`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Strade Dure Supergel

  • Giro Strade Dure Supergel
  • Giro Strade Dure Supergel

Giro Strade Dure Supergel

Produktbeskrivelse Giro Strade Dure Supergel

Strate DureSupergel ble designet for eksepsjonell pussing takket være Dual Layer Technogel / Rebound Foam-polstring. Vår eksepsjonelle Super Fit ergonomisk design og konstruksjon av høy kvalitet forbedrer passformen og følelsen, for å eliminere den store følelsen av andre ultralydshansker.

Og med holdbarheten til AX Suede-palmer kan du fortsette når veien er ferdig.

spesifikasjoner:

Palm:

Super Fit tre panel design

AX Suede Syntetisk Lær

Sonic Welded Pull Tab

Øverste:

Fuktighet wicking

4 veis strekning

Åndbar Mesh

Meget absorberende Microfiber Wiping Surface

Low Profile Velcro Closure

padding:

2mm Technogel / 4mm Rebound Foam Padding

Teknologi:

SUPER FIT ENGINEERING FOR HANDSKER:

Super Fit Engineering er en proprietær prosess som styrer passform, design og mønster av hver Giro-hanske for maksimal komfort og ytelse.

Ved å forsiktig tilpasse håndflaten, fingrene og polstringene for å matche formen og størrelsen på hånden, reduserer Super Fit Engineering bunching og ubehag, samtidig som grepet, barproblemet og effektiviteten av polstring forbedres.

Og med så mange som seks størrelser som er tilgjengelige per modell, kan nesten enhver rytter ha et stort par hansker som passer deres behov.

Technogel:

Technogel er et proprietært polyuretanmateriale opprinnelig designet for medisinske applikasjoner. Vi bruker Technogel til polstring i våre premium hansker på grunn av sin overlegne trykkfordelingsegenskaper.

Når han presses mellom hansken og styret, støtter Technogel seg selv ved å deformere langs alle tre aksene. Normale polstermaterialer har en tendens til å deformere bare langs en akse som forårsaker at trykk samler seg i de direkte kontaktsonene.

Girohansker med Technogel gir:

Overlegen trykkfordeling? opptil 300% bedre enn standard gel, for økt komfort og beskyttelse mot nummenhet over lange perioder.

Utmerket støtabsorpsjon? opptil 30% bedre enn standard gel, for beskyttelse mot støt og vibrasjoner.

Langvarig ytelse det ikke herdes eller bryter ned over tid, så hansken forblir smidig og behagelig mil etter kilometer.

TRE PIECE PALM KONSTRUKSJON:

Vår unike 3-delte palme konstruksjon skreddersyr passformen til våre hansker for å redusere bunking, og gjør at hendene dine kan bevege seg naturlig for økt kontroll som ikke kompromitterer barfølelsen.

Ved å utforme hver del av håndflaten for å etterligne en hånds egenskaper og artikulasjon, øker Giro-hanskene grepet og gir et overlegen beskyttelsesnivå for hele hånden.

1 THUMB Den Super Fit Engineered tommelfingerpanelet er viktig for å gi en god passform med hånden, samtidig som det tillater fri bevegelse og forbedret grep som er nødvendig for maksimal kontroll og bar føler.

2 PALM Super Fit Engineered Palm Panel er optimalisert for å gi en tettsittende, komfortabel passform uten bunter når du griper styret. Ved å forsiktig lime håndflaten til å passe til håndens naturlige kurve, forblir våre hansker smidige samtidig som de gir et beskyttelseslag.

3? BODY Den Super Fit Engineered kroppen av en Giro-hanske er designet for å støtte håndens naturlige bevegelse, samtidig som den gir en plattform for polstring og beskyttelse der du trenger det mest.

Ved å optimalisere tykkelsen og plasseringen av polstring med integrerte Flex Zones, gir Giro-hanskene en mer naturlig bevegelse av fingre og ledd.


Kjøp nå din Giro Strade Dure Supergel for bare 34.99 $. Laget av Giro Strade Dure Supergel er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos bikeinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt sykkel produkter. Se hele vårt utvalg av Hansker i vår Herreklær avdeling.

Spesifikasjoner Giro Strade Dure Supergel

Kundeomtaler og spørsmål (22)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Bra produkt med rask levering

-

Produkt med god demping.

Grea hansker

-

Rask levering, perfekt tettsittende passform og flott polstring på hanskene og ser stilig ut også! Og også stor verdi - anbefaler på det sterkeste

Hansker

-

Komfortable hansker med stor polstring på håndflaten, spesielt området som hviler på styret, unngår press på ulnarnerven.

Hansker

-

Tett passform og veldig behagelig

Perfekt for sommeren

-

De gir ikke mye varme, grepet er bra og gelinnsatsene gjør dem veldig komfortable. De er også veldig motstandsdyktige.

Gode hansker

-

På komfortable korte ruter ser du ikke ut til å ha på deg noe og god demping. Bra kjøp. Når det gjelder frakt, tok det fra 06/13 til 06/23. Lenge nok for min smak

Bare jobben

-

Jeg kjøpte disse hanskene på grunn av den høye karakteren de fikk i mange sykkelmagasiner, og de hadde rett. Fulgte størrelsesguiden og de passet perfekt. Veldig komfortabelt og gelen demper vibber fra karbongaffelen min og kappdekkene godt. De ser godt laget og vil anbefale alle som leter etter en anstendig veihanske med geleklosser.

Hansker

-

Utmerkede hansker

Komfort

-

Komfortable hansker med en stor polstring på håndflaten, spesielt det området som hviler på styret, forhindrer trykk på ulnarnerven.

Riktig hanske

-

Høyre hanske, best den generøse gelepolstringen.

Daniel

-

estetisk meget god kvalitet og pris ankom til det foreslåtte tidspunktet av selgeren.

Gode hansker!

-

Veldig behagelig, mye gel, hendene hviler som på en pute.

Gode hansker, men

-

Gode hansker, pustende og godt polstret, men etter en stund klemmer de inn området mellom pekefingeren og tommelen, i tillegg tok forsendelsen flere måneder enn forventet

Stor pris / kvalitet

-

Jeg hadde allerede Giro Strate Dure Spergel LF og jeg likte komfortfølelsen så mye at jeg måtte kjøpe shortsen av samme modell.

Veldig bra materiale

-

Veldig komfortable hansker. God verdi for pengene. Anbefale.

Veldig bra, men en søm er ubehagelig

-

Hanskene er gode, men det er en søm mellom tommelen og hånden som er ubehagelig. Det ser ut til å bli bedre med bruk, men jeg har ikke hatt dette problemet med andre hansker.

Veldig fornøyd med kjøpet

-

Wow .... hvor har disse vært hele mitt liv, de passer meg perfekt og de er veldig komfortable. Også med mye polstring i håndflaten, som jeg ønsket, stor verdi og kvalitet ... godt gjort Bike Inn.

Fornøyd med kjøpet

-

De passer meg perfekt og de er veldig komfortable. Også med mye polstring i håndflaten, som jeg ønsket.

Hansker er også komfortable

-

Jeg ga disse hanskene som en gave, og de er flotte. Passformen er ekstremt komfortabel.

Komfortabel

-

Gode ​​hansker for prisen. Stor stemning og god passform.

Publisert i dette bildet og the real thing er annerledes!

-

Selv om bildet er en kort hanske av pinky, faktiske lengde hansker. Bedratt-sensitive pakket.

Giro stradedure supergel

-

¡Excelente producto! Ha superado mis expectativas. La atención y servicio fue excelente, ha sido un gran placer comprar con ustedes. Gracias

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk