`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Giro

Giro Vasona

Giro Vasona

  • Giro Vasona
  • Giro Vasona
  • Giro Vasona
  • Giro Vasona

Giro Vasona

Produktbeskrivelse Giro Vasona

Vasona ™ hjelmen kombinerer elegant, luftig design med smarte funksjoner og lett konstruksjon som passer til din stil på veien eller stien. Laget i en Universal Fit-dame og utstyrt med det justerbare Roc Loc® Sport-systemet, er Vasonas-passformen enkel å justere med en enkel vridning av skiven for en rask, problemfri passform som føles helt riktig. En rekke fargevalg, fra modige brights til undervurderte klassikere, lar deg velge nøyaktig hvordan turen din kommer sammen.

spesifikasjoner:

Womens Series ™

Kompakt form

Komplett Hardbody ™ skall

Monteringssystem: Roc Loc® Sport

22 Ventiler


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hvis du er interessert i Giro Vasona, oppdag også andre sykkel produkter relatert til Giro i Beskyttelse avdelingen og Hjelmer katalog. I tillegg når du kjøper hos bikeinn, din nett sykkel butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Giro Vasona

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fornøyd kunde

-

Veldig lykkelig, fantastisk produkt og god kvalitet. Passer godt og komfortabelt og god valuta for pengene - vil absolutt anbefale

Snu

-

Utmerket produkt, kvalitetspris 10

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk