`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Cinder MIPS

  • Giro Cinder MIPS
  • Giro Cinder MIPS
  • Giro Cinder MIPS

Giro Cinder MIPS

Produktbeskrivelse Giro Cinder MIPS

The Cinder ™ MIPS gir alle funksjonene en ivrig veien rytter ønsker i en lett pakke. Designen er inspirert av den klassiske estetiske med vår premium Synthesis ™ hjelm, med tilsvarende ytelse og stil. Viktige funksjoner inkluderer Roc Loc® 5 fit system, som gjør at du enkelt ringe i både passform spenning og justere vertikal posisjon med én hånd. Air FX padding tilbyr komfort på lengste turene, og hjelmen er utstyrt med MIPS å omdirigere slagenergi, og gir mer beskyttelse i visse konsekvenser.

Egenskaper:

Kompakt form Air Fix padding, hestehale kompatibel, MIPS utstyrt

spesifikasjoner:

Konstruksjon: I mold polykarbonat skall med EPS liner, termo SL Roll Cage ™ forsterkning

Fit System: Roc Loc ® 5

Ventilasjon: 26 Wind Tunnel ™ ventiler med intern kanalisering

Teknologi:

MIPS:

Alle Giro hjelmer er laget for å redusere så mye energi som mulig mens møte og overgå strenge sikkerhetskrav. Målet med Giro sin MIPS utstyrt hjelmer er å redusere rotasjonskrefter. Giro mener at hjelm utstyrt med denne teknologien kan redusere mengden av roterende kraft som kan overføres til rytter hjerne i visse konsekvenser. Lær mer om MIPS i videoen ovenfor.

ROC LOC® 5 Fit System:

Standarden i bransjen i komfort, stabilitet, justeringsmuligheter og vektreduksjon. I tillegg til å bedre passform og komfort av hjelmer, Roc Loc® 5 lar deg enkelt tilpasse den passer spenning og forgrunnen akter vippe av hjelm i sekunder ved hjelp av en enkelt hånd. Og det er lettere enn sammenlignbare systemer også, noe som gjør det til det ultimate i skallen klemmer luksus.

I Mold KONSTRUKSJON:

I Mold konstruksjon kombinerer en tøff polykarbonat ytre skall med hjelmer støtabsorberende skum liner. Fusjonsprosessen gir bedre ventilasjon, noe som gjør i mold hjelmer lettere og kjøligere enn tradisjonelle hjelmer.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Kjøp dine favoritt Beskyttelse modeller og nyt sykkel. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Giro Cinder MIPS. Hvis du er i tvil om å kjøpe Giro Cinder MIPS, ta kontakt med vårt team av fagfolk i sykkel via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Giro Cinder MIPS

Skjønn
Alder
hjelm beskyttelse
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (12)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Ekstraordinær hjelm

-

flott hjelm veldig lett og behagelig

Lykkelig

-

Lett hjelm. Den hvite hjelmen er en matt hvit, så den ser nesten grå ut.

Superhjelm

-

Utmerket Hjelm Fit er flott!

Fin hjelm

-

komfortabel og passform..elsker det.

Utmerket

-

God passform, behagelig å ha på og veldig fin hjelm. God pris.

Utmerket hjelm

-

100% originalt produkt med MIPS-teknologi, i gode forhold og de beste prisene som finnes i markedet over hele verden. Det eneste er litt mer forsinket frakt enn forventet, men det avhenger av transportselskapet.

Stor hjelm

-

Stor hjelm, uten sidestykke. La oss ri!

Produktkvalitet

-

God ettermiddag. Produktet er unikt med mips. Enten og oem. takk

God hjelm

-

God passform og behagelig å ha på. Fint og lyst. God pris. Takk

Rimelig og god hjelm

-

Visuelt godt utseende, komfortabelt på hodet, enkle justeringer for å få det godt passform og bikeinn rabatterte priser! Flott og flott sykkelhjelm!

Spørsmål

-

Kan du informere meg hvilke standarder og klistremerker denne hjelmen kommer med og er godkjent for?

våre eksperter svarer

Denne hjelmen er sertifisert i henhold til EN 1078, Hilsen

Alt ok

-

Fornøyd med rekkefølgen: levering og oppfølging av svært god stand.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk