`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Produktbeskrivelse Giro Tyrant MIPS

Tyrant mips® hjelmen er designet for å imøtekomme behovene til dagens progressive trailersyklister. like hjemme på skog singletrack som det er ved skitt hopp, tyranner holdning innvarsler i den moderne epoken med terrengsykling.

Mens stilen er undervurdert, kan Tyrant skryte utallige under hetteknologiske gjennombrudd inkludert vindtunnelventilasjon og MIPS sfærisk teknologi. MIPS Spherical bruker et par skumlag som fungerer som en ball og stikkontakt for å omdirigere støt energi i et brak. Ett lag er EPS, som er godt egnet til høye hastigheter. Den andre er et EPP-skum med lavere tetthet med tilbakeslagskarakteristika for å adressere lav hastighet, rulle rundt i søppel av skittypen. Den ekstra dekningen av dette fullstendige designet forbedrer ytterligere beskyttelsesevnen, mens du tar hjelmdesign i en ny retning for ryttere som søker stil over hastighet.

Egenskaper:

MIPS® SPHERICAL:

MIPS Spherical er et par skumlag som fungerer som en ball og stikkontakt for å omdirigere slagkraften i et brak. Systemet bruker to forskjellige lag med skum i hjelmen, i stedet for et enkelt lag med skum og plastforing. Ett lag er EPS, som er godt egnet til høye hastigheter. Den andre er et EPP-skum med lavere tetthet med tilbakespringegenskaper.

HARDSHELL MED I MOLD HARDBODY ™ NEDRE WRAP:

Det todelte skallet kombinerer et tøft ytre hardt skall med et polykarbonat-nedre skall permanent smeltet til foringen for holdbarhet uten overvekt.

PROGRESSIVE LAYERING ™:

To forskjellige materialer brukes til å håndtere slagkraft: Et lag er EPS som er godt egnet til høye hastigheter. Den andre er et EPP-skum med lavere tetthet med tilbakeslagskarakteristika som adresserer de mer vanlige påvirkningene med lav hastighet.

ROC LOC® AIR DH:

Justerbart passform forbedrer hjelmenes komfort, stabilitet og innvendig ventilasjon og reduserer sjansene for utilsiktet justering.

VERKTØY GRATIS, BOLT PÅ VISOR:

Lett justerbar uten behov for verktøy eller ekstra fikling, og tilbyr rikelig med vertikal justering av scenebriller når du ikke bruker dem.

STACK ™ VENTILASJON:

Ventiler på brynslinjen hjelper varm luft til å bli trukket opp og vekk fra beskyttelsesbrillene for å eliminere tåke, samtidig som det muliggjør sømløs integrasjon med vernebriller.

CHEEK PAD VENTILASJON:

Lar kjølig, frisk luft sirkulere inne i hjelmen for å avkjøle deg, og for å adressere svettehåndtering.

spesifikasjoner:

Ventilasjon:

Kanalisert stabelventilasjon på ventil 14 åpninger med intern kanalisering

Super fit

Konstruksjon:

Hardshell med i form polykarbonat

Hardbody nedre omslag

Progressiv lagdeling med eps ytre foring og epp innerforing

Monteringssystem: roc loc® air


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hva synes du om å finne Giro Tyrant MIPS med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår sykkel butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Giro. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Beskyttelse artikler.

Spesifikasjoner Giro Tyrant MIPS

Skjønn
Alder
hjelm beskyttelse
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket hjelm og utmerket service

-

God hjelm, veldig behagelig og fremfor alt ser den super bra ut. I tillegg føles det trygt å gjøre enduro uten frykt for noe. Forsendelsen var også rask og sikker.

Behagelig

-

behagelig og mer beskyttende hjelm å bruke .. anbefales.

Girotyrann

-

Flott passende komfortabelt lokk, utmerket leveringstjeneste også.

God pris og rask levering

-

1 av de beste prisene på nettet for en god og kul hjelm. Mottatt på 10 dager til Singapore

Utmerket produkt.

-

Jeg likte hjelmen. Alt kom i orden, i originalemballasjen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk