`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

Produktbeskrivelse Garmin Etrex 20x

Så du kan ta utendørs turer, Etrex 20x er GPS-versjonen som vil hjelpe deg . Dette Garmin-teamet er en liten enhet som har en forhåndskonfigurert rute, og som du kan spore fart, tid og avstand på ruten din.

Skjermen på denne enheten er i farger. Blant hovedtrekkene er dens motstand mot vann og fall . Dens konfigurasjon har et grunnkart som viser hvor du befinner deg, samt motorveiene i nærheten av posisjonen din.

Du kan lagre steder som er av interesse. I sin 3,7 GB minne lagrer du alle kartene du vil ha . Versjonen fungerer med varsler som varsler om svinger eller ruteendringer når ruten er planlagt gjennom Basecamp. Programvaren skiller seg ut for brukervennlighet.

2,2 tommers krystallklar fargeskjerm


Forhåndslastet Vest-Europa Garmin TopoActive med skyggefulle lettelse


Høy følsomhet, GPS-mottaker med HotFix® og GLONASS støtte


4 GB internminne. Utvide ytterligere med et microSD ™ -kort (ikke inkludert).


Verdensomspennende basiskart med skyggefulle lettelse


eTrex 20x er vår oppgradert versjon av den populære eTrex 20, med forbedret skjermoppløsning og utvidet internminne til å holde flere kart. Den forhåndslastet Garmin TopoActive kart støtter og forbedrer en rekke friluftsaktiviteter som fotturer, geocaching, sykling, fjellklatring og fiske. eTrex 20x har forbedrede funksjoner i forhold til eTrex 20, og samtidig opprettholde sin brukervennlighet, lave kostnader og legendariske holdbarhet.


Se måte:

eTrex 20x har en forbedret 2,2 tommer, 65k farger, sollys lesbar skjerm. Slitesterk og vanntett, eTrex 20x er bygget for å tåle elementene. Den har et oppgradert grensesnitt men beholder sin seighet til å motstå støv, smuss, fuktighet eller vann.


Dra hvor som helst:

Passe din eTrex 20x omtrent hvor som helst, ved hjelp av en rekke kompatible mounts. Bruk auto montere evne og City Navigator NT® kart for slå veibeskrivelser, eller den robuste feste for sykkel eller quad. Du kan også montere på en båt for fiske eller seilturer.


Gå Global:

ETrex serien kan spore både GPS- og GLONASS-satellitter samtidig - den har evnen til å låse seg inn på 24 flere satellitter enn å bruke bare GPS. Hva mer, den tiden det tar å "låse" til en stilling er (i gjennomsnitt) 20% raskere enn ved bruk av GPS alene. Med sin høye følsomhet EGNOS aktiverte GPS-mottakeren og HotFix satellitt prediksjon, lokaliserer eTrex posisjonen din raskt og presist og beholder sin GPS-posisjon selv i tett skog og dype daler.


Forhåndslastet Garmin TopoActive Kart:

eTrex 20x leveres med den nye Garmin TopoActive kart over Vest-Europa, et perfekt utgangspunkt for den første fritidsaktivitet med GPS. Kartet gir relevant nyttig informasjon for aktiviteter som fotturer og sykkelturer, dens rutbare og viser høydeendringer *. Garmin TopoActive Vest-Europa dekker følgende 23 land: Andorra, Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Island, Irland, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Nederland, Norge, Portugal, San Marino, Spania, Sverige , Sveits, Storbritannia, Vatikanstaten.


Bruk microSD ™ card slot for å laste flere avanserte kartene - som naturkart, BlueChart® g2 maritime kart eller City Navigator NT kart. eTrex 20x støtter også BirdsEye satellittbilder (krever abonnement) for å laste ned og integrere med kartene.


Finn Fun:

eTrex 20x støtter papirløs geocaching GPX-filer for løse geocaching eventyr. Bare gå Geocaching.com å laste ned geocacher direkte til enheten, og deretter starte på jakt etter cacher! eTrex 20x lagrer all nøkkelinformasjon, inkludert plassering, terreng, vanskelighetsgrad, hint og beskrivelser. Ved å gå papirløs, du er ikke bare hjelpe miljøet, men også å unngå å måtte manuelt skrive co koordinater.


Planlegg din neste tur:

Ta kontroll over din neste eventyr med Basecamp ™. Den gratis, turplanlegging programvaren kan du vise og organisere kart, ruter og mer, og til og med lage Garmin Adventures for å dele med venner, familie eller andre oppdagere. Basecamp viser topografiske kartdata i 2D eller 3D på dataskjermen, samt et stort utvalg av satellittbilder når parret med en BirdsEye satellittbilder med abonnement.


Spesifikasjoner:


Fysiske dimensjoner: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm


Skjermstørrelse, BxH: 3,5 x 4,4 cm; 5.6 cm diag


Skjermoppløsning, BxH: 240 x 320 piksler


Skjermtype: 2,2 "transflektiv, 65k farger TFT


Vekt: 141,7 g med batterier


Batteri: 2 AA-batterier (ikke inkludert); NiMH eller lithium anbefales


Batterilevetid: Opp til 25 timer


Vann fra besøkende: IPX7


Høy følsomhet mottaker: Ja


Grensesnitt: USB


Kamera: Nei


Basiskart: Ja


Forhåndsinstallerte kart: Ja Garmin TopoActive kart over Vest-Europa


Mulighet til å legge til kart: Ja


Innebygd minne: 3,7 GB inkludert forhåndsinstallerte kart


Godtar datakort: microSD ™ -kort (ikke inkludert)


Custom POI (evne til å legge til flere punkter av interesse): Ja


Veipunkter / favoritter / posisjoner: 2000


Ruter: 200


Sporlogg: 10 000 punkter, 200 lagrede spor


Automatisk ruting (sving for sving ruting på veier): Ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier)


Geocaching Vennlig: Ja (Papirløs)


Custom kartene kompatibel: Ja


Sol og måne informasjon: Ja


Tidevannstabeller: Ja (med valgfri Bluechart)


Arealberegning: Ja


Picture Viewer: Ja


Garmin Connect ™ kompatibel (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data): JaI esken:

eTrex 20x

USB-kabel

Dokumentasjon


Kjøp din Garmin Etrex 20x til den laveste prisen! I vår nettbutikk for sykkel, bikeinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Elektronikk til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Garmin Etrex 20x. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår sykkel katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Garmin Etrex 20x

Inneholder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (38)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra

-

Taff jeg bruker det hovedsakelig til Geocaching. Vi kan spille inn serier med cacher.

Fin kompakt gps

-

Veldig fin og kompakt GPS! Praktisk format sikrer at du tar det raskt og ikke er en belastning. Batteristrømmen kan være litt lenger, men med bytte av batterier løses dette.

Anbefales !!

-

Rask frakt, fantastisk produkt! Utmerket valuta for pengene! Anbefales!

Veldig bra alternativ

-

Selv om det var over 2 dager, var det veldig praktisk å motta det hjemme og til en veldig rimelig pris. Jeg anbefaler det.

Etrex 20x

-

Kom godt pakket og i tide etter å ha brukt den noen ganger kan jeg ærlig si at det er den beste for jobben jeg bruker den til montert på sykkelstangene mine. Nå kan jeg streife rundt og oppdage nye spor eller følge gamle spor uten å bekymre deg for å gå tapt et flott stykke sett

Veldig bra 7

-

Rask og perfekt levering uten negativ henvisning til å gjøre. Når det gjelder utstyret er veldig bra, svært allsidig, åpne kreativiteten til hver og en i å skape ruter, ruter og veipunkt. Jeg anbefaler det.

Tvil

-

Jeg liker virkelig å fiske, jeg lurer på om denne GPS kommer med havskart også!? Viser øyer, dybde, etc ...

Utmerket enhet

-

Kom raskt og godt pakket inn. Dette er en erstatning for min 5 år gamle DAKOTA 10. Synes å være raskere og mer nøyaktig hittil. Vil bli vant til styrespaken i motsetning til en berøringsskjerm, men vil fortsette.

Veldig bra produkt.

-

Produktet kom til tiden, veldig godt pakket. Kom godt i gang (bare pek på sidene du vil se). Planlegg et minnekort hvis du vil legge til kort. Godtar Openstreatmap-kort. Det opprinnelige kortet kan slettes for å gjøre rom i internminnet. Interessant verktøy for geocaching entusiaster, turgåere, syklister ... etc.

Som erstatning for min etrex-legend hcx

-

God verdi for pengene! Noen feil er likevel: Skalaendringen på kartet er mye raskere på Etrex Legend (med identiske kortinnstillinger). Forbindelsen til PCen via Garmin Express er altfor lang.

Veldig lett og kompakt

-

Kompakt, vanntett, strøm 2AA, gps-glonass, utvidbart minne (microsd), byggekvalitet.

Komme i gang

-

Første tur GPS som jeg kjøper. Veldig bra utstyr, synd at postene ikke er mer eksplisitte. Ingen forskjell mellom 10x, 20x og 30x på posten, du går seg vill litt. Du må sette nesen inn før du bruker den til fotturer. Ellers veldig riktig. For trekkinn materiale godt mottatt i tide og godt beskyttet, ingenting å klage på.

Kommandoer på italiensk ??

-

slår på etrex 20x vises en skjerm med flere språk, inkludert italiensk, men jeg kan ikke velge den, hvorfor?

våre eksperter svarer

Ja, du kan velge italiensk språk fra oppsettmenyen.
Hilsen.

Utmerket produkt

-

Flott produkt og jeg er veldig imponert over kartet i Vest-Europa som kommer forhåndsinstallert. Det er mer detaljert enn jeg forventet og inkluderer offentlige stier i landlige områder. Bra for geocaching. Takk skal du ha.

Garmin etrex 20x

-

Joysticken er veldig følsom. Plenochka på skjermen. felleskortene fylt. Fullføre en kort instruksjon og garantikort.

Utmerket produkt

-

Produktet kom litt sent, men det overgikk mine forventninger. Elsket eTrex 20 og pakking. Ville definitivt bestille flere ting fra nettstedet. Flott arbeid gutter og takk for produktet.

Jeg ser frem til

-

Bestilte eTrex 20, ser frem til i nesten en måned, en gang kommer umiddelbart i saken før det hadde en 30 modell synd på blakk.

Etrex 10 eller 20 etrex

-

bra Hei, jeg er interessert i eTrex, men jeg har noen tvil: 1.¿ At referansesystem som brukes? dvs. bruker American satélie (WGS84), europeisk (ETRS89) stående 2.¿ jeg kan jeg kan merke stedet med UTM-koordinater? 3. Hvor mange prosent feil om stillingen? 4. Ta med forhåndsinstallerte kart? dvs. jeg ville være å laste dem ned? Jeg håper podais besvare mine spørsmål, en hilsen

våre eksperter svarer

Hei, kan 1- GPS lese det europeiske og amerikanske systemet (WGS84) og (ETRS89). 2-Du kan bruke "UTM" koordinater i det. 3- GPS nøyaktighet avhenger av sted, men med en klar himmel, er ca 6/10 meter. takk

Flotte produkter

-

god pris

Flotte produkter

-

god pris

Flotte produkter

-

god pris

Flotte produkter

-

god pris

Flotte produkter

-

god pris

Brilliant

-

Det fungerer bra, det ser bra ut, selv når det er solen. Vi bruker det veldig ofte, og vi er glade. tilrådelig

Flotte produkter

-

god pris

Minnekort

-

Hei, fikk pakker i tide og i en emballasje som beskytter den mot støt. Flott produkt. Det bør imidlertid bytte minnekortet som har liten evne til å ta opp sporene forskjellige baner.

Garmin etrex 20 x

-

Jeg kjøpte dette produktet for å gi den til min sønn, som er fornøyd. Jeg er soddisfatissimo alvoret i dette området, var blek og rask. asoolutamente å anbefale.

Be om mer informasjon før du handler

-

Bruk på nettstedet manualen er på engelsk. Jeg antar at det finnes også på fransk, takk for ditt svar. Cdlt

våre eksperter svarer

Nøyaktig, er den manuelle også på fransk. takk

Flotte produkter

-

god pris

Tracing rute

-

N God kveld har aldri brukt gps jeg ønsker å vite om jeg kan spare en fotgjenger sti i en sump

våre eksperter svarer

I så fall registrerer GPS-enheten posisjonen til enheten hvert sekund. Så du kan bruke den for fotturer, sykling, seiling, etc. hvis signalet er bra. Vennlig hilsen.

Garmin etrex 20x

-

Appliance levert på tid og i samsvar med beskrivelsen av selgeren. God GPS for terrengsykling, forutsatt å laste ned en passende kart som leveres opprinnelse er ikke detaljert nok. For Frankrike, den neste gratiskort fungerer godt: To lette http://www.freizeitkarte-osm.de/garmin/en/france.html~~number=plural angrer: 1. I oppfølgingen spor, er det ingen 'indikasjon på neste veipunkt, så denne funksjonen tilbys av de fleste apps riding på smarttelefonen. Men bruk, det er ikke for straffe. 2. Definisjonen av skjermen er litt stramt. Til slutt, og for et kjøp via Trekkinn, verdi for pengene er veldig bra.

Perfekt

-

Jeg må kjøpe de 20 x eTrex særlig til geocaching! god valuta for pengene. ingen bekymringer

Mount quires

-

Jeg har nettopp bestilt Garmin eTrex 20x fra Trekkinn, jeg har vært oppmerksom på det er en utmerket gps for sykling. Takk skal du ha.

Sykkelstativ

-

Har sykkelen stå?. Ellers, hva du har for salg?

våre eksperter svarer

God morgen, omfatter ikke sykkel støtte. hilsen

God gps!

-

Håndtaket med en hånd, er forventet eTrex30. Det var mer godt hvis det er en japansk språk.

Ikke-defekte produktet

-

Jeg er veldig fornøyd.

Etrex 20x gps din ref: (114834)

-

Er dette produktet helt ny eller er pusset opp?

våre eksperter svarer

Hei, bekrefter vi at alle de produktene vi selger er 100% ny. Rgds

Rådet for gps sykkel

-

Ville jeg du råde eTrex 20 x Sykkel Jeg ønsker å kjøpe en GPS

våre eksperter svarer

Eduardo god morgen, tusen takk for å kontakte oss! Skulle du gå med andre terrengsykkel anbefaler vi Garmin eTrex 20x. Men hvis beste road sykkel er Garmin Edge 810. I Trekkin kan finne begge modellene: www.trekkinn.com/montana/garmin-etrex-20x-orange/17861/p www.trekkinn.com/montana/garmin -edge-810-black / 56015 / p? q = kant% 20 810 Hvis du trenger hjelp med kjøpet, kan du kontakte oss! hilsener

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk