up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velger jeg en jakke for sykling?

Det er ingen type sykkeljakke som kan dekke alle værforhold. Med en blanding av materialinnovasjon og mote fremover styling har jakker blitt lettere, komfortable og pustende både på og utenfor veien. Her er en rask guide som hjelper deg hvordan du velger den beste sykkeljakken i henhold til dine behov;

Materiale

Med mangfoldet av valg blir det vanskelig å velge riktig materiale til sykkeljakken. I dag er mange jakker laget av variasjoner og blandinger av forskjellige materialer som nylon, polyester, syntetisk, ull, fleece og Lycra. Nøkkelen er å finne den beste balansen mellom pusteevne, vanntetthet og komfort.

Kuttet

Ergonomiske kutt er standard kutt i sykkeljakkebarn med noen variasjoner i ytelsesgraden for motorsykling til racing. Ideen er å få deg til å føle deg komfortabel og dekket når du bøyer deg over styret. Ergonomiske, avsmalnende krager, formtilpassede ermer og kapprygg er de spesialiserte kuttene.

Lommer

Lommer er en av de viktigste egenskapene til sykkeljakker. Lommene spenner fra borrelåsflapper til å være åpne med litt strekk øverst til glidelås. Se etter vanntette lommer som passer dine behov for å beholde smarttelefonen, GPS eller andre nødvendigheter. title = " Garmin "> Garmin , Shimano , Specialized , Gore wear , og Castelli tilbyr det beste utvalget av jakker for sykling .

clouse menu Lukk