`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Neo Blaze

Giro Neo Blaze

  • Giro Neo Blaze
  • Giro Neo Blaze
  • Giro Neo Blaze

Giro Neo Blaze

Produktbeskrivelse Giro Neo Blaze

Neo Blaze er vår premie hanske for kaldt og vått vær når maksimal fingerferdighet trengs. Premium neopren holder varmen i de tøffeste forhold uten at det går behendighet eller kontroll. Blinde sydd og limt sømmer holder været ute og varme i.spesifikasjoner:


Vanntett tørke overflaten.

Reflekterende detaljer på shellSpesifikasjoner:


Palm: Silikon detaljering på håndflaten. Reflekterende detaljer på shell

Ytre Shell: Pertex vanntett / pustende stoff frastøter kaldt, vått vær Hipora 100% vanntett konstruksjon liner Clarino syntetisk lær håndflaten for maksimalt grep Justerbar mansjett å forsegle ut kaldt og snø Super Fit Engineered med tre panel palm for en skreddersydd passformTeknologi:


SUPER FIT ENGINEERING FOR HANSKER:

Super Fit Engineering er en patentert prosess som styrer passform, design og mønster av hver Giro hanske for maksimal komfort og ytelse. Ved å nøye skreddersy håndflaten, på fingre og stoppsoner matche formen og størrelsen på hånden, reduserer Super Fit Engineering bunting og ubehag samtidig forbedre grep, bar preg og effektiviteten av polstring. Og med så mange som seks størrelser er tilgjengelige per modell, nesten enhver rytter kan flott par hansker som passer deres behov.


THINSULATE XT S:

Velg Giro vinterhansker har Thinsulate XT S isolasjon for eksepsjonelle varme og komfort, med X-Static anti mikrobielle egenskaper som bidrar til å kontrollere bakterier og lukt. Vi bruker mer isolasjon i toppen av hanskene for å gi varme fra elementene, og litt mindre i håndflaten for å opprettholde grep og bar preg uten at komforten.


Ikke vent lenger og kjøp Giro Neo Blaze med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til bikeinn kan du finne andre Hansker produkter i kategorien Herreklær som kan supplere din bestilling. Kjøp Giro Neo Blaze og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Hansker tilbud og velg de beste tilbudene.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Giro neo bliss

-

Gode ​​hansker for våt riding. Kan gjøre hendene svette hvis temp er for varm. Trenger litt noe mer under hvis det er for kaldt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk