up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoFizik Sal Aliante Gamma K:ium
  • Fizik Sal Aliante Gamma K:ium
  • Fizik Sal Aliante Gamma K:ium
Fizik

Fizik Sal Aliante Gamma K:ium

Fizik Sal Aliante Gamma K:ium

plus

Fizik Sal Aliante Gamma K:ium

Produktbeskrivelse Fizik Sal Aliante Gamma K:ium

Aliante Gamma. Valget av entusiast ryttere. Høy ytelse karbon forsterket shell.Twin flex grafitt skall. Lett og komfortabel. Ergonomisk dukkert plattform.


Spine Concept er fizi: k retningslinje til høyre salen valget. Det innser at syklister har varierende grad av fleksibilitet og menneskelig fleksibilitet påvirker kjøreatferd ved sykling i en høy ytelse posisjon.Spesifikasjoner:


- Shell: Nylon Carbon Reinforced


- Vekt: 259 gr


Fizik Sal Aliante Gamma K:ium har Fizik offisiell garanti fra produsent. Som en Fizik offisiell forhandler er alle våre tilbud sykkel artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I bikeinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Sykkeldeler produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Seter artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Fizik Sal Aliante Gamma K:ium

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

En veldig behagelig sal

-

Jeg har denne salen på to sykler, men ikke min landeveissykkel. Etter å ha lidd en ny tur med et smertefullt sete måtte jeg kjøpe en annen aliante gamma for ridetid hele dagen. Jubel!

Stor

-

Veldig behagelig racing sykkelsetet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up