`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Berm

  • Giro Berm
  • Giro Berm
  • Giro Berm

Giro Berm

Produktbeskrivelse Giro Berm

Berm er designet fra bakken for ryttere som ønsker fordelene med en robust terrengsykelsko med komfort og allsidighet til å gå hvor som helst stien tar dem. Den kombinerer syklingsspesifikke funksjoner som klemløs pedalkompatibilitet og støttende passform, med en aggressivt slank gummisålesål for ubøyelig grep når du trenger det. Med en øvre laget av smidig syntetisk fiber og pustende maske, og en sterkt injisert nylon innerhals for å overføre strøm til pedaler, er Berm klar til å samle på alle stier.

spesifikasjoner:

Footbed: Die Cut Eva Footbed

Yttersåle: Gummi Yttersåle

Aggressiv slitemønster

Sko øvre

Høy kvalitet, slitesterkt syntetisk fiber og mesh øverst

Rockprint forsterket tå for slitestyrke og holdbarhet

To stropplås

spesifikasjon:

Vekt: 415 gram


Hvis det du trenger er Giro Berm er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Sykkelsko støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Giro Berm

Funksjoner
Lukninger
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Stor verdi

-

Dette var mitt første par sykkelsko, og jeg lette etter verdi. Disse leveres definitivt.

God kvalitet / pris

-

Utmerket kvalitet for prisen på skoene. God kvalitet på materialer og finish, selv om det er litt tungt. Jeg har brukt dem, veldig komfortable. Levering på 2 dager.

Berma vri

-

Bra produkt, ganske komfortabelt. Beskrivelsen indikerer kompatibilitet med pedaler uten klips, men den fungerer best med viker

Fra mistillit til lykke

-

Jeg kjøpte dem med litt mistillit, men nå som jeg har brukt dem anbefaler jeg dem 100% og originale ble jeg også som hansker skoene jeg er glad for. Det tok en måned å ankomme, men ventetiden var verdt det

Giro berm sko

-

Det er et veldig godt designet og er bemerkelsesverdig for prisen

Giro berm

-

De er veldig bra for prisen

Giro berm sko er virkelig verdi for prisen

-

Giro Berm-sko er virkelig valuta for pengene. De kjører tro mot størrelse refererer til amerikanske størrelser. 40 EU = 7,5 USA i denne girosko og = 25,5 cm. Denne modellen er veldig behagelig og god kvalitet. Jeg gir 3 stjerner fordi ventilasjonsnettet bare er på sider og nettet på toppen ikke er ventilert i det hele tatt. Så hvis du leter etter sykkelsko for varm sommer, gå til et annet alternativ.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk