`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Edge 130 Pack HR

Garmin Edge 130 Pack HR

Garmin Edge 130 Pack HR

Garmin Edge 130 Pack HR

Garmin Edge 130 Pack HR

Garmin Edge 130 Pack HR

Garmin Edge 130 Pack HR

Garmin Edge 130 Pack HR

  • Garmin Edge 130 Pack HR
  • Garmin Edge 130 Pack HR
  • Garmin Edge 130 Pack HR
  • Garmin Edge 130 Pack HR
  • Garmin Edge 130 Pack HR
  • Garmin Edge 130 Pack HR
  • Garmin Edge 130 Pack HR
  • Garmin Edge 130 Pack HR
  • Garmin Edge 130 Pack HR
  • Garmin Edge 130 Pack HR

Garmin Edge 130 Pack HR

Produktbeskrivelse Garmin Edge 130 Pack HR

Gjøre sykling en trygg aktivitet, med Edge 130 Pack HR vil du nyte en sykladomputer med viktige funksjoner for ditt velvære. Dette utstyret har en 1,8-tommers skjerm hvor den presenterer rutene på en klar måte, noe som letter lesingen. Utformingen av denne enheten skiller seg ut for å være lett, slik at du kan flytte den hvor du vil.

Blant de indikatorene du vil vite ved hjelp av denne enheten er: avstand, hastighet, hardhet og høyde av ruter. GPS og GLONASS satellitter arbeider for å veilede deg over lange avstander og intrikat terreng. Skjermen kan tilpasses med opptil 8 felt. Den har en barometrisk høydemåler for å spore avstanden, hastigheten og høyden på turen. Gjennom enkle å lese beskjeder, vil systemet lede deg gjennom hele banen.

Fra Garmin Connect-programmet vil du opprette reiser og konkurrere nesten med andre kolleger. Batterilevetid når 15 timer mellom ladningene . Cyclocompasset har alle funksjonene som tillater surfing, overvåking av statistikk og holde kontakten med kjære.

Kompakt, brukervennlig GPS-sykkelcomputer med sykkelbevissthet:

Forenklet, robust design med 1,8 display som er skarp og lett å lese i sollys eller svake lysforhold

Med GPS, GLONASS og Galileo satellitter og et høydemåler, vet du hvor langt, raskt, hardt og høyt du har ridd på lengste klatrer eller på vei gjennom byen

Inkluderer navigasjon med svingmeldinger og viser deg selv hvordan du kommer tilbake for å starte; Last ned kurs fra kursopprettingsfunksjonen i Garmin Connect ™ -nettsamfunnet, og løp i sanntid mot Strava Live Segments

Kompatibel med Varia ™ sykkelbevisstilbehør, inkludert bakfra radar og smarte sykkellys

Koblede funksjoner1 inkluderer smarte varsler, vær og mer; LiveTrack and Assistance-funksjonene gjør det enkelt å dele posisjonen din

Batterilevetid2: opptil 15 timer

Det er de små tingene som gjør hele forskjellen, og derfor kommer du til å elske Edge 130. Denne robuste, kompakte, men dyktige GPS-sykkelcomputeren har alt du trenger for å navigere din tur, overvåke statistikk, holde kontakten med dine kjære og mye mer. Og alt er i en kompakt enhet som går der du går og vil ikke veie deg ned.

Liten, men kraftig:

Enten du kjører på enkeltbaner, åpne veier eller bygater, er Edge 130 den perfekte ridepartneren. Den kompakte, lette designen har en 1,8 mono Memory in Pixel (MIP) skjerm. Det betyr at du får en helt skarp visning av skjermen, selv i direkte sollys når du normalt sniker på smarttelefonskjermen. Dens fem-knapps grensesnitt er enkelt å navigere, og du kan til og med tilpasse skjermen til å vise opptil 8 datafelt på hver skjerm. Og ikke la den lave staturen lure deg - Edge 130 er fullpakket med ekstra funksjoner og får opptil 15 timers batterilevetid mellom ladningene.

Naviger med letthet:

Uansett hvor du kjører, tar Edge 130 sykkelcomputer din viktige statistikk. Med hjelp fra GPS, GLONASS og Galileo satellitter for mer dekning under tett tre deksel - pluss et innebygd barometer - det sporer hvor langt, hvor fort og selv hvor høyt du har ridd. Planlegg og last ned ruter med Course Creator-funksjonen fra Garmin Connect. Edge 130 vil veilede deg med enkle å lese kursoppdateringer og vise meldinger. Det er enda smart nok til å lede deg tilbake til startstedet ditt.

Økt sykkelbevissthet:

Skifter den opp og treffer veien? En liten sjelefred skal gjøre hver tur så mye bedre. Derfor er Edge 130 kompatibel med vår Varia-serie med sykkelbevissthet, inkludert bakfra radar og smarte sykkellys. Ved å sammenkoble disse enhetene med Edge-sykkelcomputeren, kan du få varsler om å nærme seg biler - rett på Edge-skjermen - og hjelpe sjåfører til å se deg. Edge 130 lar også dine venner og familie følge din sanntidsplassering med LiveTrack1-funksjonen. Og hvis du kommer til å trenge i vanskeligheter under en tur, kan Assistance1-funksjonen raskt sende din nåværende posisjon til valgte kontakter slik at de vet hvor du finner deg.

Forbedre ytelsen din:

Edge 130 sykkelcomputeren er designet for å hjelpe deg med å forbedre ytelsen din, slik at du kan streve for å forbedre hver tur. Den er kompatibel med effektmålere, og lar deg se hvor mange watt du produserer på en flat del eller en bratt bakke. Å forstå hvor du produserer kraft, hjelper ikke bare med trening, det gir også en mer episk tur. Og du kan gjøre hver tur litt mer interessant ved å rase i sanntid mot Garmin og Strava Live Segments, noe som gir deg den ekstra nudgen å virkelig presse deg selv.

Smarte forbindelser:

Med en serie med smarte funksjoner1, lar Edge 130 deg holde telefonen trygt bortgjemt og fortsatt holde kontakten mens du er på sykkelen. Tekstmeldinger vises på enhetsskjermbildet, slik at du kan se dem på et øyeblikk og fortsette å ri. Vet om du kommer til å bli regnet ut ved å bruke værsiden for å holde faner på nåværende vær og forventede forhold. Du kan koble Edge 130 med den kompatible Edge-fjernkontrollen, slik at du kan starte og stoppe timeren, endre siden eller merke et runde uten å ta hendene dine av stolpene. Og husk - du kan automatisk laste opp rytterne til Garmin Connect-nettverket, og til og med tilpasse enheten fra vår Connect IQ ™ -butikk ved å laste ned konfigurerbare datafelt som for eksempel GU Fuel Reminder eller Strava Suffer Score.

spesifikasjoner:

Generell:

Fysiske dimensjoner: 4,1 x 6,3 x 1,6 cm

Vekt: 33 g

Vannkarakter: IPX7

Batteri: Oppladbart litiumion

Skjermstørrelse: 27,0 x 36,0 mm; 1,8 diag (45 mm)

Skjermoppløsning: 303 x 230 piksler

Batterilevetid: Opptil 15 timer

Høy følsomhetsmottaker: Ja

Kart og minne:

Veipunkter / favoritter / steder: 100 steder

Ruter: 15 kurs

Historie: 100 timer

sensorer:

GPS: Ja

GLONASS: Ja

Barometrisk høydemåler: Ja

Accelerometer: Ja

Daglige smarte funksjoner:

Smarte varsler: Ja

Opplæring, planlegging og analyse funksjoner:

Skreddersydde skjerm (er): Ja

Auto Pause®: Ja

Auto Lap®: Ja

VO2 max: Ja

Virtual partner: Ja (innenfor et kurs)

Automatisk rulle: Ja

Sykling funksjoner:

Kurs: Ja

Tid / avstandsvarsler (utløser alarm når du når målet): Ja

Kompatibel med Vector ™ (effektmåler): Ja

Strømmåler kompatibel (viser strømdata fra kompatible tredjeparts ANT + ™ aktiverte effektmålere): Ja

Garmin Connect ™:

Garmin Connect ™ -kompatibel (nettbasert fellesskap hvor du analyserer, kategoriserer og deler data): Ja

Automatisk synkronisering (overfører automatisk data til Garmin Connect): Ja

Ytterligere:

Bluetooth®: Ja (BLE)

Ephemeris satellittspådommer: Ja

Høyde: Ja

Beeper: Ja

Varia ™ sykling bevissthet kompatibel: Ja

Sett opp strømlinjeformet via app

V02 Max / Recovery: Ja (krever strøm og hjertefrekvens)

Segmentkompatibel: Strava og Garmin

Koblet kapasitet: LiveTrack, vær, Assistance, Koble IQ datafelt

Utvidet skjermegenskap med kompatible wearables

Galileo: ja

I boksen:

HR Bundle:

Kant 130

Standard mount

Premium HRM

Tether

Ladestasjon / datakabel

håndbøker


Hvis du er ute etter Garmin Edge 130 Pack HR er du heldig. I vår sykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst bikeinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Elektronikk produkter. bikeinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Sykkelcomputer for ulike typer aktiviteter. Vår Sykkelcomputer er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Kundeomtaler og spørsmål (99)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Garmin garanti

-

Utrolig, veldig pålitelig og med fantastisk skjermoppløsning i forhold til fargene

Garmin edge 130

-

GARMIN-PRODUKTET ER EN GARANTI, BIKEINN EN ANNEN Gyldig GARANTI.

Garmin edge 130 timers pakke

-

Flott produkt, lite, men komplett med alt. Lett å bruke. Frakt kom riktig, veldig pålitelig butikk.

Alt bra

-

Jeg må si at produktet gikk over forventningene mine, fin kompakt og med alle nødvendige funksjoner uten mange unødvendige ting for amatørsyklister som meg. Konfigurert med presisjon og hastighet. Det gjenstår bare å prøve det på fanget, får vi se. Levering også ok, ingenting å si faktisk jeg er veldig fornøyd.

Jeg anbefaler

-

Telleren oppfyller kravene mine. Alt som beskrevet. Rask levering og levering. God pris

Garmin 130

-

Punktlig levering, flott produkt som beskrevet, vel, bikeinn vil kjøpe igjen

Garmin 130 og bikeinn

-

Garmin snakker for seg selv for kvalitet, selv om den minste i serien har alle funksjonene du trenger ... upåklagelig Bikeinn-service, veldig rask frakt!

Utmerket valuta for pengene

-

Bestilling var veldig enkel, rask levering, utmerket produkt for både mtb og road. Anbefalt

Garmin edge 130 timers pakke

-

Svært rask levering, produktet var akkurat som i beskrivelsen.

Oppfylle forventningene mine

-

Jeg lette etter en Garmin-datamaskin til sykkelen min for å avlaste Garmin 920XT-klokken og få mer data vist på skjermen ... Jeg går fra 4 data til 8, det er best (etterpå har jeg ikke noe synsproblem, derfor relativt liten skjermstørrelse med 8 data plager meg ikke). Nøktern men effektiv, jeg anbefaler til denne prisen på 130 € med beltet og sensoren inkludert. 2 stativer hvis du har 2 sykler ... perfekt ... Enkel bestilling og rask levering. Takk skal du ha.

Perfekt kvalitetspris

-

Perfekt artikkel for sin pris, veldig komplett

Super

-

Bestilling var enkel, levering skjedde raskt, Garmin-produkt tilsvarer beskrivelsen, alt perfekt intakt og fungerer, jeg anbefaler på det sterkeste takk

Fornøyd!

-

Produktet har overgått forventningene mine, små og utførende .. utmerket valg. Kom tidligere enn forventet. Veldig enkelt oppsett.

Garmin edge 130 med hr

-

Bestilling og om kvelden allerede et bilde av pakken som jeg ville mottatt. Etter 3 dager mottok og pakket alt ut. Garmin Edge 130 helt som forventet og enkel å sette opp.

Rask og god

-

Rask levering, klar og tydelig kommunikasjon angående transport. Topp produkt og god pris.

Veldig fornøyd

-

Veldig fornøyd med Garmin Edge 130. Veldig enkelt å sette opp og parametrene du vil se under turen er lett å konfigurere. Box inneholder til og med to monteringssett for "kvart sving", ideelt for når du har flere sykler. Prisen for å kjøpe en ekstra standard monteringsbrakett er også god sammenlignet med Bv Polar. Leveringsprosessen gikk veldig raskt. God opplevelse med Bikeinn!

Garmin edge 130

-

Enkel bestillingsprosess og rask levering. Bevist Garmin-kvalitet, spesielt bra for sykling.

Godt produkt dårlig transportør

-

Produkt med vanlig Garmin-kvalitet. Den har alt du trenger. Dårlig leveringstjeneste. 3 ukers venting. Til tross for jul og nyttår er mrw en skam

Edge 130

-

Jeg var fornøyd med hele prosessen

Veldig bra produkt

-

Veldig bra produkt

Flott

-

Fantastisk kvalitet / prisforhold. Garmin-kvalitet, med alle de grunnleggende funksjonene inkludert, og mer enn nok for den gjennomsnittlige brukeren. HR-bånd oppdaget raskt. Super rask levering

Utmerket

-

Ekstremt rask service! Veldig bra produkt

Utmerket artikkel

-

Det tilsvarer den beskrevne og med kvaliteten som Garmin alltid har brukt oss

Veldig bra

-

alt perfekt :, produkt, pris og levering

Garmin 130, utmerket

-

Enkel, men funksjonell, perfekt for terrengsykling

Bare perfekt

-

garmin edge 130, akkurat det jeg lette etter i tillegg til den meget konkurransedyktige prisen, mottok pakken veldig raskt til tross for å være i juletiden. Jeg anbefaler Bike inn

Garmin edge 130

-

Kan jeg synkronisere treningsøktene som er programmert i TrainingPeaks på Garmin Édgares 130? Takk skal du ha

våre eksperter svarer

Hallo
Ja, du kan laste ned TrainingPeaks-økten på enheten Garmin edge 130.
Hilsen

Garmin 130

-

Perfekt anbefalt

Edge 130 pakke t

-

Liten, men lett lesbar skjerm, den har alle nødvendige og andre avanserte funksjoner. Rask installasjon, pulsmåler oppdaget umiddelbart. Forsendelsen ankom som forventet, godt beskyttet pakke.

Rått

-

Jeg kjøpte garmin edge 130 hr komplett pakke komplett med pulsmåler. Alt virkelig fantastisk, jeg anbefaler det til alle venner.

Edge 130 timer

-

Frakt til rett tid og godt beskyttet. Kjøpt i en pakke med brystbånd til en god pris. Edge er liten, men fin, jeg har ikke klart å teste den mye ennå, men den ser bra ut.

Garmin 130 timer

-

Det er akkurat det jeg trengte: det er lite, lett, med nok styrke og nødvendig informasjon; pris ok ytelse god størrelse ok, svart-hvitt display lett å lese GPS selv om det ikke er noen reell kartvisning. Den eneste ulempen er det ikke-eksepsjonelle batteriet og porten for lading som krever demontering fra støtten hver gang fordi den er på nedre del av Garmin

Du er fantastisk

-

Jeg fikk det perfekte produktet og veldig raskt, tusen takk

Garmin edge130 timer

-

Uslåelig pris, punktlig levering, jeg må bare prøve det. Bikeinn topp !!!!!

Garmin 130

-

Flott produkt god pris, enkel å bruke.

Kjøp

-

Utmerket service. Produkt i henhold til beskrivelsen.

Gjør det folk flest trenger

-

bra pålitelig enkelt en god bit kit uten bjeller og fløyter gjør det folk flest trenger. fungerer bra for min kone.

Veldig bra

-

Åpenbart har den Garmin-kvalitet. Levering før planen, men angående batteriets levetid, alt ligger, mer enn 5 timer varer ikke deg

Perfekt!!

-

Alt kom i tide. Veldig godt pakket. Produktet av 100. Veldig fornøyd !!!

Kjøp garmin

-

God kvalitet / prisforhold. Enkel å bruke for sønnen min på 12 år.

Liten, men funksjonell

-

Flott produkt, lite og funksjonelt, kompakt med mange funksjoner til prisen. Den ble levert på kort tid. Jeg anbefaler det på det sterkeste

Liten, men fin

-

Etter å ha brukt Edge 1030-enheten, kjøpte jeg denne lille datamaskinen til den andre sykkelen min. PRO: + all nødvendig informasjon tilgjengelig + pris / ytelse + praktisk størrelse + lettlest svart / hvitt-display + GPS-mottak - ingen reell kartvisning (men det var kjent)

Garmin edge 130 timer

-

Den møter akkurat det jeg trengte, den er liten, lett, med nok utholdenhet og nødvendige funksjoner.

Garmin edge 130

-

Det går perfekt. Synkronisering med brystbåndet er øyeblikkelig. Et flott kjøp.

Garmin edge 130-pakke

-

Imponerende. Liten i størrelse, men enorm i resten. Ta GPS med et øyeblikk, og vis alle nødvendige parametere og data på en praktisk måte. Innstillingene for å få mest mulig ut av utgangene gjøres i Garmin Connect veldig enkelt. Til slutt, i motsetning til andre markører, kan denne slå seg av (den er ikke liten hvis vi tror at vi sparer batteri, den trenger når vi er på vei). Jeg anbefaler det på det sterkeste og uten å nøle.

Garmin edge 130 med pulsmåler

-

Og et superprodukt jeg er veldig glad for at jeg umiddelbart prøvde at det er en Garmin, og det er ingenting annet å si. Jeg anbefaler det til alle

Rett og slett fantastisk produkt for trening

-

Denne Garmin er flott for sporing og analyse av treningsøkter.

Godt produkt

-

Levering etter planen og for nå er alt riktig

Garmin edge 130

-

Flott produkt, skjermen er flott, lesing i sterkt lys er perfekt. Veldig presis pulsmåler og tråkkfrekvens. GPS aktiveres på få sekunder. For å bli sterkt anbefalt. Levering var i tide etter planen.

Edge 130 med pulsmåler

-

Først testet i går, er enheten veldig kompakt og estetisk vakker. Liten skjerm, men lett å lese både i solen og i skyggen. Muligheten for å tilpasse dataene som skal vises, er veldig fin (underinndeling av skjermen fra 3 til 8 datakort). Styret som følger med er behagelig og holder sykkelcomputeren godt (jeg brukte den i MTB også på Trail med steiner). Synkronisering med Garmin Connect og strava er øyeblikkelig så snart du parer smarttelefonen din med enheten. Jeg satte også pris på hendelsesdeteksjonsmodus med varsel om utvalgte kontakter. Jeg har ikke prøvd navigasjonsmodus med forhåndslastet gpx-spor ennå, noe som er et pluss jeg uansett setter pris på. Komfortabelt hjertefrekvensbelte, fester seg godt og beveger seg ikke under trening (tydeligvis etter passende justering). Dataene til både beltet og GPS-en virker nøyaktige (jeg bruker "synes" fordi jeg venter på å se noen spor av utgangene).

Garmin edge 130

-

Alt perfekt rask frakt

Gps-nikkel og rask levering

-

Veldig rask levering og GPS i tråd med forventningene mine.

Herlig

-

En dyrebar liten perle

Garmin edge 130-pakke

-

Liten, men veldig funksjonell, super fornøyd

Garmin 130

-

I dag har jeg gitt ut den. For øyeblikket samsvarer det med det jeg ønsket. Pris av god kvalitet. Den eneste slår tjenesten. Bestillingen var datert 7/31 og jeg mottok den i går 8/6. Derfor satte jeg 4 stjerner på slutten. For meg er hvert produkt og service verdsatt.

God kvalitet / prisforhold

-

Testet i dag for første gang. Veldig intuitiv og enkel å bruke. Skjermen er liten, men dataene er leselige. Komfortabel og godt laget pulsmåleren. For mer informasjon trenger jeg fortsatt å teste det i noen dager. Selv om jeg første gang var glad for å kjøpe fra Bikeinn-nettstedet, som jeg føler at jeg kan råde deg til å gjøre.

Perfekt produkt og service

-

Produktet er TOPPT og tjenesten er veldig effektiv til en meget konkurransedyktig pris

Garmin edge 130

-

Veldig bra GPS veldig enkelt å bruke med et godt grensesnitt lett koblet til telefonen med garmin connect og koblet til strava, veldig god valuta for pengene veldig fornøyd

Garmin 130

-

Bra produkt, forsendelse mottatt to dager for sent i henhold til dato. Men det tok bare fire dager å ankomme.

Perfekt

-

Den beste kvalitetsprisen som de første GPSene

Garmin

-

Liten, men enorm, perfekt i ytelse og kvalitetspris

Veldig god service

-

Mottatt av colissimo i tide, veldig bra side å anbefale.

Garmin øst 130

-

Perfekt. Jeg trodde først at det ville være noe lite, men tvert imot for min smak. Når det gjelder operasjonen er det veldig bra. Jeg ville kjøpt den igjen uten tvil

En siste!!

-

Veldig liten vekt, lite volum men veldig komplett med tanke på funksjoner, det beste i markedet, kvalitetspris !!!

Garmin edge 130 med pulsmåler

-

Først utgitt i dag, er det påfallende at til tross for at den er liten, blir skjermen tydelig sett.

Minimalistisk, men tilstrekkelig

-

Jeg lette etter en enkel GPS-måler som bare gir meg den informasjonen jeg trenger uten å ha en enorm meter, den gjør jobben veldig bra.

Garmin ok

-

Utmerket gps. Fra tronden slutter Garmin-merket aldri å forbløffe deg.

Alt perfekt

-

GPS ideell for sykling, veldig intuitiv å bruke og fullt tilpassbar for å tilpasse den til behovene til hver utflukt eller til smakene til hver enkelt. Det fungerer fantastisk, og størrelsen gjør den perfekt. Pulsmåleren er et annet under, lett, behagelig, lett å vaske og veldig presis. Frakt var veldig raskt. Du vil definitivt besøke3 denne siden når du trenger mer sykkelutstyr!

Anmeldelse

-

Veldig fin liten GPS som kan gjøre nesten hva som helst bortsett fra å vise bakgrunnskart. Skjermen er selvfølgelig ganske liten, men jeg kan lese 6 datafelt når jeg sykler. Den svarer veldig fort, og fungerer bare! Liten, lett og fin enkel.

Garmin edge 130 - utmerket

-

Utmerket produkt, kompakt med mange funksjoner for prisen. Den ble levert på kort tid. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Kanten 130

-

Bra produkt, enkelt å installere og å bruke. Brukervennlig. Nok et flott produkt fra Garmin.

Edge 130-pakke

-

Levering i tide, perfekt stand. Komplett og veldig brukervennlig teller anbefaler jeg

Perfekt, ideell teller

-

Suveren teller, alle nødvendige funksjoner, alt passer perfekt, nikkelprogramvare fra Garmin, perfekt format, eksepsjonell lesbarhet, intuitiv, enkel å bruke, veldig presis. Ikke nøl, det er virkelig et trygt spill.

Garmin 130

-

Utmerket, lite og det har det, det jeg trenger

Edge 130, et must!

-

Edge 130 gjør som det står på tinn! En del som jeg ikke lenger vil klare meg uten i tillegg til Garmin Forerunner 645. Liten, fin og tydelig! Veldig tydelig display, pris og ytelse er riktig!

Garmin 130

-

Den møter rester med behovene, små og veldig gode fordeler til en god pris, jeg anbefaler det

Garmin

-

Superprodukt, rask levering - jeg anbefaler

Garmin kant 130

-

Har nøyaktig funksjonene jeg trenger. Bruk den som en sjekk for sykkeltreneren min ved siden av Zwift eller ROUVY og også som navigasjonsenhet utenfor inkl. Målingene. Levering var også i tide. På slutten av margen, derav 4 stjerner i stedet for 5. Jeg er i tvil om jeg vil kjøpe mer på grunn av mange anmeldelser uten levering. Prisen var imidlertid helt topp.

Garmin edge 130 ok

-

Fullt fornøyd med kjøpet ankom noen dager og godt pakket. Garmin-kanten 130 tilfredsstiller meg i alle tekniske detaljer. Hvis jeg som en amatør MTB-syklist vil gjøre en karriere, vil jeg flytte til de høyere endene av Garmin-modeller.

Garmin kant 130t

-

Liten men kjeltring !! Glede over GPS fungerer 100% anbefalt

Kjøp

-

Jeg er veldig fornøyd med mitt første garmin-apparat, det gjør alt det må gjøre. De virkelige store testene er ennå ikke kommet.

Greit

-

Den har kommet på datoen og i perfekt stand.

Enkelt og funksjonelt

-

Garmin 130 har alt jeg trenger for sykkelturen. I tillegg til en veldig liten størrelse. Meget god pris og rask levering.

Recensipn

-

Jak można powiedzieć, że szybka wysyłka czekam już drugi timzień i jak niema tak niema, jestem po prostu zawiedzony z wyski, co do ceny til 10 poeng ba dziesięć

Liten, kraftig og smart

-

Edge 130 er akkurat det jeg lette etter mine MTB-ritt. Liten, lett, men veldig kraftig og smart GPS-enhet. Jeg bruker flere Garmin-enheter, og alle er brukervennlige, enkle å bruke. Jeg sykler alene, slik at Incident Detection-funksjonen er det jeg virkelig setter pris på for sikkerheten min. Jeg håper jeg aldri vil trenge det.

Første inntrykk etter kjøp

-

Sterkt anbefalt produkt for verdien for pengene, det har den samme funksjonaliteten praktisk som sine eldre brødre til en mye mer inneholdt pris, liten og lett størrelse, for å bli fremhevet kommer den allerede med andre generasjons premium pulsbånd (tilkobling ant + og Bluetooth) veldig fornøyd med kjøpet i mangel av ekte veiprøve.

Er garmin edge 130 kompatibel med garmin735xt pulsmåler?

-

Kan jeg bruke garmin 735xt håndleddsfrekvensmåler? Jubel

våre eksperter svarer

Hei, for å måle pulsen vil du koble deg sammen med pulssensoren.
Hilsen.

Hjertebåndskompatibilitet

-

Er pulsen kompatibel med en Garmin vivoactive3 klokke?

våre eksperter svarer

Hei, ja den er kompatibel med Garmin Vivoactive 3.
Hilsen.

Edge 130 pack hr

-

Veldig fornøyd! Jeg anbefaler!

Garmin edge 130 timer

-

Veldig bra. Kompakt, men med alt du trenger for veien. Jeg anbefaler.

Bånd

-

Hallo bandet er kompatibelt med Phoenix 3?

våre eksperter svarer

Hei, ja den er kompatibel med Garmin Fenix 3.
Hilsen.

Liten, men mobbet

-

Garmin er Garmin .... Liten kompakt, det virker utrolig at det gir deg så mye informasjon, potensielle data, vmax-kontroll osv. ... Garmin 820 brøt sammen, og jeg ønsket å prøve 30-serien, med den lille å teste, sannheten at for å trene dag til dag har du nok av hvis du er fan av treningsinformasjon, jeg trodde jeg ville ha rett.

Garmin edge 130 ekstra!

-

Sendingen fra Spania til Polen ankom innen 4 virkedager. Ekstra! Enheten er liten, men veldig kraftig. Ingen problemer med oppsett og første oppstart. Sømløs tilkobling med ekstra sensorer. Selv om skjermen er liten, er leselig nok mens du kjører. En nybegynner vil ha nok å spare. Jeg vil anbefale!

Kanten 130

-

Jeg mottok bestillingen litt senere enn forventet, men veldig fornøyd. Garmin Edge 130-tjeneste

Garmin 130 timer

-

rask frakt alt perfekt veldig fornøyd

Fikk min garmin edge 130-pakke i dag er veldig fornøyd med den og var veldig glad hvor lett det var å sette opp

-

Jeg vurderer produktet 10 av 10

Utmerket kvalitet

-

Enkel i bruk, veldig fin og kompakt. Med pulsmåleren kan du overvåke treningssonene dine. OK, leveringstidene holder perfekt til det som ble foreslått under kjøpet. Kvalitet til konkurransedyktige priser i bikeinn! Nyt

Garmin 130 timer

-

Rettidig produkt ankomst. Alle funksjoner for en amatørsyklist, hjertefrekvensbånd passer perfekt. Ønsker å gå ut og prøve det

Liten, men kraftig

-

Jeg mottok Garmin Edge 130-pakken HR og hastighets- og kadenssensorsettet på 3 uker og er veldig fornøyd med produktene. Installasjonen var enkel, og de fungerer fint. Detaljnivået på aktiviteter i Garmin Connect er veldig bra.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk