`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Fizik

Fizik R4B

Fizik R4B

  • Fizik R4B
  • Fizik R4B
  • Fizik R4B
  • Fizik R4B

Fizik R4B

Produktbeskrivelse Fizik R4B

R4B Uomo: fi'zi: k utvalg av road sykling sko er utviklet i samarbeid med ledende profesjonelle syklister og brukes til stor effekt av Worldtour, OL- og VM-ryttere. De beste teknologiene, materialer, FoU, er testing og produksjon teknikker som brukes til å levere deg de beste skoene for kjøring på vei og racing, og sildre ned hele range.R4B tilbyr en nøye utformet blanding av komfort og lav vekt, passform, kraftoverføring og enkelt Boa IP1 en nedleggelse kontroll aerodynamisk efficiency.R4B s er lett, rask, sikker, aerodynamisk og behagelig - og er supplert med et par av lys, er pent justerbar micro straps.The R4B er injisert karbonfiber yttersåle stiv for kraftoverføring og formet for å hjelpe aerodynamikk. Den kombinerer med den velprøvde støttende og komfortabel fi'zi: k Sykling Såle med skulpturerte såler og støttende hæl å sikre at alle dyre watt går rett inn i pedalene R4B er Microfiber øvre er slitesterkt, lett og spenstig med nok fleksibilitet for å sikre komfort for hver rytter fot, men sterk nok til å tåle kravene til racing - uten noen vekt straff. Den diamantformede laser cut perforeringer hjelpe temperaturstyring.

spesifikasjoner:

Materiale: Microtex laser perforert

Yttersåle: Injisert Carbon Ventilert

Lukking system: Boa IP1 A og Micro stropper

Innersåle: fizi: k sykling Insole

Vekt: 254 g (størrelse 42,5)


I tillegg Fizik i R4B kategorien Herresko fra din nett sykkel butikk kan du finne andre produkter relatert med Sykkelsko. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Fizik hos bikeinn vil du finne et stort variasjon av sykkel produkter som også kan interessere deg. Fizik er fokusert på innovasjon og forbedre sykkel opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Fizik R4B

Farge
Anbefalt bruk

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Ricky !!

-

Takk for din good.It er så pen og praktisk og nice.I'd liker å kjøpe et kjøp.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk