`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Produktbeskrivelse Garmin Edge 1030 Pack

Oppsummer turer med Edge 1030 Pack, en enhet som er øverst på tilbehør til syklister . Dette utstyret er designet for å fungere 20 timer pluss ytterligere 20 timer med eksternt batteri som er opprettet av merkevaren.

Ditt design støtter innlemmelsen av Garmin-lamper og lading . Gjennom berøringsskjermen konfigurerer du de mest populære ruter som er etablert i de forbedrede kartene som inneholder informasjon om skarpe svinger. Du kan manipulere det ved hjelp av visse hanskemodeller og til og med i regnet. Andre advarsler som utstedes er Strava Live som advarer om nærliggende segmenter, og har også andre programmer forhåndslastet som TrainingPeaks Connect. Som bruker vil du ha en navigasjonserfaring, inkludert ruteplanlegging, ved å bare legge til rundreisealternativet, kompassretningen og en omtrentlig avstand.

Du kan koble enheten med andre enheter eller teknologi ved hjelp av WiFi, Ant + og Bluetooth . Å få tilgang til de forskjellige widgets Dens dimensjoner er 59 mm lange x 114 mm brede x 15 mm tykk og totalvekten er 123 gram.

SPESIFIKASJONER

Søknad: landeveissykling, MTB
Kart og ruter: Ja. Kapasitet 100 ruter og 16 GB data (MicroSD)
Tilkobling ANT +, Bluetooth®, Wi Fi®, USB
Puls: Ja. (med brystbåndsensor)
Cadence: Ja. (med hastighet / tråkkfrekvens ANT + sensor)
Powermeter: Ja. Med ANT + -enheter
Kompatibel programvare: Garmin Connect, Strava (Live Segments), TrainingPeaks
Enhetens tekniske informasjon: Berøringsskjerm. Fargeskjerm. Vanntett IPX7. Størrelse 58 x 114 x 19 mm. Vekt 123g. Pixel 282 x 470
Batteri: 20 timers kjøretid (GPS-modus), litiumion
Sensorer: GPS. GLONASS, Galileo, barometrisk høydemåler, akselerometer
Smarttelefonvarsler: iPhone®, Android ™, E-post, SMS, varslinger om live vær, live spor, deteksjon av hendelser (posisjon til nødkontakter)

YTELSESFUNKSJONER

Intervalltrening: sett opp trenings- og hvileintervallene dine
Avanserte treningsøkter: tilpassede aktiviteter for å forbedre og oppnå dine mål
Ytelsesanalyse VO2 MAX, FTP w / kg, Training Stress Score, Intensity Factor, Recovery control, Training Effect
Kaloriberegning: Ja. Kcal og Kj
Spor: Live spor (Garmin / Strava / Komoot), Sharp Corners Alarm, automatiske rutealternativer, Strava Live segmenter
Skjerm: tilpassbare skjermer
AUTO LAP® Ja
AUTO PAUSE® Ja
VIRTUAL PARTNER® Ja
VIRTUAL RACER® Ja

KOMPATIBILITETSENHETER

Garmin Connect ™ Mobile, Connect IQ ™ butikk, Varia ™ sykkellys, Edge® fjernkontroller, Vector ™ kraftmåler pedalsystem, Battery Garmin Charge ™
Shimano DI2-gruppesett
Smarte trenere

I PAKKEN

Garmin Edge 1030 sykkelcomputer
Premium pulsmåler
Tråkkfrekvenssensor
Hastighetssensor
Garmin aero-montering foran
Garmin standardfeste
Kabel USB
Nøkkelbånd

MER INFORMASJON

Ultimate GPS sykkelcomputer med navigasjon og tilkoblede funksjoner:
3.5´´ sykkelcomputer med omfattende funksjoner for navigering, ytelse og sykling
Trendline popularitetsruting bruker millioner av kilometer med Garmin Connect-kjøredata for å vise de beste ruter på og utenfor veien
Forhåndslastet Garmin sykluskart gir sving for sving retninger og nye navigasjonsvarsler
Ny rytter til ryttermelding1 lar deg holde kontakten med andre syklister i gruppen din
Utfordre deg selv hver tur med nylig oppdaterte forhåndsinnlastede Strava Live Segment-funksjoner
Batterilevetid: opptil 20 timer2, kan utvides opptil 40 timer med Garmin Charge-strømforsyning (tilleggsutstyr)

Kjør lenger og sterkere mens du holder kontakten med Edge 1030 GPS sykkelcomputer. Den har Trendline popularitetsruting, som bruker millioner av miles med rytterdata for å vise deg det beste på og utenfor veien. Enten du er en konkurrent, pendler eller en eventyrsøker, har vi funnet en bedre tur for deg.

Lag Ultimate Cycling Hub:
Edge 1030 inkluderer de nyeste navigasjonsverktøyene og er kompatibel med vår omfattende serie med sykkeltilbehør som lar deg måle viktige aspekter av ytelsen din. Det fungerer også med bevissthetstillegg som kan bidra til å skape et tryggere ridemiljø. Du kan bygge ditt perfekte turnettverk med Garmin, og alt starter med en Edge.

Popularity Routing vet hvor ryttere går:
Siden Garmin Connect nettsamfunn ble opprettet, har syklister lastet opp millioner av miles med kjøredata. det er på tide å bruke dataene godt med Trendline popularitet-ruteteknologi. Når Edge 1030 genererer en tur for deg, finner den den beste ruten du velger blant veiene (og stiene) som de fleste syklistene dine har reist. Eller bruk den forbedrede og fornyede Course Creator i Garmin Connect for å generere flere sykkelvennlige ruter basert på popularitetsdata.

Avansert navigering med Garmin sykluskart:
Garmin er din guide, enten du liker å sykle på veien eller utenfor. Edge 1030 sykkelcomputer er forhåndslastet med Garmin Cycle Map og inkluderer sving for sving-navigering og nye navigasjonsvarsler som varsler deg om kommende skarpe svinger. Mens du kjører, kan du få informasjon om høydedata, se interessepunkter og søke etter adresser. Rutetur tur / retur vil til og med generere en rute for deg. Bare fortell Edge 1030 en avstand og en startretning, så kan du velge opptil 3 ruter. Og selvfølgelig er det smart nok til å lede deg tilbake til ruten hvis du avviker fra den. Når du planlegger lange turer, kan du stole på Edge 1030. Den får opptil 20 timers strøm, og med den nye Garmin Charge integrerte batteripakken kan du holde Edge i gang så lenge du gjør.

Meldinger fra rytter til rytter:
Du trenger ikke å strekke deg etter telefonen eller bekymre deg for dine medkjørere når de drar foran eller faller bak. Med rytter til rytter-meldinger kan du sende forhåndsskrevne notater fra Edge 1030 til Edge. Fortell vennene dine om du kommer igjen om noen minutter, eller om de skulle fortsette uten deg. Hvis du har et dekk eller trenger hjelp, kan du sende en melding til dine medkjørere sammen med GroupTrack3, slik at de kan finne deg.

Smart tilkobling:
Edge 1030 holder deg tilkoblet på andre måter også. Svar på ubesvarte telefonsamtaler eller tekster med forhåndsskrevne meldinger4 som for eksempel å være hjemme snart. Gi dine venner og familie til og med dine medryttere sjelefred ved å la dem følge turene dine i sanntid med LiveTrack og GroupTrack. Dra nytte av automatiske opplastinger til Garmin Connect, last ned gratis apper og widgets fra Connect IQ-butikken, og til og med koble til Wi Fi® for enkle enhetsprogramvareoppdateringer.

Kjør med tillit og letthet:
Edge 1030 fungerer med vår nye innfeltmontering, som holder enheten på linje med styret, ikke over dem. Ikke bare gir dette Edge-en din en lavere profil, men monteringen gjør det også enkelt å slå av ekstrautstyr som Garmin Charge-strømpakken eller noe av vårt Varia-utvalg av sykkelbevissthetsutstyr. Edge 1030 er kompatibel med bakre radar fra Varia og smarte sykkellys for å skape et tryggere kjøremiljø. Den har også innebygd Incident Detection5, som automatisk sender posisjonen din til en nødkontakt hvis du får problemer.

Strava Live-segmenter hjelper deg med å presse til å utføre:
Garmin og Strava gir deg enda flere måter å teste grensene dine på. Du vil fremdeles motta varsler for segmentstart og -behandling, og være i stand til å konkurrere praktisk talt mot dine Strava-venner med et nydesignet sekund for andre sammenligning som viser hvordan du måler deg. Men nå vil du også kunne se hvordan din nåværende innsats sammenlignes med din PR, din siste innsats eller det personlige best av vennene dine. Og den nye Segment Explore-funksjonen lar deg se populære segmenter og markeringssegmenter rundt deg, direkte på Edge.

Fra plan til ytelse med TrainingPeaks:
Med TrainingPeaks Connect IQ-appen er det like enkelt å ta med deg den planlagte treningen for hver tur som å slå på Edge 1030. Den forhåndslastede appen setter den daglige treningen din rett på Edge-enheten. Det guider deg gjennom treningen i sanntid, komplett med intensitetsmål og intervallvarighet. Etter treningen, synkroniser med TrainingPeaks for detaljert analyse og for å måle fremdriften mot dine mål. Opprett en gratis TrainingPeaks-konto, og kom i gang med en gratis treningsplan (på engelsk).

Personlig Race Day Power Plan fra Best Bike Split:
Med Best Bike Split kan du se hvordan endringer i vekt, kraft og drag kan påvirke din løpetid og skaper den perfekte kraftplanen for løpetiden. Med Best Bike Split Race Sync-appen vil løpedagens kraftplan lede deg til din beste sykkeldeling noensinne. Bare koble din Best Bike Split-konto med Edge 1030, så vil alle dine nåværende løpsplaner være tilgjengelige. Lag en gratis Best Bike Split-konto (på engelsk) i dag, og kom i gang med planleggingen av din perfekte løpsdagsstrategi.

Tilpass enheten din:
Det er enkelt å tilpasse Edge 1030 med de gratis appene, widgetene og datafeltene du vil ha fra Connect IQ-butikken vår. Apper som AccuWeather forteller deg når regnet skal stoppe, slik at du kan finne tid til en tur. Få øyeblikkelig tilbakemelding med MPA og Power-appen fra Xert, slik at du kan se om du overskrider maksimal tilgjengelig strøm. En rekke konfigurerbare datafelter viser favorittstatistikken din på en skjerm som er lett å se

Ikke vent lenger og kjøp Garmin Edge 1030 Pack. For annen informasjon om egenskapene til Garmin Edge 1030 Pack kan du komme i kontakt med bikeinn gjennom vår kontakt side. bikeinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Elektronikk for sykkel og annen fritidsaktivitet . Vår Elektronikk vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Sykkelcomputer artikler.

Kundeomtaler og spørsmål (74)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Alt perfekt

-

Alt perfekt, rask levering og som alltid alt veldig enkelt.

Garmin 1030

-

Flott produkt av høyeste kvalitet. ANBEFALE

Garmin edge1030

-

Jeg kjøpte Garmin edge 1030 ... det er verdt det ... Jeg pleide å ha en Garmin 830 og det er ting som gjør forskjellen ... spesielt den større skjermen (jeg ser den bedre enn 830) Jeg er veldig glad ... både med enheten og med frakten ... Superrask !!

Hastighet

-

Raskt å ankomme, og produktet skuffer ikke.

Garmin edge 1030

-

Jeg har oppgradert Garmin Edge 810 til en Garmin Edge 1030, og det er et fantastisk produkt. Den har alt det jeg vil. Fin storskjerm, tilkobling til Garmin-appen og telefonen fungerte enkelt. Berøringsskjerm fungerer bra, selvfølgelig er det ikke en mobil, men for denne typen ting fungerer den bra. Jeg var litt nervøs for å sende til Nederland på grunn av pandemien, men leveransen var så rask. Jeg har bestilt produktet på en mandag, leveransen var på en torsdag, og jeg ble holdt informert av AfterShip-appen. Flott jobb!

Rask leveranse

-

Rask levering og TOPP (Qualitat-preu) produkt.

Garmin 1030 pakke

-

Perfekt kjøp !! God emballasje, rask frakt og veldig god produktkvalitet.

Fantastisk kundetjeneste

-

Garmin leverer alltid gode produkter, den beste prisen rundt og fordi den er levert i eu ingen avgift som skal betales. Måtte sende en e-post til selskapet for å sjekke levering, og de var tilbake i løpet av få minutter. Anbefaler produkt og selskap på det sterkeste

Garmin 1030

-

Utmerket produkt, veldig rask levering!

Garmin edge 1030

-

Utmerket produkt og funksjoner

Alt perfekt

-

Flott produkt, den beste prisen som ble funnet og frakthastigheten bare en liten forsinkelse på grunn av FILOMENA ingenting å bebreide bikein

Garmin edge 1030

-

Jeg kunne ikke vært lykkeligere, veldig bra utstyr.

Uslåelig

-

Hei, produktet fikk alt upåklagelig, tusen takk. Jeg vil fortsette å kjøpe og anbefale nettstedet ditt, tusen takk. Helse @ s

Hastighet

-

Det kom veldig raskt. Veldig praktisk og oppfyller funksjonen

Molt bé

-

Tot molt bé. Molt aviat er kommet. Det har fullført begge forventningene. Gràcies

Garmin edge 1030 pakke

-

Fantastisk enhet.

Garmin 1030 gps bestilling

-

Fantastisk

Flott

-

Flott produkt, ankom veldig raskt selv i disse høytidsperioder! Takk skal du ha

Spektakulær

-

Encantado, una pantalla grande, un procesador potente .... En fin, de primera !!!

Xxx

-

Utmerket produkt til den beste prisen i nettbutikken din. Jeg er veldig fornøyd!

Alt perfekt!

-

Jeg kjøpte Garmin 1030-pakken, det var for å lage en gave, men det skal bemerkes at jeg fant den beste prisen på bikeinn.

Garmin edge 1030

-

Garmin Edge 1030-pakke. Levering på rekordtid, i tråd med mine forventninger, flott produkt med en pris som trosser all konkurranse. Tusen takk for responsen din og alle produktene dine som tilbys. Nettsted for å anbefale d eller 5 stjerner Godt nyttårsfeiring. Sportslig

Veldig bra kjøp

-

Et flott kjøp, raskt å komme hjem og en gang testet, ett pass har alt du trenger for alle typer sport

Garmin

-

Kjapp levering. Flott produkt.

5 stjerner

-

5 stjerner super rask levering

Fantastisk

-

Utmerket produkt til den beste prisen på markedet. Detaljert analyse av opplæring og sanntidsdata. Veldig interaktiv

Garmin 1030 pakke

-

Greit. Rask levering og produkt som forventet.

Utmerket shopping og produktopplevelse

-

Rask frakt, alt som forventet!

Et nytt produkt har 2 års garanti. tradeinn ignorerer problemet og vil ikke endre produktet. gps edge 1030 laster ikke inn kart.

-

Jeg kjøpte produktet gjennom Amazon og lastet ikke opp kartene. Tradeinn er ikke ansvarlig og Amazon henviser meg til Tradeinn. Den er ikke engang 3 måneder gammel, og jeg kan ikke bruke den. Gå svindel tradeinn og alle konsernselskaper.

Materiale

-

GPS med et veldig godt prisforhold, jeg har allerede kjøpt for meg selv og for en rekke av mine kolleger er vi alle fascinert av produktet.

Garmin edge 1030

-

Alt ok komplett pakke med alle sensorer

Garmin 1030 pakke

-

Alt perfekt. Jeg ville kjøpt igjen.

Garmin6 edge 1030 pakke

-

Bra produkt, jeg hadde allerede 1000 og de er veldig like Enheten kom veldig raskt, på to dager, og for øyeblikket er jeg fornøyd med det

Garmin 1030

-

Et utmerket produkt. Veldig rask levering. Sterkt anbefalt.

Garmin edge 1030

-

Perfekt, produkt som forventet, rask frakt

Tar levering som ble forsinket

-

Stor GPS topp enhet for å forbedre ytelsen på sykkelen

Garmin 1030 anmeldelse

-

produktet er utmerket, dessverre ikke en måned etter kjøpet lades ikke batteriet, du kobler det fra og det går plutselig ned .. Jeg kontaktet bikeinn siden jeg kjøpte det fra dem, og jeg beklager at de leter etter unnskyldninger om det .. et lite nettsted alvorlig om sen refusjon, forsendelser som for å selge et produkt indikerer det for deg som om de hadde det inne, og da er det ikke så å få pengene tilbake en måned går. Jeg må beholde det defekte produktet eller kontakte den assistansen som uheldig fungerer på en annen måte for Italia.

Garmin 1030

-

Veldig raskt og alt veldig riktig

Garmin 1030-pakke

-

Akkurat det jeg har lett etter. Utmerket navigasjonssystem for sykkelen. Fungerer perfekt og kan konfigureres etter din smak. Sterkt anbefalt. Levering veldig bra.

Garmin 1030 pakke

-

Alt bra, rask og best pris garantert

Garmin 1030-pakke

-

GPS-toppen, med mange funksjoner for både trening og navigering. Det er veldig konfigurerbart etter smak hos hver enkelt. Pakken har alt du trenger for å montere den på sykkelen og medfølgende sensorer. Negativ er prisen, og at skjermen skal ha mer oppløsning (som en mobil) er litt bedre enn Garmin 1000, men ikke mye mer.

Garmin 1030

-

Utrolig gps og veldig rask levering !!! 100% 100 anbefalt

Garmin 1030

-

Jeg bestilte garmin 1030 og forsendelsen gikk veldig raskt. Jeg er veldig fornøyd, nå kan du bruke utstyret! Jeg anbefaler!

Gps-språk

-

Har denne GPS portugisisk språk ???

Garmin 1030

-

Fantastisk produkt

Helt fint

-

UTMERKET BROWSER, PERFEKT I ALT, MEN OVER HELT NYTTIG

Veldig bra

-

Produkt av høy kvalitet, men leveransen er dårlig.

Veldig rask levering

-

mer enn oppfyller forventningene; Når det gjelder leveringslogistikk, er den spesiell ... på en dag har du den perfekt

Garmin 1030

-

Bra GPS og sykkelcomputer. Billigste på internett, og du får det som er innen rimelig tid. Veldig fornøyd.

Garmin 1030

-

UTMERKET NAVIGATOR, PERFEKT I ALT, MEN OVER ALLE NYTTIGE.

Greit

-

Bra produkt, ingen overraskelser, ifølge beskrivelsen og forsendelsen har gått raskt. Jeg vil kjøpe igjen på denne siden hvis de etterspurte produktene har en god pris

Vase 1030

-

GPS-en er veldig bra, men for prisen den har, er responsen fra skråningsindikasjonen veldig treg

Veldig rask levering av ordren.

-

Utmerket GPS, for å forbedre leveringens hastighet til tross for omstendighetene.

Garmin 1030-pakke

-

Jeg bestilte Garmin 1030 pakken og det tar litt lengre tid å få xq jeg bestilte silikonetui. Alt kom perfekt og til en god pris!

Garmin 1030

-

Veldig bra nettsted Oppfyller mine forventninger Laveste pris

Den nåværende millor

-

Et underverk av d´aparell, det er ingen mangel, og det er fortsatt ting å oppdage. Bruket preu per internet sens konkurranse og en servering på 10

Garmin

-

Kan jeg stille skjermen til å vises på portugisisk? takknemlig for oppmerksomheten ..

våre eksperter svarer

Hei, ja den portugisiske språk kan velges.
Hilsen.

Koble til mobil

-

Informerer det meg på skjermen når jeg trener på mobilmeldinger, meldinger, samtaler osv.?

våre eksperter svarer

Hei, ja denne Garmin 1030 har fått Bluetooth-tilkoblingen for å koble den med smarttelefonen din og vise alle varslinger.
Hilsen.

Super pris

-

Uovertruffen pris, beste pris på markedet for Garmins topp i sortimentet.

Garmin edge 1030 pakke. spektakulære

-

GARMIN EDGE 1030 PACK er spektakulær. Jeg kommer til at en Polar V650 (topp i Polars datamaskiner) og sammenligner det med Garmin er det et leketøy. Etter mer enn 10 utflukter kan jeg si at alle forventningene mine har overrasket meg. Og jeg har fremdeles mange funksjoner å oppdage. På BIKEINN fant jeg også den beste prisen på Internett, frakt på 24 timer og alt perfekt pakket.

Topp produkt til beste pris

-

Kjøpte denne GPSen til MTB, som er det øverste Garmin-sortimentet til den beste prisen og med god service.

Bra produkt, fryktelig frakt

-

Produktet er veldig bra og mer enn oppfyller forventningene, men ikke frakten, som selv betaler fraktkostnader, kommer ikke i nærheten av det som var forventet. Skuffelse med selgeren fordi de bortsett fra å sende meldinger i standard malmodus, ikke har kunnet ha en detalj på grunn av forsinkelsen.

Garmin edge 1030

-

Super greie! En ekte datamaskin ombord med en mengde funksjoner med en superlesbar skjerm. Veldig intuitiv veiledning og flott app. Skikkelig glad for at jeg er!

Garmin edge 1030 pakke

-

Den beste prisen fant jeg med rask frakt

Garmin datamaskin med topp syklus

-

Garmin gamma-topp. Veldig bra produkt til en god pris.

Kan jeg stille skjermen til japansk skjerm?

-

Kan jeg stille skjermen til japansk skjerm?

våre eksperter svarer

Hei, ja, du kan velge det japanske språket.
Hilsen.

Beste syklus datamaskin

-

Det er det beste, på grunn av min lille erfaring er det flott, det er folk som sier at de ser det mer nyttig for fjell enn for veier. Jeg personlig liker å se dataene de viser godt, så strålende!

Utmerket

-

Markedets beste datasyklus med en økonomisk pris og rask frakt

Kantpakke 1030

-

Topp av spekteret. Inkluderer alt tilbehør. God pris og rask frakt

Garmin edge 1030

-

Garmin topp, rask frakt og veldig enkel installasjon!

Perfekt!

-

"God" pris, rask frakt og godt beskyttet pakke. Kanten 1030 er toppen av serien og det viser. Den har tusen funksjoner og er veldig intuitiv! Navigasjonen er helt topp!

Perfekt

-

Rask frakt og ryddig! Komplett og beskyttet produkt. God grep, mange funksjoner, god ytelse. Jeg brukte den på en sykkeltur, men du må være kjent med produktet, men etter at den oppfyller mine forventninger fullt ut. Takk!

Garmin 1030 pakke

-

Jeg vil vite om det har alt tilbehør?

Garmin kant 1030

-

Perfekt. Resepsjon innen 24 timer. Spektakulært produkt! Lett å håndtere og med så mange varierte funksjoner. Flott skjerm for meg

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk