`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Fizik

Fizik Terra X5

  • Fizik Terra X5
  • Fizik Terra X5
  • Fizik Terra X5

Fizik Terra X5

Produktbeskrivelse Fizik Terra X5

Tøff, lett, komfortabel og allsidig, har Terraz X5 MTB-skoen å vinne all terrengytelse, med adaptiv passform, sporbeskyttende materialer og utmerkede slitebaner for off-road grip.

Fordi Terra X5s asymmetriske åpning er festet med en enkelt mikrojusterbar Boa L6 Dial B-skive som kjører en stålbelagt nylonblonder gjennom tøffe, lette "Slipstream" plastførere, og kombinert med en 25 mm mikrofiber og velcro-stropp, er det enkelt og raskt å få En presisjonspass for enhver fotform. Den optimale passformen betyr komfort og ytelse.

Laserperforert Microtex øvre og lette, pustende indre mesh gir fleksibel støtte og kjøling, mens tykkere tungemateriale gir viktig stødbeskyttelse. Den sammensatte karbonfiberventilert yttersåle og fi'zi: k sykling innersåle kombinerer for å gi støtte, komfort og enorm kraftoverføring. Den har lette, tøffe vevde hælsløyfer for bæring og lagring.

Terra X5 inspirerer stilsikkerhet takket være alt terrenggrepet som tilbys av uttalt slitebane som helt omfatter hælprofilen, på tåboksen og på tvers av vrangen og utover til klosspissen, noe som skaper en solid støtte for ryttere som foretrekker klippeløs 'sti' pedaler med en liten plattform.

spesifikasjoner:

Øvre: Laserperforert Microtex

Ytresål: Injiserbare karbon / TPU co-injiserte tapp

Lukkesystem: Single L6 Dial B og Single Strap

Innersåle: Fizi: K Sykling Innersåle

Vekt: 282g (størrelse 42.5)


Dra nytte av våre tilbud på Fizik Terra X5. I vår nett sykkel butikk, hos bikeinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste sykkel utstyret. Du kan også besøke andre sykkel kategorier og finne produkter av merket Fizik til den beste prisen.

Spesifikasjoner Fizik Terra X5

Lukninger
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (24)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Gizik terra x5

-

Ser bra ut, føles bra. Men dessverre kunne jeg ikke bruke den fordi den var i feil størrelse, jeg bruker vanligvis en 45 som en flatfot, har prøvd merke som Shimano og Specialize. Så hvis du bruker disse størrelsene for de merkene, kan det være lurt å vurdere å redusere størrelsen.

Fizik terra x5

-

Gode sko til en god pris!

Utmerket

-

Skoene er perfekte, veldig komfortable, de passer perfekt. Veldig fornøyd med kjøpet mitt, og jeg kommer tidligere enn forventet.

Fizik terra 5 sko

-

Flott i alle aspekter

Terra sko

-

De er veldig gode, de tilpasser seg veldig bra og veldig vakre sannheten veldig glade og en god pris

Sko

-

Veldig bra sko

Utmerket pedal

-

Utmerket pedal for grus. Supersikker og med utmerket kvalitet.

Perfekt

-

Lett sko, veldig god stramme med boa, veldig stiv såle.

Fizik terra x5

-

spektakulære, stive sko og effektiv tråkk

Av 10

-

Komfort, letthet og estetikk til en pris 10

Perfeksjon

-

Perfekte sko, jeg valgte min størrelse, 44 med nok frykt for at de var smale i fronten, og jeg hadde en hyggelig overraskelse med å se at den siste er bred nok til å holde foten perfekt uten å forstyrre noe, og lenge også perfekt, litt over en finger

Praktisk, lett og elegant

-

Sneaker perfekt montert, enkel justering av BOA-systemet. Veldig lett, elegant og diskret.

Sko fizik terra x5

-

Jeg kjøpte denne skoen til grusrittene mine. Imponert over kvaliteten. Passer komfortabelt og utmerket valuta for pengene.

Veldig bra

-

Upåklagelig kvalitet / pris. Komfortabel.

Topp fizik terra x sko

-

utmerket valuta for pengene rask levering, stiv sko frisksål

Utmerket sko mtb

-

Utmerkede sko, eksakt nummerering. God kraftoverføring til pedalen, lett og med god justering.

God kvalitet

-

Utmerket produkt, rettidig levering

Utmerket par sko til en utmerket pris

-

Jeg kjøpte disse skoene fordi de så seriøse ut og var til en god pris, og etter 3 år falt de gamle Exustar-skoene mine fra hverandre. Disse skoene er virkelig gode. De er komfortable, solide og lette. Mekanismen for snøring fungerer godt og er også svært komfortabel. Den eneste ulempen ved disse skoene er at de ikke kommer med de faktiske klossene som må kjøpes separat. (Jeg plukket opp et par på min lokale sykkelbutikk, og det tar 30 sekunder å få dem tilkoblet).

Fizik terra x5 toppsko

-

Veldig bra mtb sko: Stiv såle, men fortsatt lett å gå langs Komfortabelt og lett å lukke, selv når du sykler. Videre, vakker design og enkel å vedlikeholde.

Lyshet og komfort

-

trofast mot merkevaren, jeg har også veien, jeg bestilte samme størrelse og som en hanske !! rask frakt !!!

Sko fizik terra x5

-

Utmerket finish og god valuta for pengene. Komfortable sko med god stivhet.

Fizik terra x5

-

5 stjerner! god kvalitet

Bra produkt, men

-

Skoene er spektakulære, selv om jeg ikke har prøvd dem ennå, men de synes å være komfortable. Den eneste, men det ville sette det for prisen på skoene, kunne bringe og vikene ... det er en detalj som vi kjøpte de vi ville være glade for, og hvem som selger, ville ikke vært så mye .....

Flott sko

-

Utmerket produkt, jeg er veldig fornøyd

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk