up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge hodeplagg for sykling?

Enten det å holde ut av solen, beholde kroppsvarme, eller bare legge litt stil til din generelle utseende, sykling hodeplagg bringer funksjonalitet, ytelse og komfort til hver tur. Sykling av hodeplagg inkluderer forskjellige typer stiler, men de fleste syklister bruker caps. Det er mange praktiske grunner til at de skal bruke en hette som inkluderer å holde svette utenfor øynene, forhindre at regn drypper ned i ansiktet, beskytter hodet og ansiktet mot UV solstråler, eller bare tilfører litt varme i løpet av vår og høstsesongen.

Sykkelhatter kommer i termiske, fukttransporterende og bomullssorter. Hvert materiale er egnet for spesifikke ridestiler. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli og Alé er de beste merkene som tilbyr sykkelhodeplagg av høy kvalitet i et bredt spekter av farger, stiler og design for menn, kvinner og barn.
Du kan finne et stort utvalg av sykkelhatter og hodeplagg for vinter og sommerturer. Den beste tilnærmingen når du velger sykkelhodeplagg er å velge den som er i henhold til værforholdene. Du bør også vurdere materielle, passform og tekniske funksjoner. Selvfølgelig, for vinterturer, trenger du termiske hetter som gir isolasjon og varme. Imidlertid er det mange typer hodeplagg som Castellis A / C sykkelhette som er designet for sommerturer.
Det åpne cellen nettverket letter ventilasjon og transporterer fuktighet som gjør det ideelt for varme dager. Uten å ofre kjølerens og komforten til rytteren, gir denne hetten også solbeskyttelse.

clouse menu Lukk