`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

ION

ION Tank Helium

ION Tank Helium

  • ION Tank Helium
  • ION Tank Helium
  • ION Tank Helium

ION Tank Helium

Produktbeskrivelse ION Tank Helium

Den perfekte freeride tank top for ultra varme dager. Basketball tank stil med sykkel bestemt kuttet. Superlett, pustende og hurtigtørkende, inneholder renvasket friskhet garanti. Skjulte, men svært nyttige funksjoner, som et heiskort lomme og glass rengjøring stoff på venstre hofte.

SPESIFIKASJONER:

Renvasket

Clear_optics

Ticket_pocket

Reflective_details

Renvasket: renvasket er en sertifisert antibakteriell stoff behandling for å hindre dårlig lukt fra bakterier, mugg etc. i fuktig eller svett miljøer. Den bruker den aktive biocide stoff sinkpyrition å stenge bakteriecellevekst, men det er strengt tatt ikke er basert på nano-teknologi for å unngå potensielt skadelige konsekvenser. Renvasket er helt trygt for din helse og miljø, og oppfyller de strenge og uavhengige teststandard Bluesign, Allergy UK og Øko Tex 100 / klasse I (trygt for babyer).

Materialer:

100% PES


Kjøp nå din ION Tank Helium for bare 52.99 $. Laget av ION Tank Helium er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos bikeinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt sykkel produkter. Se hele vårt utvalg av T-skjorter i vår Herreklær avdeling.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk