`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Rugged Combo Cable Virb X/XE

Garmin Rugged Combo Cable Virb X/XE

  • Garmin Rugged Combo Cable Virb X/XE
  • Garmin Rugged Combo Cable Virb X/XE
  • Garmin Rugged Combo Cable Virb X/XE

Garmin Rugged Combo Cable Virb X/XE

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Garmin Rugged Combo Cable Virb X/XE

Dette 3 til 1 combo kabelen kan du drive din VIRB X eller XE handling kamera, noe som gir 3,5 mm stereo inngang for ekstern mikrofon, RCA kompositt video utgang og mini-USB-port. Kabelen er flott for robuste miljøer, for eksempel eventyr på ATV, motorsykler og mer.

Garmin Rugged Combo Cable Virb X/XE har Garmin offisiell garanti fra produsent. Som en Garmin offisiell forhandler er alle våre tilbud sykkel artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I bikeinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Elektronikk produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Tilbehør artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk