up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Giro

Giro Hansker Strade Dure Supergel

Giro Hansker Strade Dure Supergel

plus
  • Play videoGiro Hansker Strade Dure Supergel
  • Giro Hansker Strade Dure Supergel
  • Giro Hansker Strade Dure Supergel

Giro Hansker Strade Dure Supergel

Produktbeskrivelse Giro Hansker Strade Dure Supergel

Den Strate DureSupergel er designet for eksepsjonell demping takket være Dual Layer Technogel / Rebound Skumgummipolsteret. Vår eksepsjonelle Super Fit ergonomisk design og konstruksjon av høy kvalitet forbedre passform og føler, for å eliminere den klumpete følelsen av andre ultra plysj hansker. Og med holdbarheten av AX Suede palmer, kan du holde det gående når veien slutter.


Spesifikasjoner:


Palm:

Super Fit tre panel design

AX Suede syntetisk lær

Sonic Sveiset Pull Tab

Øvre:

Fukt

4-veis stretch

Pustende Mesh

Svært absorberende mikrofiber Sletting Surface

Low Profile borrelås

Padding:

2mm Technogel / 4mm Rebound Foam PaddingTeknologi:


SUPER FIT ENGINEERING FOR HANSKER:

Super Fit Engineering er en patentert prosess som guider passform, design og mønster av hver Giro hanske for maksimal komfort og ytelse.


Ved å nøye skreddersy håndflaten, på fingre og stoppsoner matche formen og størrelsen på hånden, reduserer Super Fit Engineering bunting og ubehag mens styrke grep, bar preg og effektiviteten av padding.


Og med så mange som seks størrelser tilgjengelig per modell, nesten enhver rytter kan flott par hansker som passer deres behov.


Technogel:

Technogel er en proprietær polyuretan materiale som opprinnelig ble utviklet for medisinske anvendelser. Vi bruker Technogel for utfyllingen i våre premium hansker på grunn av sin overlegne trykkfordelingsegenskaper.


Når trykket mellom hansken og styret, støper Technogel seg til hånden ved å deformere langs alle tre akser. Normale stoppmaterialer tendens til å deformere bare langs en akse som fører til press for å hope seg opp i direkte kontakt soner.


Giro hansker med Technogel gi:

Overlegen trykkfordeling - opp til 300% bedre enn standard gel, for økt komfort og beskyttelse fra nummenhet over lange perioder av gangen.

Utmerket støtabsorpsjon - opp til 30% bedre enn standard gel, for beskyttelse mot støt og vibrasjoner.

Langvarig ytelse den ikke stivne eller bryte ned over tid, så hansken holder seg smidig og komfortabel mil etter mil.


Tre stykke PALM KONSTRUKSJON:

Vår unike 3 piece palm konstruksjon skreddersyr anfall av våre hansker for å redusere bunting, og lar hendene til å bevege seg naturlig for økt kontroll som ikke kompromiss bar preg.


Ved å designe hver del av håndflaten for å etterligne en hånd funksjoner og artikulasjon, Giro hansker med forbedret grep og gir en overlegen grad av beskyttelse for hele hånden.


En TOMMEL Super Fit Engineered tommelen panel er avgjørende for å gi en tettsittende passform med hånden mens også slik at bevegelsesfrihet og bedre grep er nødvendig for maksimal kontroll og bar preg.


2 PALM Super Fit Engineered palm panelet er optimalisert for å gi en tettsittende og behagelig passform uten bunching når du grep på styret. Ved å nøye dimensjonering håndflaten for å matche den naturlige kurven av hånden, våre hansker forbli smidig samtidig som det gir et lag av beskyttelse.


3 - BODY Super Fit Engineered liket av en Giro hanske er utformet for å støtte din hånd naturlige bevegelser, samtidig som det gir en plattform for polstring og beskyttelse der du trenger det mest.


Ved å optimalisere tykkelse og plassering av padding med integrerte flexi-soner, Giro hansker tilby en mer naturlig bevegelse av fingre og ledd.


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett sykkel butikk. Kjøp Giro Hansker Strade Dure Supergel med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende sykkel produkter i Herreklær kategorien som kan supplere din bestilling, bikeinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Giro Hansker Strade Dure Supergel

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Gode hansker

-

På komfortable korte ruter ser du ikke ut til å ha på deg noe og god demping. Bra kjøp. Når det gjelder frakt, tok det fra 06/13 til 06/23. Lenge nok for min smak

Komfort

-

Komfortable hansker med en stor polstring på håndflaten, spesielt det området som hviler på styret, forhindrer trykk på ulnarnerven.

Gode hansker!

-

Veldig behagelig, mye gel, hendene hviler som på en pute.

Stor pris / kvalitet

-

Jeg hadde allerede Giro Strate Dure Spergel LF og jeg likte komfortfølelsen så mye at jeg måtte kjøpe shortsen av samme modell.

Veldig bra materiale

-

Veldig komfortable hansker. God verdi for pengene. Anbefale.

Giro stradedure supergel

-

¡Excelente producto! Ha superado mis expectativas. La atención y servicio fue excelente, ha sido un gran placer comprar con ustedes. Gracias

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up