`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Fizik

Fizik Aliante Gamma K:ium

Fizik Aliante Gamma K:ium

  • Fizik Aliante Gamma K:ium
  • Fizik Aliante Gamma K:ium
  • Fizik Aliante Gamma K:ium

Fizik Aliante Gamma K:ium

Produktbeskrivelse Fizik Aliante Gamma K:ium

Aliante Gamma. Valget av entusiast ryttere. Høy ytelse karbon forsterket shell.Twin flex grafitt skall. Lett og komfortabel. Ergonomisk dukkert plattform.


Spine Concept er fizi: k retningslinje til høyre salen valget. Det innser at syklister har varierende grad av fleksibilitet og menneskelig fleksibilitet påvirker kjøreatferd ved sykling i en høy ytelse posisjon.Spesifikasjoner:


- Shell: Nylon Carbon Reinforced


- Vekt: 259 gr


Fizik Aliante Gamma K:ium er et produkt som samsvarer til den Seter kategorien innen Sykkeldeler utvalget på din sykkel butikken, bikeinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av bikeinn. Hva er fordelene med Fizik Aliante Gamma K:ium? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for sykkel.

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

En veldig behagelig sal

-

Jeg har denne salen på to sykler, men ikke min landeveissykkel. Etter å ha lidd en ny tur med et smertefullt sete måtte jeg kjøpe en annen aliante gamma for ridetid hele dagen. Jubel!

Stor

-

Veldig behagelig racing sykkelsetet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk