`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Strate Dura Supergel

Giro Strate Dura Supergel

  • Giro Strate Dura Supergel
  • Giro Strate Dura Supergel
  • Giro Strate Dura Supergel

Giro Strate Dura Supergel

Produktbeskrivelse Giro Strate Dura Supergel

Strade DureSupergel ble designet for eksepsjonell pussing takket være Dual Layer Technogel / Rebound Foam polstring. Vår eksepsjonelle Super Fit ergonomisk design og konstruksjon av høy kvalitet forbedrer passformen og følelsen, for å eliminere den store følelsen av andre ultralydshansker. Og med holdbarheten til AX Suede-palmer kan du fortsette når veien er ferdig.

spesifikasjoner:

Palm: Super Fit tre panel design, AX Suede Syntetisk Lær, Sonic sveiset Pull Tab

Øvre: Fuktighetstaking, 4 veis strekning, Pustende maske, Meget absorberende Microfiber Wiping Surface, Low Profile Velcro Closure

Padding: 2mm Technogel / 4mm Rebound Foam Padding

Teknologi:

SUPER FIT ENGINEERING FOR HANDSKER:

Super Fit Engineering er en proprietær prosess som styrer passform, design og mønster av hver Giro-hanske for maksimal komfort og ytelse. Ved å forsiktig tilpasse håndflaten, fingrene og polstringene for å matche formen og størrelsen på hånden, reduserer Super Fit Engineering bunching og ubehag, samtidig som grepet, barproblemet og effektiviteten av polstring forbedres. Og med så mange som seks størrelser som er tilgjengelige per modell, kan nesten enhver rytter ha et stort par hansker som passer deres behov.

Technogel:

Technogel er et proprietært polyuretanmateriale opprinnelig designet for medisinske applikasjoner. Vi bruker Technogel til polstring i våre premium hansker på grunn av sin overlegne trykkfordelingsegenskaper. Når han presses mellom hansken og styret, støtter Technogel seg selv ved å deformere langs alle tre aksene. Normale polstermaterialer har en tendens til å deformere bare langs en akse som forårsaker at trykk samler seg i de direkte kontaktsonene.

Girohansker med Technogel gir:

Overlegen trykkfordeling? opptil 300% bedre enn standard gel, for økt komfort og beskyttelse mot nummenhet over lange perioder.

Utmerket støtabsorpsjon? opptil 30% bedre enn standard gel, for beskyttelse mot støt og vibrasjoner.

Langvarig ytelse det ikke herdes eller bryter ned over tid, så hansken forblir smidig og behagelig mil etter kilometer.

TRE PIECE PALM KONSTRUKSJON:

Vår unike 3-delte palme konstruksjon skreddersyr passformen til våre hansker for å redusere bunking, og gjør at hendene dine kan bevege seg naturlig for økt kontroll som ikke kompromitterer barfølelsen. Ved å utforme hver del av håndflaten for å etterligne en hånds egenskaper og artikulasjon, øker Giro-hanskene grepet og gir et overlegen beskyttelsesnivå for hele hånden.

1 THUMB Den Super Fit Engineered tommelfingerpanelet er viktig for å gi en god passform med hånden, samtidig som det tillater fri bevegelse og forbedret grep som er nødvendig for maksimal kontroll og bar føler.

2 PALM Super Fit Engineered Palm Panel er optimalisert for å gi en tettsittende, komfortabel passform uten bunter når du griper styret. Ved å forsiktig lime håndflaten til å passe til håndens naturlige kurve, forblir våre hansker smidige samtidig som de gir et beskyttelseslag.

3? BODY Den Super Fit Engineered kroppen av en Giro-hanske er designet for å støtte håndens naturlige bevegelse, samtidig som den gir en plattform for polstring og beskyttelse der du trenger det mest. Ved å optimalisere tykkelsen og plasseringen av polstring med integrerte Flex Zones, gir Giro-hanskene en mer naturlig bevegelse av fingre og ledd.


Dra nytte av våre tilbud på Giro Strate Dura Supergel. I vår nett sykkel butikk, hos bikeinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste sykkel utstyret. Du kan også besøke andre sykkel kategorier og finne produkter av merket Giro til den beste prisen.

Spesifikasjoner Giro Strate Dura Supergel

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra, men en søm er ubehagelig

-

Hanskene er gode, men det er en søm mellom tommelen og hånden som er ubehagelig. Det ser ut til å bli bedre med bruk, men jeg har ikke hatt dette problemet med andre hansker.

Hansker er også komfortable

-

Jeg ga disse hanskene som en gave, og de er flotte. Passformen er ekstremt komfortabel.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk