`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Produktbeskrivelse Garmin Varia RTL510

Din sikkerhet er den viktigste. Bruk Varia RTL510 for å få et glimt av hva som skjer i bakområdet . På grunn av sin vertikale og elegante design, kan denne enheten installeres på forskjellige typer sykler. Hovedfunksjonen er å skape sikkerhetsforhold som beskytter deg mot mulige ulykker i løpet av dagen og natten. GPS-utstyret gir deteksjon av opptil 8 biler om gangen.

På baksiden har tracker et 65 lumen LED-baklys. Ved sin 220 graders vinkel, detekterbar på 1 kilometer avstand, vil du varsle drivere for å unngå å bli skadet. Hvis du vil vite om et kjøretøy nærmer seg fra baksiden, vil du ha flere visuelle eller hørbare varsler. På 140 meter, vil du vite om du er i en faresone og når en bil, lastebil, motorsykkel eller en gruppe syklister nærmer seg.

For riktig drift trenger Garmin-sporeren en ekstra skjerm enhet som kjøpes separat . Når det gjelder drift, er utstyret trådløst og har en batterilevetid på opptil 15 timer, når flimmerfunksjonen er aktivert, og 6 timer i et fast alternativ.

Se og bli sett, dag eller natt:

Gir visuelle og hørbare varsler for å advare om at kjøretøyer nærmer seg bakfra opptil 140 meter (153 meter) unna

Baklyset gir dagslys synlighet opptil 1,6 km unna og er synlig innenfor et 220 graders område, slik at førerne kan se deg godt før radaren ser kjøretøyet

Elegant vertikal design monteres enkelt på de fleste sykler med veibeskrivelse, inkludert racing, touring og pendlere

Krever en dedikert radardisplayenhet (selges separat) eller trådløst integrert med kompatible Garmin-enheter1

Batterilevetid: opptil 15 timer i blinkende modus eller 6 timer i fast eller nattblits-modus

Kjør smartere og mer bevisst med Varia ™ RTL510 bakfra radar. Monteres pent på seteposten, gir det synlige og hørbare varsler for kjøretøy som nærmer seg bakfra opptil 140 meter (153 meter) unna. I tillegg er det lyse baklyset synlig i dagslys fra opptil 1,6 km unna, slik at du kan sykle med trygghet og trygghet.

Denne sensoren har ryggen din ::

Mens du er ute på turen, må du holde styr på alt. Hva er ruten din, hvor langt du går, hvor fort og hvor hardt du skal presse den. Men med Varia radar sammen for turen, er det som å ha øyne på baksiden av hjelmen din. Det er egentlig et tidlig varslingssystem slik at du ser biler nærmer seg bakfra og ¬ de ser deg.

Sikkerhet i tall:

Varia ™ RTL510 bakfra radar er bare en del av sykkelbevisstheten. Når det kombineres med kompatible Garmin-enheter, hjelper systemet med å skape sikrere kjørevilkår ved å varsle ryttere til kjøretøyer som nærmer seg bakfra. Grønt lys? Helt fint. Amber lys? Et kjøretøy nærmer seg. Rødt lys? Vær forsiktig - et kjøretøy nærmer seg med høy hastighet. Kjør trygt.

Fysiske spesifikasjoner:

Dimensjoner: 98,6 x 19,7 x 39,6 mm

Vekt: 71,0 g

Moduser: solid, nattblits, dagblits

Lumens: 20 solid, 29 natt flash, 65 dagers flash

Batterilevetid: 6 timers solid, 6 timers nattblits, 15 timers flash

ANT + ®: ja

Vannkarakter: IPX7

Vinklingsvinkel: 220 °

I boksen:

Kun enhet:

Varia RTL510

Monteringssett

kabler

dokumentasjon


Tenker du på og kjøpe Garmin Varia RTL510? Dette er en av stjerneproduktene hos bikeinn, nett sykkel butikken. Prisen er 190.45 $, begrenset tid! Hos bikeinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Garmin til den beste prisen. Alle våre sykkel produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Manual

Spesifikasjoner Garmin Varia RTL510

Lys stilling
Lumen
Belysningstype
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (8)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Varia radar

-

Veldig smart og hjelpsom lys. I kombinasjon med syklistenes oppmerksomhet på trafikken bak seg, kommer sikkerheten til motorsyklingen på et nytt nivå.

Varia

-

Perfekt! Bedre enn min forrige versjon av Varia (gen 1). Med denne lysstyrken kan jeg også erstatte Bontrager Flare RT (gen 1). Fraktemballasje kan være litt overdreven for en liten pakke .. litt mindre beskyttende materiale og mindre eske som holder pakken vil gjøre.

Nyttig gadget

-

En nyttig ting. Nå ser jeg hva som blir gjort bak meg.

Flott artikkel

-

super nyttig artikkel til den rimeligste prisen på nettet. Jeg ville kjøpe igjen - bare for å bli anbefalt.

Tilfredshet

-

Veldig trygg Enkel å installere Jeg er fornøyd med mitt kjøp

Imponerende.

-

Enkel å installere og installere. Godt lys som har garmin.v

Garmin-sikkerhet

-

Produktet øverst på mine forventninger når det gjelder sikkerhet og kompatibilitet med min 820. Rask levering .. Perfekt

Flott produkt

-

Lett å installere, ikke påtrengende, det signaliserer de nærliggende kjøretøyene og advarer dem om din tilstedeværelse. Jeg kunne ikke klare det lenger!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk