`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Scamp

  • Giro Scamp
  • Giro Scamp

Giro Scamp

Produktbeskrivelse Giro Scamp

Scampen er fullpakket med fantastiske funksjoner, inkludert noen av de samme elementene som finnes i våre beste voksne hjelmer, alt i en mindre pakke designet for å passe barnet ditt. Roc Loc Jr. passasjeringssystem med klemspenne spenne gir en enkel måte å tilpasse barnhjelmen raskt og sikkert på. Det brede størrelsesområdet sikrer at barn kan bruke denne hjelmen når de vokser fra balanse sykler til treningshjul. Designet er inspirert av den voksne Montaro / Montara, og siden Scamp MIPS er tilgjengelig i en rekke barnevennlige farger og design, vil barn være glade for å ha det hver gang de rir.

Egenskaper:

Roc Loc® Jr. er et enkelt, slitesterkt skiveformet system som er spesielt utformet for å matche krøllingen til et barns hode. Formen ble utviklet med år med forskning i anatomiske data for å sikre en trygg og komfortabel passform. En stor, gummibelagt knott gjør det enkelt for voksne å justere hjelmen for riktig spenning, slik at barna raskt kan starte sin tur.

I Mold Construction smelter et hardt polykarbonat ytre skall med hjelmens støtabsorberende skumforing. Fusjonsprosessen gir bedre ventilasjonssystemer, noe som gjør i støpehjelmer lettere og kjøligere enn tradisjonelle hjelmer.

spesifikasjoner:

Konstruksjon: I Mold Construction

Ventiler: 8

Passer system: Roc Loc Jr.

Sertifisering: Cpsc Sykkel


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Elsker du sykkel? Få din Giro Scamp og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Giro gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Beskyttelse for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive sykkel modellene mulig har de fleste av våre Hjelmer artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Giro Scamp

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Søt scamp hjelm

-

Utmerket hjelm med konstruksjonskvalitet langt over gjennomsnittet. Det gir større justering og sikkerhet. verdt investeringen. Veldig rent utseende

Veldig fin hjelm

-

Passer perfekt i mine 11 måneder. Vakker, enkel å justere og komfortabel. Veldig fint !!!!!

Giro scamp hjelm

-

Jeg bestilte denne småbarnshjelmen 21. april og har fremdeles ikke fått en måned senere. Selskapet er veldig vanskelig å kontakte, og når du gjør det, ingen respons. Det skulle ankomme senest 1. mai.

Veldig bra hjelm!

-

Veldig bra hjelm for barn !! Størrelse S egnet for 8 år gammel gutt med 50 cm perimeter i hodet, og har fortsatt rom for vekst.

Flott

-

God passform, god plass til å vokse inn i den og rikelig med justering. Lett vekt for de unge halsen. Mottakersiden av spennen er festet slik at spennen når den er ferdig, havner utenfor midten, men dette er ganske normalt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk