

+ Utvidbart slangehodesystem + Beskytter ventiler som er enkle å bruke + Passer Schrader eller Presta + Betjeningshode for spak + Kompakt lettvekt + For dekk med høyt volum + (90psi 6.2bar) + Snap fit frame mount inkludert + Lengde: 235mm
Med Fabric MTB Short Mini Pump, det garanterer det beste sykkel utstyr. I tillegg til bikeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din sykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Fabric. Vårt team av sykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Klokker tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Fabric MTB Short Mini Pump

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Pumpe med høyt flyt, men lavt trykk.

-

Bowleren har en kvalitetsfinish. Det er noe tykt, men det plager meg ikke og det passer godt i ryggsekken. Den kobles enkelt til ventilen og tvinger den ikke takket være den utvidbare hylsen. Det gir en god luftstrøm, selv om når hjulet er veldig hovent det koster mye å pumpe, har dette virket nysgjerrig. Jeg har 27'5 + hjul, og det er derfor jeg kjøpte denne bowleren.

Bra produkt

-

Veldig bra produkt, har utmerket kvalitet

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk