`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Montaro Mips

  • Giro Montaro Mips
  • Giro Montaro Mips
  • Giro Montaro Mips

Giro Montaro Mips

Produktbeskrivelse Giro Montaro Mips

Fra lange stigninger til bølle, tekniske utforkjøringer, inspirerer montaro mips®-hjelmen din tur uansett hvor stien tar deg.

Den kompakte formen gir dyp, trygg dekning, og Roc Loc Air fit-systemet øker ventilasjonen mens du forbedrer passformen. I tillegg til allerede imponerende kjølekraft på hjelmer, er den utstyrt med en plysj antimikrobiell pannekloss som hjelper deg med å holde deg komfortabel og fokusert på løypa. Montaro MIPS® er designet for å ha full vernebrilleintegrasjon, med stroppgrep på baksiden av hjelmen, og et POV Plus-visir som lar deg løfte visiret og plassere beskyttelsesbrillene foran på hjelmen. Nok en flott integrasjon av utbrytningskamera-montering, et smart grensesnitt for favorittlyset eller kameraet.

Egenskaper:

ROC LOC® 5 LUFTFITTESYSTEM:

Dette revolusjonerende passformsystemet gir en ny dimensjon til hjelmytelsen ved å forbedre kjøling, samt passform og stabilitet. Roc Loc® 5 Air bruker en patentert design som hjelper hjelmen litt utenfor toppen av hodeskallen, slik at kjølig luftstrøm kan passere direkte over hodet, noe som ytterligere forbedrer ytelsen til ventilasjonsåpninger og intern kanalisering som slipper ut varmen fra hjelmen. Justeringer av passform og følelse etterligner Roc Loc 5, slik at du enkelt kan tilpasse pasningsspenningen og forhjulingen bakover på hjelmen på sekunder med en enkelt hånd.

MIPS®:

Alle Giro-hjelmer er designet for å redusere så mye energi som mulig mens de oppfyller og overgår strenge sikkerhetsstandarder. Målet med Giros MIPS-utstyrte hjelmer er å redusere rotasjonskrefter. Giro mener at hjelmer utstyrt med denne teknologien kan redusere mengden rotasjonskraft som kan overføres til rytterhjernen ved visse påvirkninger.

ROLL CAGE ™ REINFORCEMENT:

Roll Cage er en lett, men tøff forsterkningsbane som er usynlig støpt inne i hjelmens EPS skumforing. Den hjelper hjelmen til å holde sammen under slag, og gir et ekstra mål på styrke og integritet som du aldri vil legge merke til ... med mindre du trenger det.

HYDROFIL PADDING:

Den hydrofile puten kan absorbere opptil 10 ganger sin egen vekt i vann, og hjelper deg med å håndtere svette mens du sykler. Puten beholder fuktigheten for å forhindre at svette drypper ned i øynene, og tørker deretter raskt. Det antimikrobielle, X Static-fôret hjelper til med å redusere lukt og holder hjelmen frisk.

POV Plus-visiret vårt har en justeringsmekanisme som lar deg bevege visiret opp og ned i indekserte trinn. Disse trinnene inkluderer tre rideplasser pluss en høy stilling for vernebriller lagring over brynet. Designet lar deg enkelt justere visiret med en hånd mens du sykler.

spesifikasjoner:

Ventilasjon: intern kanalisering

Ventiler: 16

Sertifisering: cpsc sykkel

Konstruksjon:

Forsterkning av rulleburet

Full brilleintegrasjon med stroppegripe

Monteringssystem: roc loc 5 air


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Er du ute etter materialer fra Giro og spesielt Giro Montaro Mips? Hos bikeinn kan du finne en komplett liste over Beskyttelse produkter og sykkel tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk bikeinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial sykkel kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Giro Montaro Mips

Skjønn
Alder
hjelm beskyttelse
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Giro montaro show

-

Excelente, otimo ajuste, leve, bonito. Recomendo

Giro montaro

-

Capacete Giro excelente, tamanho S de 51cm a 55cm, Mips, perfeito encaixe, slin, confortável, pesa 350g e é muito bonito. En Bikeinn enviou rápido ao Brasil, fui taxada obviamente, mas chegou dentro do prazo. Compraria novamente, logo indico totalmente. Bora pedalar!

Endelig !

-

Bestilt fra Singapore. Det er ganske vanskelig å finne hjelmer med størrelse S fra 51 til 55 cm her i Singapore. Den eneste måten var via online. Kom over dette nettstedet, overrasket over de tilgjengelige valgene, de har mange størrelser av forskjellige serier, og kom over denne Giro Montaro, ble forelsket og måtte få den da størrelsen S (51 cm til 55 cm) er veldig viktig for meg. Leveransen var rask. Hadde en sporings-id. Generelt fornøyd med leveringsprosessen. Når det gjelder størrelsen S Giro Montaro, passer den meg komfortabelt, hadde MIPS, veldig fin ekte granfarge, jo mer på den mørkere siden. Jeg vil si det er estetisk attraktivt også. Vil defrinitivt kjøpe fra dette nettstedet igjen. Takk!

Kjøling og fin hjelm

-

Det er en avkjølende og kompakt form. Elsker det enkle Roc Loc Air fit-systemet. Fint å ha full brilleintegrasjon, med stroppegripe på baksiden. En bonusfunksjon ved denne hjelmen er monteringsintegrasjonen for lys eller kamera. Sterkt anbefalt.

Herlig hjelm

-

Jeg bestilte fra Canada. Hjelmen ble sendt raskt. Det er nydelig! Jeg lagret noen få dollar som bestilte fra Spania. Takk for god service. Hjelmen er fantastisk, og mannen min er så mye lykkeligere at hodet mitt er mer godt beskyttet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk