`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Tremor

Giro Tremor

Giro Tremor

  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor

Giro Tremor

Produktbeskrivelse Giro Tremor

Når hver fortaus er et hopp og hver flis av skittskremmer for en skid, er Tremor ™ der for å holde smilene brede, selv når midlertidige grenser er funnet. Noen av de beste funksjonene fra vår voksne linje, som In Mold-konstruksjonen og vårt anerkjente Roc Loc® Sport-passord, tilbyr allsidighet, komfort og bred justering. Unge ryttere må ri trygt. Og med mange morsomme fargevalg å velge mellom, er det et perfekt alternativ for å matche spenningen av ridning og følelsen av glede etter den første turen eller omgang rundt pumptrack.

Egenskaper:

Full Hardbody ™ skall

Avtakbar visir

Rask, tørr polstring

refleksjon

Konstruksjon:

I formpolykarbonat skall med EPS-liner

Fit System:

Roc Loc Sport

Ventilasjon:

18 ventilasjoner


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hvis du er interessert i Giro Tremor, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Beskyttelse produktnavnet fra merket Giro har den høyeste produksjon skvaliten. Giro designer eksklusive sykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Giro Tremor idag!

Spesifikasjoner Giro Tremor

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (8)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Giro-skjelving

-

Fantastisk! Brakt 2 Giro Tremor hjelmer til mine 2 sykkel gale gutter, veldig fornøyde med dem, passet så vi vil, levering til NZ var supersnelle og gode sporingsoppdateringer! Største bonus var prisen, vel verdt å kjøpe fra Bikeinn! Jeg kommer tilbake!

Utmerket hjelm

-

UTMERKET HELMET

Giro-skjelving

-

Disse hjelmer er gode og bare beskyttelsen jeg trenger for mine to små barn når vi tar dem med å sykle i sykkeltraileren.

Flott produkt.

-

Beste pris og fantastisk produkt. Godt pakket og rask levering også.

Elske spenne

-

Fikk dette for min 4,5 år gamle. Han er bare ay den minste innstillingen, men passer fortsatt godt. Vi lever lett spenne som lar ham få det riktig nok uten å skade ham. Hjelmen kan dyrkes for å passe på hodet mitt, så det vil trolig vare ham til han vokser eller krasjer det. Flott frakt over havet til USA. Tok litt over en uke, tror jeg.

Stor hjelm

-

Jeg skal kjøpe min neste hjelm fra dem.

Flott

-

bra produkt god pris spørsmål, levering

Stor hjelm

-

Denne hjelmen er fantastisk for prisen! Akkurat som min girokrønike

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk