`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin eTrex 10

Garmin eTrex 10

Garmin eTrex 10

Garmin eTrex 10

  • Garmin eTrex 10
  • Garmin eTrex 10
  • Garmin eTrex 10
  • Garmin eTrex 10
  • Garmin eTrex 10
  • Garmin eTrex 10

Garmin eTrex 10

Produktbeskrivelse Garmin eTrex 10

ETrex10 er en Garmin-tracker med enkle funksjoner. Dens brukervennlighet, lesing og presisjon gjør den til en veldig nyttig enhet. Utstyret passer i håndflaten din.

Den lette vekten, bare 240 gram, blir et utrolig alternativ for backpackere . Batteriet har god holdbarhet, og utvider driften opptil 25 timer med AA-batterier.

Dataskjermen er svart og hvit . Minnet ditt kan utvides. For geolokalisering bruker enheten GPS og GLONASS som genererer en mer nøyaktig plassering. Hvis du vil ha bedre pålitelighet i resultatene, anbefales det å bruke det ledsaget av et kompass og kart; når du laster ned Garmin Base Camp, vil du imidlertid ha et alternativ til å se spor eller ruteinformasjon på datamaskinen.Bare Garmin kunne gjøre eTrex bedre.


Den nye eTrex 10 beholder kjernen funksjonalitet, robust konstruksjon, lave kostnader og lang batterilevetid som gjorde eTrex den mest pålitelige GPS-enhet tilgjengelig.


Vi har forbedret brukergrensesnittet og lagt et verdensomspennende basiskart, papirløs geocaching og ekstra støtte for ryggraden monteringsutstyr.


Du vil gjenkjenne navnet. Du vil kjenne kvaliteten. Men eTrex 10 er en helt ny enhet - en enhet som bare Garmin kan tilby.


Se The Way


eTrex 10 har en forbedret 2,2 i monokrom skjerm som er lett å lese i alle lysforhold. Det er lett å bruke grensesnitt betyr at du vil bruke mer tid på å nyte utendørs og mindre tid på å lete etter informasjon. Både slitesterkt og vanntett, har eTrex 10 den legendariske seighet som er bygget for å tåle elementene - det være seg støv, smuss, fuktighet eller vann, noe som er en match for denne legendariske navigator.


Finn Fun


eTrex 10 har papirløs geocaching ved å støtte GPX-filer for nedlasting av geocacher og detaljer direkte til din enhet. Besøk OpenCaching.com å starte geocaching eventyr. Ved å gå papirløs, du er ikke bare hjelpe miljøet, men også lage din geocaching mer moro. eTrex 10 lagrer og viser all den informasjonen du trenger, inkludert beliggenhet, terreng, vanskelighetsgrad, hint og beskrivelser, noe som betyr ikke mer manuelt inn koordinater og papir utskrifter. Bare laste opp geocache til enheten og starte på jakt etter cacher.


Hold Fix


Med sin høye følsomhet, EGNOS-aktiverte GPS-mottakeren og HotFix ® satellitt prediksjon, 10 eTrex finner din posisjon raskt og presist og beholder sin GPS-posisjon, selv i tunge dekke og dype daler. Fordelen er klart - enten du er i dype skoger eller bare i nærheten av høye bygninger og trær, kan du stole på eTrex 10 for å hjelpe deg å finne veien når du trenger det mest.


Go Global


Den nye eTrex-serien er den første noensinne forbruker-grade mottakere som kan spore både GPS og GLONASS-satellitter samtidig. GLONASS er et system utviklet av den russiske føderasjonen som vil være fullt operativt i 2012. Ved bruk av GLONASS-satellitter, til den tiden det tar for mottakeren "lock on" til en stilling er (i gjennomsnitt) ca 20 prosent raskere enn å bruke GPS. Og ved bruk av både GPS og GLONASS har mottakeren muligheten til å låse seg inn på 24 flere satellitter enn å bruke GPS alene.


Funksjoner:


Fysisk og ytelse:


- Enhetens mål, BxHxD: 2.1 "x 4.0" x 1.3 "(5,4 x 10,3 x 3,3 cm)


- Display størrelse, BxH: 1.4 "x 1.7" (3,6 x 4,3 cm), 2,2 "diag (5,6 cm)


- Skjermoppløsning, B x H: 128 x 160 piksler


- Skjermtype: transflective, monokrom


- Vekt: 5 oz (141,7 g) med batterier


- Batteri: 2 AA-batterier (ikke inkludert), NiMH eller lithium anbefales


- Batterilevetid: 25 timer


- Vanntett: Ja (IPX7)


- Flyter: ingen


- Høy følsomhet mottaker: Ja


- Grensesnitt: USBKart og minne:


- Basiskart: Ja


- Forhåndsinstallerte kart: ingen


- Evne til å legge til kart: nei


- Innebygd minne: ingen


- Godtar datakort: ingen


- Veipunkter / favoritter / steder: 1000


- Ruter: 50


- Track log: 10000 poeng, 100 lagrede sporFunksjoner og fordeler:


- Automatisk ruting (slå av slå ruting på veier): nei


- Elektronisk kompass: nei


- Touchscreen: nei


- Barometrisk høydemåler: nei


- Kamera: ingen


- Geocaching-vennlig: Ja (papirløse)


- Tilpassede kart kompatibel: ingen


- Foto navigasjon (navigere til geotaggede bilder): nei


- Utendørs GPS-spill: nei


- Hunt / fiske-kalender: Ja


- Sol og måne informasjon: Ja


- Tidevannstabellen: Ja


- Areal beregning: Ja


- Custom POI (evne til å legge til flere punkter av interesse): ja


- Enhet-til-enhet-overføring (aksjer data trådløst med lignende enheter): nei


- Bilde viewer: nei


- Garmin Connect ™-kompatibel (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data): jaHva i esken:


- ETrex 10


- USB-kabel


- Manual


Hvis du ønsker å vite mer om Garmin eTrex 10, eller andre produkter av merket Garmin i Elektronikk kategorien hos bikeinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine sykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Sykkelcomputer kolleksjon som du kan velge sykkel produkter fra Garmin, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Garmin eTrex 10

Inneholder
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (14)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Det beste valget for grunnleggende bruk

-

For å nøyaktig merke og nå veipunkter og lage og følge spor, er det et perfekt alternativ for prisen. Den kan brukes i sjøen og tåler sprut uten problemer. På fjellet kan den lett brukes med hansker. Den eneste ulempen er at minnet ikke kan utvides, men det har nok til å lagre mange punkter og spor.

Jeg anbefaler

-

Optimal priskvalitet.

Garmin e trex 10

-

frakt innen den annonserte tiden raskt (3 dager) veldig attraktiv pris

Garmin og trex 10

-

Ankom på kort tid, godt pakket, ny, instruksjoner inkludert på flere språk utmerket anbefaler det,

Ja men...

-

Hvis du er ute etter en GPS-navigator, raskt å hente signalet, vanskelige dimensjoner, litt retro, har du riktig produkt. Det skremmende i forhold til smartklokker som Fenix 5 er hastigheten det tar signalet og dets nøyaktighet. NØYAKTIGHET. Jeg ga faren min å dra til sopp og ikke gå seg vill i skogen. Når den er slått på, begynner den å spore bare ved å bevege seg, og når du vil gå tilbake, starter Trackback. Jeg anbefaler for litt smart og mer trad bruk.

Første kjøp

-

Jeg likte prisene

Jeg anbefaler

-

Min mann var ganske fornøyd med produktet! Anbefale!

Garmin etrex 10

-

Det kom raskt, alt etter beskrivelsen

Garmin etrex 10

-

Fantastisk rask levering, billigste prisen jeg kunne finne produktet på nettet. Veldig fornøyd med min Garmin e Trex 10 Thanks

Jeg vet ikke produktet

-

Jeg får til å måle områder i het.

Garmin etrex 10

-

Fantastisk rask porto, Veldig fornøyd med produktet på den billigste prisen jeg kunne finne noe sted på nettet !! Gå Trekkin.com.

Garmin etrex10

-

Parcel mottatt raskt. Enhets arbeidstaker. Synd det ikke er opplæring i russisk.

Etrex10 gps

-

Best Portable GPS

Garmin og trex 10

-

den til å spille et sted hvor sjøfiske og kan gå tilbake til det når som helst

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk