`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Savix

Giro Savix

Giro Savix

Giro Savix

  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix

Giro Savix

Produktbeskrivelse Giro Savix

Hanske spesielt utviklet for målvaktene som gjør forskjell på og utenfor banen, for de som er ledere og ikke tilhenger, for de alle terrengsmålene som ikke er begrenset av værforholdene eller retten, for de som ikke gjør unnskyldninger og De gir det beste av seg selv til enhver tid, for de som søker å transcendere. Hvis du er fra denne utvalgte gruppen, finner du i denne modellen din sjelevenner og ideelle eventyrspiller for å forsvare bue sammen.

UNO Alpha kombinerer komfort, tekniskitet og overholdelse av en hansker med høy motstand og allsidighet i en midtre hanske.

Tilbake: Syntetisk latexfrekvens for å gi kropp og volum. Utformingen av graveringer av frekvensen har funksjonen til å gi større ergonomi og legge til rette for håndflaten, og også sone i knoklene har større volum for å beskytte området (Punching Zone). Alle montert på høyt pustende nett.

Klipp: Ergo Roll. Blanding av rullefinger på fingertoppene som går nesten helt og ergonomisk i resten av hansken, noe som gir en behagelig og behagelig opplevelse for å passe dem.

Latex: Palmen presses for å gi større bevegelsesfrihet, mer komfort, mer ergonomi og bedre pusteevne i hansken (Active Cell Zone). Omega Latex Grip i fingreområdet, for å ha et eksepsjonelt grep, og i håndflaten bruker vi Omega Resistance latex, for å motstå slitasje av bakken og friksjonen forårsaket av hauls .

Lukking: elastisk armbånd som omsluttes av et bånd av latex som går gjennom det nedre området av håndflaten og gjør funksjonen av utvidet håndflate og tekstil i det nedre delen av ryggen, som er et tilpassbart vindu, forbundet med et elastisk bånd som gir mulighet til å justere i henhold til smaken av hver skyter.


Giro Savix er det perfekte produktet for å nå dine sykkel mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Sykkelsko produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Damesko produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på bikeinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Giro som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Giro Savix

Skjønn
Anbefalt bruk
Lukninger
Permeabilitet
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra

-

Cool! Meget god kvalitet prisforhold. De er veldig komfortable

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk