`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Bronte

  • Giro Bronte
  • Giro Bronte
  • Giro Bronte

Giro Bronte

Produktbeskrivelse Giro Bronte

Vi opprettet Bronte ™ for ryttere på jakt etter den berømte Giro-passformen og trenger en ekstra stor størrelse. Inspirert av den elegante stilen og kjøleventilen i Register ™ hjelmen, er Bronte hjemme på gangstien eller stien. Vi bruker In Mold-konstruksjon for å gjøre det lyst uten å gå på bekostning av holdbarheten, og det roste, justerbare Roc Loc® Sport-systemet gjør det enkelt å tilpasse innpassingen for komfort og stabilitet.

EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hos bikeinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets sykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Giro Bronte? Du er heldig siden bikeinn i Beskyttelse katalogen og Hjelmer kategorien tilbyr vi andre sykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Vi vil

-

God valuta for pengene, veldig behagelig hjelm.

Fin størrelse

-

Jeg kjøpte dette produktet for sikkerhet fordi jeg begynte å pendle med sykkel. XL størrelse slik at den kan bæres fra toppen av hetten, og har god passform!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk