`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

Produktbeskrivelse Garmin Etrex Touch 25

Etrex Touch 25 er en tracker som du enkelt kan nå det du ønsker. Hvis du vil reise med sykkel, båter eller bare dekke en tursti, er denne modellen ideell. En av de store fordelene du får ved å bruke dette sportsutstyret er holdbarhet.

Dette utstyret har en 2,6 ”lys kapasitiv fargeskjerm. Når det gjelder fjernovervåking, tillater det tilkobling til GPS- og GLONASS-satellitter. I tillegg er den kompatibel med Birds Eye-satellitten ved tilleggsabonnement. Teamets autonomi når 16 timer. Det interne minnet når 8 GB.

Forhåndsinstallert har tracker-teamet lagret informasjon om Europas veier og stier. Som et ekstra tilbehør kan minner kjøpes med ruter fra Spania. For å bruke den på riktig måte bruker den AA-batterier som ikke er inkludert i emballasjen.

eTrex Touch 25 er den nye familien navigator for friluftsliv, ideelt for alle som liker å dyppe tærne i den flotte naturen fra tilfeldige syklister og turgåere å geocaching newbies.


eTrex har vært verdens mest populære og vellykkede rekreasjons GPS serie for de siste 15 årene. eTrex Touch 25 er det nyeste medlem, som nå er enklere og mer praktisk å bruke enn noensinne. Den leveres med forhåndsinstallert TopoActive Europa kart og optimalisert Aktivitets profiler for ulike fritidsaktiviteter, ikke glemme 250.000 geocacher for endeløs moro utendørs. For å gjøre det enda enklere å komme i gang, er en sykkel mount følger med i esken. Kom deg ut der og ha det gøy med familien! eTrex vil guide deg hvert steg på veien.


Garmin familie navigator som er enkel og morsom å bruke, med berøringsskjerm og forhåndslastet TopoActive Europa kart

Optimalisert for flere aktiviteter - bare velge og gå!


Forhåndslastet med Garmin TopoActive Europa kart

Sykling feste inkludert

Bright 2.6 '' farge kapasitiv berøringsskjerm

3 aksen tilt kompensert kompass

Last fritids spor og ruter å følge

Papirløs geocaching med 250k forhåndsinstallerte cacher


Finn veien på den enkle måten

eTrex Touch fungerer som en i bilen sat nav, men med kart og funksjoner spesielt utviklet for navigasjon under fritidsaktiviteter som sykling og vandring. Enten du har et bestemt mål i tankene, eller du bare ønsker å registrere dine aktiviteter for å dele senere, eTrex Touch gir deg frihet til å utforske med tillit. Du kan selv finne og laste ned aktiviteter andre har gjennomført på Garmin Connect og Garmin Adventures, eller dele din egen med samfunnet.


Med et brukervennlig berøringsskjerm, barna vil være i stand til å ha en gå også. Bare berøre og gå, som for øyeblikket tar deg! Aktivitetsprofiler gir deg umiddelbar tilgang til tilpassede profiler som fotturer, sykling og geocaching, slik at du er alle satt opp for valgt aktivitet, med alt du trenger på fingertuppene. Du kan fokusere på å nyte den flotte naturen, og har en flott tid med familien - å vite at du er i trygge hender.


Alt klart og satt til å ri

eTrex Touch holder ingen tilbake, det er alt du trenger for å komme seg ut dit og oppleve utendørs ved enhver anledning. Ikke bare er det utformet for å forbedre hvilken aktivitet du har lyst på den dagen, men det er fullt forberedt for deg å ta det rett ut av boksen og komme i gang.


Med en sykkelfeste inkludert, er eTrex Touch spesielt attraktivt for fritidssyklister, som lett kan fikse enheten til sine styret.


Enheten leveres med Garmin TopoActive Europa kart for 46 land bare slå på enheten, koble til GPS og starte navigeringen. Og kartene kan oppdateres uten ekstra kostnad. Med en stor 8 GB internt minne og et microSD-spor, det er rikelig med rom for ytterligere kartlegging, enten du ønsker å forbedre den med avanserte topo kart eller maritime kart.


Dykk ned geocaching

Opplev den store utendørs GPS skattejakt kalles geocaching. Med eTrex Touch, er geocaching praktisk for alle, med papirløs geocache retninger, karakterer og siste loggene lagres direkte på enheten trenger ikke å skrive noe.


eTrex 25 kommer med en elektronisk kompass som viser deg retningen til målet selv mens du sto fortsatt som bidrar til mye i løpet av korte pauser på geocaching eventyr.


For nybegynnere, eTrex Touch holder 250.000 flotte geocacher egnet for de som er nye geocaching - for å hjelpe deg å bli vant til hele konseptet. Alle geocacher er fra geocaching.com, verdens største geocaching plattform.


Adventures avdekket og delt

Har du ikke en spesifikk destinasjon eller rute i tankene? Søk etter anbefalte opplevelser på Garmin Connect eller Garmin Adventures, og se ruter og geocacher som andre har gjennomført. Deretter laste dem ned til eTrex Touch klar for neste eventyr. Eller opprette og tilpasse en helt ny rute til å laste ned til enheten.


Ønsker å lagre og gjen levende en fersk eventyr? eTrex Touch poster hvor du har vært, slik at du kan laste opp dine ruter til Garmin Connect eller Garmin Adventures og gjenoppleve dem når du vil. Garmin Connect og Garmin Adventures er gratis og gir deg mulighet til å dele dine fritids opplevelser med venner og familie.


eTrex kvalitet DNA

eTrex Touch er den nyeste produktet fra den berømte eTrex GPS håndholdt serie. Disse produktene har vært vellykket utplassert over hele jorden, fra frysing stengene i varmen av afrikansk ørken og fuktige søramerikanske jungelen. eTrex har mestret alle terreng og eTrex Touch tilbyr den samme seighet og utholdenhet.


eTrex Touch støtter GPS og GLONASS, og gir deg kraften til to satellittsystemer, for raskere fix og bedre nøyaktighet i utfordrende omgivelser. La eTrex gjøre alt det harde arbeidet for deg - bare sjekke din faktiske posisjon og følg veiledningen.


Enheten er fullt robuste og IPX7 vann vurdert og har en ripesikker skjerm. De lange 16 timers batterilevetid og felt utskiftbare vanlige AA-batterier garantere fleksibilitet når du er på farten.


eTrex Touch gir også alle de klassiske eTrex funksjoner som jakt og fiske informasjon, sportsklokke, sol og månekalender, soloppgang og solnedgang data og mye mer.


Kompakt og allsidig følges

Den praktiske enheten passer lett inn i en lomme eller på en styret. Det er også designet for å være en størrelse som gjør at barna enkelt kan håndtere det også. Bruk av ryggraden montere monteringssystem, kan eTrex Touch monteres stort sett overalt med spesialiserte mounts til båter, biler, ryggsekker etc.


Fysisk og ytelse

Fysiske mål 5,8 x 10,2 x 3,3 cm

Skjerm størrelse, BxH 3,6 x 5,5 cm

Skjermoppløsning, BxH 160 x 240 piksler

Skjerm type 2,6 "65K TFT

Berøringsskjerm

Vekt 159 g med batterier

Batteri 2 AA-batterier (ikke inkludert); NiMH eller lithium anbefales

Batterilevetid Opptil 16 timer

Vann fra IPX7

Høy følsomhet mottaker

Grensesnitt USB

Kamera Ingen

Elektronisk kompass

Kart og minne

Basiskart

Forhåndsinstallerte kart Ja Garmin TopoActive kart over Europa

Mulighet til å legge til kart

Innebygd minne 8 GB

Godtar datakort microSD ™ -kort (ikke inkludert)

Custom POI (evne til å legge til flere punkter av interesse)

Veipunkter / favoritter / posisjoner 4000

Ruter 200

Spor logge 10.000 poeng, 200 lagrede spor


Utendørs Funksjoner

Automatisk ruting (turn by turn routing på veier): Ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier)

Geocaching vennlig Ja (Papirløs)

Custom maps kompatibel

Sol og måne informasjon

Tidevannstabeller Ja (med valgfri Bluechart)

Arealberegning

Bildeviser


Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ kompatibel (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data)


I esken

eTrex Touch 25

Handlebar mount

USB-kabel

Dokumentasjon


Garmin Etrex Touch 25 er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett sykkel butikken kan du finne Garmin Etrex Touch 25 relaterte produkter. Vårt utvalg av Sykkelcomputer produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Garmin Etrex Touch 25

Inneholder
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Vi vil

-

Ser frem til å prøve ut under alle forhold.

Gpx

-

Kan du laste ned GPX-skinner?

våre eksperter svarer

Hei! ja, du kan laste GPX-ruter og følge dem. Takk for spørsmålet ditt

Etrex 25

-

Enkelt, men nok

Garmin etrex touch 25

-

Produktet er i samsvar med beskrivelsen. Lett og enkel nok å bruke. Rettidig forsendelse. Anbefalt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk