`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Tremor

Giro Tremor

Giro Tremor

  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor

Giro Tremor

Produktbeskrivelse Giro Tremor

Når hver fortaus er et hopp og hver flis av skittskremmer for en skid, er Tremor ™ der for å holde smilene brede, selv når midlertidige grenser er funnet. Noen av de beste funksjonene fra vår voksne linje, som In Mold-konstruksjonen og vårt anerkjente Roc Loc® Sport-passord, tilbyr allsidighet, komfort og bred justering. Unge ryttere må ri trygt. Og med mange morsomme fargevalg å velge mellom, er det et perfekt alternativ for å matche spenningen av ridning og følelsen av glede etter den første turen eller omgang rundt pumptrack.

Egenskaper:

Full Hardbody ™ skall

Avtakbar visir

Rask, tørr polstring

refleksjon

Konstruksjon:

I formpolykarbonat skall med EPS-liner

Fit System:

Roc Loc Sport

Ventilasjon:

18 ventilasjoner


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hvis det du trenger er Giro Tremor er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Hjelmer støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Giro Tremor

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (5)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Elske spenne

-

Fikk dette for min 4,5 år gamle. Han er bare ay den minste innstillingen, men passer fortsatt godt. Vi lever lett spenne som lar ham få det riktig nok uten å skade ham. Hjelmen kan dyrkes for å passe på hodet mitt, så det vil trolig vare ham til han vokser eller krasjer det. Flott frakt over havet til USA. Tok litt over en uke, tror jeg.

Flott og rask

-

bra produkt og rask levering.

Stor hjelm

-

Jeg skal kjøpe min neste hjelm fra dem.

Flott

-

bra produkt god pris spørsmål, levering

Stor hjelm

-

Denne hjelmen er fantastisk for prisen! Akkurat som min girokrønike

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk