`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Trans E70

Giro Trans E70

Giro Trans E70

Giro Trans E70

  • Giro Trans E70
  • Giro Trans E70
  • Giro Trans E70
  • Giro Trans E70
  • Giro Trans E70
  • Giro Trans E70

Giro Trans E70

Produktbeskrivelse Giro Trans E70

Trans E70 er en åpenbaring, som kombinerer tidløs sykling stil med de nyeste materialer for å redefinere ytelsen til denne prisen. Det starter med en perforert Evofiber øvre som samsvarer med foten din, og vår kritikerroste Supernatural Fit såle med justerbar bue støtte for å bidra til å optimalisere komfort og tråkkeffektivitet.


Så legger vi en robust Easton EC70 karbonkompositt yttersåle med utskiftbare hæl pads for å få mest mulig ut av din pedal slag, uten å ofre lang holdbarhet.Spesifikasjoner:


Øvre:

Evofiber pustende Teijin Mikrofiber Øvre

Sterk og Secure Ratcheting N 2 Buckle Closure (Replaceable)

Offset Strap "D Ring" ved Mid Foot

Yttersåle:

Easton EC70 Carbon Composite

Utskiftbar Walking Pad

Fotseng:

Supernatural Fit Kit med Justerbar Arch Support

Aegis Anti Microbial Treatment

Vekt:

275 gramTeknologi:


Easton Carbon Composite Yttersåle:

Enveis karbonfiber yttersåle er konstruert for å gi en direkte forbindelse med pedalen, takket være klasseledende stivhet som setter full innsats i bevegelse fremover.


X STATIC FIBER:

X Static FIBER - X Statisk fibre bruke naturlig sølv for å gi varme ledende og anti mikrobielle egenskaper for å holde hendene varme, og hanskene uten lukt bakterier og sopp.


Hva synes du om å finne Giro Trans E70 med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår sykkel butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Giro. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Herresko artikler.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk