`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Caden Mips

Giro Caden Mips

  • Giro Caden Mips
  • Giro Caden Mips
  • Giro Caden Mips
  • Giro Caden Mips

Giro Caden Mips

Produktbeskrivelse Giro Caden Mips

Caden MIPS tilbyr en sofistikert stil med avansert hodebeskyttelsesteknologi, noe som gjør den til en perfekt match for din livsstil. Det lette, men tøffe In Mold-skallet bidrar til å motstå bulker og dinger fra livet på gata, og Roc Loc City MIPS-passasjesystemet gjør pasienten / følsomheten nesten uanstrengt. Inne i hjelmen kan MIPS-teknologi bidra til å redusere rotasjonskrefter for å gi mer beskyttelse i visse påvirkninger. Tankefulle detaljer inkluderer reflekterende aksenter, en låseport for sikring av hjelmen med sykkelen din eller en pose når du er på farten, og en avtagbar sykkelhettestil som tiltrekker deg stilen uten å kompromittere ventilasjonen.

spesifikasjoner:

KONSTRUKSJON: I MOLD KONSTRUKSJON

VENTS: 12

VENTILASJON: VINDTUNNEL VENTE MED INTERN KANALERING

FIT SYSTEM: ROC LOC CITY MIPS

CERTIFIKASJON: CPSC BICYCLE

Teknologi:

ROC LOC® CITY MIPS FIT SYSTEM:

Roc Loc® City MIPS fit-systemet har en gummiert ur for enkel justering og store plysjputer for optimal komfort og stabilitet. Fit-systemet er laget av et slitesterkt, fleksibelt materiale for langsiktig ytelse og daglig låsbarhet. De tre stillingene med vertikal justerbarhet og 6 cm rekkevidde gjør dette til en perfekt passform for daglig bruk.

INTEGRERT MIPS®:

Alle Giro hjelmer er utformet for å redusere så mye energi som mulig, samtidig som de overholder strenge sikkerhetsstandarder. Målet med Giro's Integrated MIPS-utstyrte hjelmer er å redusere rotasjonskrefter. Giro mener at hjelmer utstyrt med denne teknologien kan redusere mengden rotasjonskraft som kan overføres til rytterens hjerne i visse konsekvenser.

I MOLD KONSTRUKSJON:

I Mold Construction smelter et hardt polykarbonat ytre skall med hjelmens støtabsorberende skumforing. Fusjonsprosessen gir bedre ventilasjonssystemer, noe som gjør i støpehjelmer lettere og kjøligere enn tradisjonelle hjelmer.

Girohjelmer er utviklet ved hjelp av vårt proprietære vindtunnelsventilasjonssystem. Denne utførlige konstruksjonen kombinerer aktive ventiler i hjelmens skall med eksoskanaler inne i hjelmen som presser frisk, kjølig luft over og rundt rytterens hode, mens du tvinger varme og foreldet luft ut. Det er det mest effektive kjølesystemet tilgjengelig, og en forskjell du kan føle hver gang du rir.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Kjøp nå din Giro Caden Mips for bare 82.99 $. Laget av Giro Caden Mips er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos bikeinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt sykkel produkter. Se hele vårt utvalg av Hjelmer i vår Beskyttelse avdeling.

Spesifikasjoner Giro Caden Mips

Skjønn
Alder
hjelm beskyttelse
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Bra hjelm

-

Hjelmen er veldig bra, og selv om jeg tar den på, håper jeg at jeg ikke trenger å bruke den.

Passer til hodet mitt

-

Sikkerheten til denne hjelmen er stor

Flott produkt

-

ser bra ut, passer bra og veldig lett. rask levering også

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk