`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Strade Dure Supergel

Giro Strade Dure Supergel

  • Giro Strade Dure Supergel
  • Giro Strade Dure Supergel
  • Giro Strade Dure Supergel

Giro Strade Dure Supergel

Produktbeskrivelse Giro Strade Dure Supergel

Den Strate DureSupergel er designet for eksepsjonell demping takket være Dual Layer Technogel / Rebound Skumgummipolsteret. Vår eksepsjonelle Super Fit ergonomisk design og konstruksjon av høy kvalitet forbedre passform og føler, for å eliminere den klumpete følelsen av andre ultra plysj hansker. Og med holdbarheten av AX Suede palmer, kan du holde det gående når veien slutter.


Spesifikasjoner:


Palm:

Super Fit tre panel design

AX Suede syntetisk lær

Sonic Sveiset Pull Tab

Øvre:

Fukt

4-veis stretch

Pustende Mesh

Svært absorberende mikrofiber Sletting Surface

Low Profile borrelås

Padding:

2mm Technogel / 4mm Rebound Foam PaddingTeknologi:


SUPER FIT ENGINEERING FOR HANSKER:

Super Fit Engineering er en patentert prosess som guider passform, design og mønster av hver Giro hanske for maksimal komfort og ytelse.


Ved å nøye skreddersy håndflaten, på fingre og stoppsoner matche formen og størrelsen på hånden, reduserer Super Fit Engineering bunting og ubehag mens styrke grep, bar preg og effektiviteten av padding.


Og med så mange som seks størrelser tilgjengelig per modell, nesten enhver rytter kan flott par hansker som passer deres behov.


Technogel:

Technogel er en proprietær polyuretan materiale som opprinnelig ble utviklet for medisinske anvendelser. Vi bruker Technogel for utfyllingen i våre premium hansker på grunn av sin overlegne trykkfordelingsegenskaper.


Når trykket mellom hansken og styret, støper Technogel seg til hånden ved å deformere langs alle tre akser. Normale stoppmaterialer tendens til å deformere bare langs en akse som fører til press for å hope seg opp i direkte kontakt soner.


Giro hansker med Technogel gi:

Overlegen trykkfordeling - opp til 300% bedre enn standard gel, for økt komfort og beskyttelse fra nummenhet over lange perioder av gangen.

Utmerket støtabsorpsjon - opp til 30% bedre enn standard gel, for beskyttelse mot støt og vibrasjoner.

Langvarig ytelse den ikke stivne eller bryte ned over tid, så hansken holder seg smidig og komfortabel mil etter mil.


Tre stykke PALM KONSTRUKSJON:

Vår unike 3 piece palm konstruksjon skreddersyr anfall av våre hansker for å redusere bunting, og lar hendene til å bevege seg naturlig for økt kontroll som ikke kompromiss bar preg.


Ved å designe hver del av håndflaten for å etterligne en hånd funksjoner og artikulasjon, Giro hansker med forbedret grep og gir en overlegen grad av beskyttelse for hele hånden.


En TOMMEL Super Fit Engineered tommelen panel er avgjørende for å gi en tettsittende passform med hånden mens også slik at bevegelsesfrihet og bedre grep er nødvendig for maksimal kontroll og bar preg.


2 PALM Super Fit Engineered palm panelet er optimalisert for å gi en tettsittende og behagelig passform uten bunching når du grep på styret. Ved å nøye dimensjonering håndflaten for å matche den naturlige kurven av hånden, våre hansker forbli smidig samtidig som det gir et lag av beskyttelse.


3 - BODY Super Fit Engineered liket av en Giro hanske er utformet for å støtte din hånd naturlige bevegelser, samtidig som det gir en plattform for polstring og beskyttelse der du trenger det mest.


Ved å optimalisere tykkelse og plassering av padding med integrerte flexi-soner, Giro hansker tilby en mer naturlig bevegelse av fingre og ledd.


Kjøp din Giro Strade Dure Supergel til den laveste prisen! I vår nettbutikk for sykkel, bikeinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herreklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Giro Strade Dure Supergel. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår sykkel katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Giro Strade Dure Supergel

Kundeomtaler og spørsmål (22)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Bra produkt med rask levering

-

Produkt med god demping.

Grea hansker

-

Rask levering, perfekt tettsittende passform og flott polstring på hanskene og ser stilig ut også! Og også stor verdi - anbefaler på det sterkeste

Hansker

-

Komfortable hansker med stor polstring på håndflaten, spesielt området som hviler på styret, unngår press på ulnarnerven.

Hansker

-

Tett passform og veldig behagelig

Perfekt for sommeren

-

De gir ikke mye varme, grepet er bra og gelinnsatsene gjør dem veldig komfortable. De er også veldig motstandsdyktige.

Gode hansker

-

På komfortable korte ruter ser du ikke ut til å ha på deg noe og god demping. Bra kjøp. Når det gjelder frakt, tok det fra 06/13 til 06/23. Lenge nok for min smak

Bare jobben

-

Jeg kjøpte disse hanskene på grunn av den høye karakteren de fikk i mange sykkelmagasiner, og de hadde rett. Fulgte størrelsesguiden og de passet perfekt. Veldig komfortabelt og gelen demper vibber fra karbongaffelen min og kappdekkene godt. De ser godt laget og vil anbefale alle som leter etter en anstendig veihanske med geleklosser.

Hansker

-

Utmerkede hansker

Komfort

-

Komfortable hansker med en stor polstring på håndflaten, spesielt det området som hviler på styret, forhindrer trykk på ulnarnerven.

Riktig hanske

-

Høyre hanske, best den generøse gelepolstringen.

Daniel

-

estetisk meget god kvalitet og pris ankom til det foreslåtte tidspunktet av selgeren.

Gode hansker!

-

Veldig behagelig, mye gel, hendene hviler som på en pute.

Gode hansker, men

-

Gode hansker, pustende og godt polstret, men etter en stund klemmer de inn området mellom pekefingeren og tommelen, i tillegg tok forsendelsen flere måneder enn forventet

Stor pris / kvalitet

-

Jeg hadde allerede Giro Strate Dure Spergel LF og jeg likte komfortfølelsen så mye at jeg måtte kjøpe shortsen av samme modell.

Veldig bra materiale

-

Veldig komfortable hansker. God verdi for pengene. Anbefale.

Veldig bra, men en søm er ubehagelig

-

Hanskene er gode, men det er en søm mellom tommelen og hånden som er ubehagelig. Det ser ut til å bli bedre med bruk, men jeg har ikke hatt dette problemet med andre hansker.

Veldig fornøyd med kjøpet

-

Wow .... hvor har disse vært hele mitt liv, de passer meg perfekt og de er veldig komfortable. Også med mye polstring i håndflaten, som jeg ønsket, stor verdi og kvalitet ... godt gjort Bike Inn.

Fornøyd med kjøpet

-

De passer meg perfekt og de er veldig komfortable. Også med mye polstring i håndflaten, som jeg ønsket.

Hansker er også komfortable

-

Jeg ga disse hanskene som en gave, og de er flotte. Passformen er ekstremt komfortabel.

Komfortabel

-

Gode ​​hansker for prisen. Stor stemning og god passform.

Publisert i dette bildet og the real thing er annerledes!

-

Selv om bildet er en kort hanske av pinky, faktiske lengde hansker. Bedratt-sensitive pakket.

Giro stradedure supergel

-

¡Excelente producto! Ha superado mis expectativas. La atención y servicio fue excelente, ha sido un gran placer comprar con ustedes. Gracias

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk