`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Berm

  • Giro Berm
  • Giro Berm
  • Giro Berm

Giro Berm

Produktbeskrivelse Giro Berm

Berm er designet fra bakken for ryttere som ønsker fordelene med en robust terrengsykelsko med komfort og allsidighet til å gå hvor som helst stien tar dem. Den kombinerer syklingsspesifikke funksjoner som klemløs pedalkompatibilitet og støttende passform, med en aggressivt slank gummisålesål for ubøyelig grep når du trenger det. Med en øvre laget av smidig syntetisk fiber og pustende maske, og en sterkt injisert nylon innerhals for å overføre strøm til pedaler, er Berm klar til å samle på alle stier.

spesifikasjoner:

Footbed: Die Cut Eva Footbed

Yttersåle: Gummi Yttersåle

Aggressiv slitemønster

Sko øvre

Høy kvalitet, slitesterkt syntetisk fiber og mesh øverst

Rockprint forsterket tå for slitestyrke og holdbarhet

To stropplås

spesifikasjon:

Vekt: 415 gram


Giro Berm er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Giro Berm fra din nett sykkel butikk bikeinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos bikeinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av sykkel utstyr fra merket Giro.

Spesifikasjoner Giro Berm

Skjønn
Anbefalt bruk
Lukninger
Permeabilitet
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk