up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoGiro Hansker Strade Dure Supergel
  • Giro Hansker Strade Dure Supergel
  • Giro Hansker Strade Dure Supergel
Giro

Giro Hansker Strade Dure Supergel

Giro Hansker Strade Dure Supergel

plus

Giro Hansker Strade Dure Supergel

Produktbeskrivelse Giro Hansker Strade Dure Supergel

Strade DureSupergel ble designet for eksepsjonell pussing takket være Dual Layer Technogel / Rebound Foam polstring. Vår eksepsjonelle Super Fit ergonomisk design og konstruksjon av høy kvalitet forbedrer passformen og følelsen, for å eliminere den store følelsen av andre ultralydshansker. Og med holdbarheten til AX Suede-palmer kan du fortsette når veien er ferdig.

spesifikasjoner:

Palm: Super Fit tre panel design, AX Suede Syntetisk Lær, Sonic sveiset Pull Tab

Øvre: Fuktighetstaking, 4 veis strekning, Pustende maske, Meget absorberende Microfiber Wiping Surface, Low Profile Velcro Closure

Padding: 2mm Technogel / 4mm Rebound Foam Padding

Teknologi:

SUPER FIT ENGINEERING FOR HANDSKER:

Super Fit Engineering er en proprietær prosess som styrer passform, design og mønster av hver Giro-hanske for maksimal komfort og ytelse. Ved å forsiktig tilpasse håndflaten, fingrene og polstringene for å matche formen og størrelsen på hånden, reduserer Super Fit Engineering bunching og ubehag, samtidig som grepet, barproblemet og effektiviteten av polstring forbedres. Og med så mange som seks størrelser som er tilgjengelige per modell, kan nesten enhver rytter ha et stort par hansker som passer deres behov.

Technogel:

Technogel er et proprietært polyuretanmateriale opprinnelig designet for medisinske applikasjoner. Vi bruker Technogel til polstring i våre premium hansker på grunn av sin overlegne trykkfordelingsegenskaper. Når han presses mellom hansken og styret, støtter Technogel seg selv ved å deformere langs alle tre aksene. Normale polstermaterialer har en tendens til å deformere bare langs en akse som forårsaker at trykk samler seg i de direkte kontaktsonene.

Girohansker med Technogel gir:

Overlegen trykkfordeling? opptil 300% bedre enn standard gel, for økt komfort og beskyttelse mot nummenhet over lange perioder.

Utmerket støtabsorpsjon? opptil 30% bedre enn standard gel, for beskyttelse mot støt og vibrasjoner.

Langvarig ytelse det ikke herdes eller bryter ned over tid, så hansken forblir smidig og behagelig mil etter kilometer.

TRE PIECE PALM KONSTRUKSJON:

Vår unike 3-delte palme konstruksjon skreddersyr passformen til våre hansker for å redusere bunking, og gjør at hendene dine kan bevege seg naturlig for økt kontroll som ikke kompromitterer barfølelsen. Ved å utforme hver del av håndflaten for å etterligne en hånds egenskaper og artikulasjon, øker Giro-hanskene grepet og gir et overlegen beskyttelsesnivå for hele hånden.

1 THUMB Den Super Fit Engineered tommelfingerpanelet er viktig for å gi en god passform med hånden, samtidig som det tillater fri bevegelse og forbedret grep som er nødvendig for maksimal kontroll og bar føler.

2 PALM Super Fit Engineered Palm Panel er optimalisert for å gi en tettsittende, komfortabel passform uten bunter når du griper styret. Ved å forsiktig lime håndflaten til å passe til håndens naturlige kurve, forblir våre hansker smidige samtidig som de gir et beskyttelseslag.

3? BODY Den Super Fit Engineered kroppen av en Giro-hanske er designet for å støtte håndens naturlige bevegelse, samtidig som den gir en plattform for polstring og beskyttelse der du trenger det mest. Ved å optimalisere tykkelsen og plasseringen av polstring med integrerte Flex Zones, gir Giro-hanskene en mer naturlig bevegelse av fingre og ledd.


Hva synes du om å finne Giro Hansker Strade Dure Supergel med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår sykkel butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Giro. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Herreklær artikler.

Spesifikasjoner Giro Hansker Strade Dure Supergel

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Godt produkt

-

Bra produkt, de tilpasser seg veldig bra.

Veldig bra, men en søm er ubehagelig

-

Hanskene er gode, men det er en søm mellom tommelen og hånden som er ubehagelig. Det ser ut til å bli bedre med bruk, men jeg har ikke hatt dette problemet med andre hansker.

Hansker er også komfortable

-

Jeg ga disse hanskene som en gave, og de er flotte. Passformen er ekstremt komfortabel.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up