up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fizik

Fizik Karbonsadel Aliante R1

Fizik Karbonsadel Aliante R1

plus
  • Play videoFizik Karbonsadel Aliante R1
  • Fizik Karbonsadel Aliante R1
  • Fizik Karbonsadel Aliante R1

Fizik Karbonsadel Aliante R1

Produktbeskrivelse Fizik Karbonsadel Aliante R1

Aliante R1. Vi lanserte den første Aliante i 1999 og i løpet av de mellomliggende femten årene har det blitt en av våre mest kjære og favoriserte saler i verden elsket av både proffer og entusiaster. Med enestående komfort og en TWIN FLEX Carbon Kevlar skallet sitt både lett og komfortabel.


2014 markerte en milepæl i utviklingen av Aliante med lanseringen av en helt ny slank profile.Going fra overvekt til Skinny, samtidig økt komfort sammen med vår Spine Concept teknologi, den gjorde for Bull.Spesifikasjoner:


Shell: Composite Carbon co injisert Nylon TwinFlex

Vekt: 185 gr

Mål: 275x140 mm


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Fizik Karbonsadel Aliante R1 unik. Hvis du er interessert i Fizik Karbonsadel Aliante R1 bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk bikeinn. Vår omfattende Seter kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte sykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et bikeinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Fizik Karbonsadel Aliante R1

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Beste salen

-

Sadel er veldig behagelig for lang kjøretur. Ingen angrer. Beste oppgradering noensinne!

Alliant fizik-sal

-

Den beste salen etter min mening, jeg har kjørt Alliante i flere år. Etter kjøpet av en ny sykkel, så en ny posisjonering, ble jeg tilbudt et annet sadelmerke: ((((jeg skadet meg ... Her er vi tilbake til Fizik Alliante og alt passer inn ordre, total komfort.

Perfekt

-

Dette er den beste salen jeg har eid. Veldig behagelig fra av gjort 300 miles og ingen såre biter. Ser ikke spesielt ut, og de blanke / skinnende plastsidene (mens de er bra for å beskytte salen mot slitasje fra den uunngåelige mager veggen - som vi ikke burde gjøre, men alltid ender opp med å gjøre på et eller annet tidspunkt) vil se bedre ut hvis de var matt sorte. .

Anmeldelse

-

Alliante seter er flotte Prøvde andre litt billigere og velkjente sykkelmerker, men de er aldri så gode Dette er min fjerde på 25 år - ikke nøl med å bruke pengene og de er alltid de samme som forventningene dine-utmerket og pålitelig

Legering fizik sal

-

Denne salen er perfekt for min grad av fleksibilitet. Jeg hadde ingen smerter fra første tur (90 km). Jeg ble virkelig imponert. I flere år syklet jeg på en Arione-sal og deretter på en Antares og jeg må si at Alliante-salen er veldig bra for meg. Vi kan derfor stole på anbefalingene fra produsenten.

Beste setet noensinne.

-

Komfortabel. Sett til 1 grad, gir en mer aggressiv tur med god kraftoverføring.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up