`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Montana 680T

Garmin Montana 680T

Garmin Montana 680T

Garmin Montana 680T

  • Garmin Montana 680T
  • Garmin Montana 680T
  • Garmin Montana 680T
  • Garmin Montana 680T
  • Garmin Montana 680T
  • Garmin Montana 680T

Garmin Montana 680T

Produktbeskrivelse Garmin Montana 680T

Montana 680T er en crawler opprettet av Garmin . Enheten er utstyrt med en 4 tommers skjerm med et 8 megapiksel kamera. Skjermen er farge og har dobbel orientering for å vise bilder med høy kvalitet og geotags av bilder med koordinater.

Den interne konfigurasjonen av enheten har et barometrisk høydemåler og et treakse kompass . Den kan brukes i kjøretøy, båter og i hånden, og oppnå gode resultater. Hvis du vil lytte til detaljerte og muntlige retninger, kan du bruke City Navigator til å montere kart manuelt. I tillegg har det 12 måneders gratis abonnement på BirdsEye Satellite Imagery for å legge til satellittbilder av kartene. Del trådløst veipunkter, spor, ruter og geocacher med lignende utstyr. Fra geocaching.com lagrer den nøkkelinformasjon, inkludert plassering, terreng, vanskeligheter, forslag og beskrivelser.

For mer bildeoppbevaring, sett inn et micro SD-kort . Når du er på vei, viser kompasset på 3 akser deg hvor du befinner deg. For å kontrollere værforholdene fungerer barometrisk høydemåler for å kontrollere trykk og høyde.

Den håndholdte GPS til å gå hvor som helst og overalt

NEW GPS og GLONASS - raskere og bedre satellitt fix

4 utendørs optimalisert, dual orientering display - beste synlighet på Garmins største håndholdt skjerm, for enkel lesbarhet under alle forhold

NEW Leveres med bra innhold forhåndsinstallert - Rekreasjons Kart over Europa, 250k geocacher fra Geocaching.com og 1 års gratis BirdsEye Satelitt Imagery1

NEW Legger ny Track Manager for bedre brukeropplevelsen og mer kontroll

NEW 8MP kamera - for høyoppløselig geotaggede bilder

Mest allsidige navigasjons overalt - mest allsidige funksjoner, skjerm og montering

Barometrisk høydemåler og 3 akse kompass

Montana Banner

Designet for bruk på stien, på veien eller på vannet, vil Montana 680t fra Garmin veilede deg uansett hvor du går. Med et stort 4 "sollys lesbar berøringsskjerm som gir krystallklare forbedrede farger, dual orientering skjerm og GPS og GLONASS posisjonering for å spore posisjonen din raskere og mer nøyaktig, selv i de mest utfordrende miljø. Det er lett å se hvor du er til enhver tid og bekvemt kontrollere spor innspillingen med den nye Track Manager. Montana 680t inkluderer en 3 akse elektronisk kompass med barometrisk høydemåler og kommer med en Recreational Kart over Europa og en gratis 1 år BirdsEye satellittbilder subscription1. Både slitesterkt og vanntett, legger Montana 680t et 8MP kamera og er bygget for å tåle elements2.
Se Big View

Montana 680t har en 4 utendørs optimalisert, dual orientering berøringsskjerm som gir best lesbarhet under alle lysforhold. Den enkle å bruke berøringsskjerm brukergrensesnitt betyr at du vil bruke mer tid på å nyte utendørs og mindre tid på å lete etter informasjon. Eventyrere elsker den ekstra stor skjerm av Montana som gir god lesbarhet på grunn av store datafelt og klart synlige kartfunksjoner. Både slitesterkt og vanntett, er Montana 680t bygget for å tåle elementene. Støt, støv, smuss, fuktighet og vann er ingen match for denne robuste navigator2.


Ta geokodede bilder

Capture steder og minner med Montana 680t oppgraderte 8 megapiksel digitalkamera. Hvert bilde blir geotagget automatisk med plasseringen av hvor de er tatt, slik at du kan navigere tilbake til det nøyaktige stedet i fremtiden. Knips og vise bilder i liggende eller stående retning. Hold orden på bildene dine og se posisjonen på et kart ved hjelp av Basecamp ™. Sett inn et microSD ™ kort for mer lagringsplass for bilder eller for å vise bilder fra andre enheter.


Hold Fix

Med den nye høy følsomhet GPS og GLONASS-mottaker, lokaliserer Montana 680t posisjonen din raskt og presist og beholder sin plassering selv i tett skog og dype daler. Fordelen er tydelig - uansett om du er under tung trærne eller bare i nærheten av høye bygninger og trær, kan du stole på Montana 680t for å hjelpe deg å finne veien når du trenger det mest.


Dra hvor som helst

Med en rekke kompatible mounts, er Montana designet for bruk på sykler, i 4x4s, på båter og som en håndholdt eller for praktisk hverdags navigasjon i bilen. Bruk den automatiske montere med City Navigator-kart for muntlig, sving for sving veibeskrivelsen, eller prøve ut det valgfrie robuste mount for din motorsykkel eller ATV.
Gå Overalt

Montana 680t kommer forhåndsinstallert med et Recreational Kart Europa og en gratis 1 år BirdsEye satellittbilder med abonnement for flotte flyfoto å forbedre navigasjons, i tilfelle du ønsker mer detaljert informasjon å legge til flere kart å Montana er easy1. Last TOPO kart og treffer stien, plugg i BlueChart® g2 forhåndslastet kort for en flott dag på vannet, eller laste City Navigator-kartdata for slå veibeskrivelser. Eller forvandle papirkart til filer du kan laste ned til din Montana med Custom Maps.


Navigere med letthet

Den nye Montana 680t har Sporstyrer app som lar deg ta opp, vise og analysere sporene dine i en svært praktisk og intuitiv måte. Den håndholdte har viktige funksjoner for utendørs eksempel en 3 akse tilt kompensert kompass som viser vei selv når du er stille, uten å holde det nivået. Det har også en barometrisk høydemåler som registrerer endringer i trykk for å finne din eksakte høyde, og du kan til og med bruke den til å plotte barometrisk trykk over tid, noe som kan hjelpe deg å holde et øye med skiftende værforhold.


Finn Fun

Montana 680t leveres med 250,000+ diverse geocacher fra geocaching.com og støtter papirløs geocaching. Dette gjør Montana 680t til å lagre og vise nøkkelmellomlageret informasjon, inkludert beliggenhet, terreng, vanskelighetsgrad, hint og beskrivelser, noe som betyr at ikke mer manuelt taste koordinater og papir utskrifter. Når du ønsker å legge til flere cacher laste opp GPX-filen til enheten og holde jakten i gang.


Del trådløst

Med Montana 680t du kan dele dine veipunkter, spor, ruter og geocacher trådløst med andre kompatible Garmin GPS-brukere. Bare trykk på "Send" for å overføre informasjonen til andre enheter.
Doble strøm

Montana 680t har Garmin dobbelt batterisystem som garanterer maksimalt uavhengighet. Du vil ha muligheten til å bruke det oppladbare litium ion batteripakke eller tradisjonelle AA alkaliske batterier - alt etter hva som passer deg best.


Planlegg din neste tur

Ta ansvar for din neste eventyr med vår gratis Basecamp ™, programvare som lar deg vise og organisere kart, veipunkter, ruter og spor. Denne gratis turplanlegging programvare selv lar deg lage Garmin Adventures som du kan dele med venner, familie eller andre oppdagere. Basecamp viser topografiske kartdata i 2 D eller 3 D på dataskjermen, inkludert konturlinjer og høydeprofiler. Den kan også overføre en nesten ubegrenset mengde satellittbilder til enheten fra den medfølgende BirdsEye satellittbilder med abonnement.


Montana er den ultimate ta alt navigator for de alvorlige eventyrer.


¹One år BirdsEye satellittbilder (nedlasting av programvare nødvendig). Bruk den medfølgende BirdsEye satellittbilder med abonnement med Basecamp ™ til å overføre en nesten ubegrenset mengde høyoppløselige satellittbilder til håndholdt enhet for ett år. Når disse bildene har blitt integrert i enheten, kan de nås der når du trenger dem - selv etter den innledende ett år tilbudet har gått tom. Andre BirdsEye satellittbilder abonnement kan kjøpes fra www.garmin.com/BirdsEye.

²Water vurdering IPX7 Tåler utilsiktet nedsenking i vann opptil 1 meter i dybden i opptil 30 minutter. Se garmin.com/waterrating~~V for flere detaljer.


Lettere å Tilpass


Nytt spor manager

Den nye Track Manager lar deg organisere og navigere gjennom veipunkter, ruter og sporlogger med letthet og gir også god kontroll over start / stopp-spor innspillingen.8 megapikslers kamera

Inkluderer et 8 megapikslers digitalkamera som lar deg ta bilder i liggende og stående format. Hvert bilde blir geotagget automatisk med plasseringen av hvor de er tatt, slik at du kan navigere til det eksakte sted i fremtiden.Avansert Snarvei Funksjoner

Enten det er å laste et program, navigere til et veipunkt, bytte profil eller tilpasse bestemte innstillinger til dine behov, lar avanserte snarveier du kombinerer disse funksjonene for å lage en skreddersydde, strømlinjeformet opplevelse. Hver Montana kommer med pre lastet snarveier - Gå hjem, Sporlogg av / på og Stopp navigasjon - for å komme i gang.Flere Dashbord på flere steder

Med en touch av strømknappen, kan du trekke opp en multi orientering dashbord fra hvor som helst - kartet, startskjermen, kompasset, kjørecomputer, statussiden og mer - slik at du kan opprette flere dashbord på flere steder.Fullt Tilpasses startskjermen

Enten du går et sted ofte, stadig endre innstillinger eller opprette snarveier, gjør Montana fullt tilpassstartskjermen du å få opp til 16 elementer fra Hvor skal du ?, Oppsett og Snarveier til startskjermen slik at du enkelt kan få tilgang til dem uten å måtte klikke mellom skjermbilder .Reorderable Menyvalg

Endre rekkefølgen på en meny som du vil med denne nye funksjonen, som holder deg fra stadig rulle til bunnen av en lang liste.Smartere profiler

Montanas smartere profiler funksjonen husker hvilken profil du brukte, basert på fjellet, så når du er off roading eller prøver å finne en sykkelbutikk, vil det sette deg i riktig stemning, slik at du kan få deg på vei raskt .Tilpasningsdyktig Controls

Liker ikke måten noe er satt opp? Ingen bekymringer. Med et trykk på en knapp, kan du konfigurere programmene raskt og enkelt med fleksible kontroller. Nødt til å montere på høyre håndtak bar? Ikke noe problem. Montana kan romme venstre- eller høyrehendt oppsett basert på skjermretningen.


Fysisk og ytelse

Fysisk dimensions7.48 x 14.42 x 3,64 cm

Skjermstørrelsen, WxH5.06 x 8,93 cm; 4 diag (10,2 cm)

Skjermoppløsning, WxH272 x 480 piksler

Skjerm typeBright, transflektivt 65k farger TFT, dual orientering berøringsskjerm; sollys lesbar

Berøringsskjerm

Weight289 g med inkludert litium-ion batteripakke; 11.7 oz (333 g) med 3 AA-batterier (ikke inkludert)

BatteryRechargeable lithium ion (inkludert) eller 3 AA batterier (ikke inkludert); NiMH eller lithium anbefales

Batteri lifeUp til 16 timer (lithium ion); opptil 22 timer (AA-batterier)

Vann ratingIPX7

Høy følsomhet mottaker

Interfacehigh speed USB og NMEA 0183-kompatibel

Kamera

Ja (8 megapiksler med autofokus, automatisk geomerking)


Barometrisk høydemåler

Elektroniske compassYes (tilt kompensert 3 akse)

Enhet til enhet-overføring (deler data trådløst med lignende enheter)

Kart og minne

Basiskart

Forhåndsinstallerte kart

Recreational Kart over Europa forhåndslastet

1 år BirdsEye Satelitt abonnement klar til å laste ned etter du registrere enheten.


Mulighet til å legge til kart

Bygget i memory2.9 GB

Godtar data cardsmicroSD ™ -kort (ikke inkludert)

Custom POI (evne til å legge til flere punkter av interesse)

Veipunkter / favoritter / locations4000

Routes200

Spor log10,000 punkter, 200 lagrede spor

Utendørs Funksjoner

Automatisk ruting (turn by turn routing på veier): Ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier)

Geocaching friendlyYes (Papirløs)

Custom maps kompatibel

Jakt / fiske kalender

Sol og måne informasjon

Tide tablesYes (med valgfri Bluechart)

Arealberegning

Bildeviser

Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ kompatibel (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data)

Tilleggs

Tilleggs

Høy følsomhet GPS-mottaker for både GPS og GLONASS-signaler


250.000 geocacher forhåndslastet


Ny forbedret løpsleder


I boksen

Montana 680t

Lithium ion batteripakke

USB-kabel

AC lader

Manuell


Fullfør bestilling av Garmin Montana 680T med vår Elektronikk utvalg og Sykkelcomputer artikler. Naviger gjennom andre sykkel kategorier på bikeinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel utstyr, og få alle dine Sykkelcomputer utstyr til den beste prisen, 100% garanti på bikeinn!

Spesifikasjoner Garmin Montana 680T

Kundeomtaler og spørsmål (8)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Montana 680 t

-

Hovedfordel: stor skjerm, som er viktig for personer med nedsatt syn, som tilfellet er (59 år gammel). Andre fordel: å kunne bruke AA-batterier i tilfelle total oppladning av det originale batteriet. Tilsynelatende ulempe: skjermen ser ikke ut til å være så følbar, så følsom for berøring, som i andre Garmin GPS-er som jeg allerede har, for eksempel Camper-serien og Zumo-serien. Andre ulempe: vekten, til bruk i høye fjell. Det er ikke et problem for veldig godt forberedte mennesker, men hvert gram teller for "helgeturer" når du klatrer over 2000 meter ...

Perfekt montana 680t

-

Bare perfekt for geocaching og flott for de synene.

Montana 680t

-

GOD UTFORMER GPS-SITE

Sd-kort

-

Hvilken kapasitet SD-kort kan brukes på Montana 680

våre eksperter svarer

Hei, den maksimale kapasiteten som aksepteres av et minnekort er 64 GB.
Hilsen.

Inkluderer kart

-

Jeg vil gjerne vite om GPS-en har inkludert navigasjonskartene eller skal kjøpes separat. Hvis jeg måtte kjøpe den, hva ville prisen på kartene være?

våre eksperter svarer

Hallo,
Garmin Montana® 680t kommer med et rekreasjons kart over Europa forhåndslastet.
hilsen

Perfecte

-

Molt Bon produserer en stor skjerm per kraft veure kartet.

Ras

-

GPS er akkurat det jeg forventet, enkel å bruke og veldig nøyaktig alt dette til en konkurransedyktig pris.

Meget godt produkt

-

Denne GPS er et helt hva jeg forventet. Jeg har også 30x eTrex, er dette en mye mer omfattende, lett å bruke og svært nøyaktig. godt kjøp, anbefaler jeg. Trekkinn rask og konsekvent levering, har alt dette en pris.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk