`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Julbo

Julbo Turn

  • Julbo Turn
  • Julbo Turn
  • Julbo Turn

Julbo Turn

Produktbeskrivelse Julbo Turn

Selv om de kan se ut briller for voksne, har den nye Turn-modellen er spesielt utviklet for små barn, med målinger og proporsjoner tilpasset sitt ansikts form. Munter og sofistikert med fargede speil linser, turn ramper opp stil, og med buede templer og dype linser, de er 100% Julbo utformet, beskytter de sensitive øynene til barn med maksimal effektivitet.
De Spectron Polykarbonat linser er lette og samtidig tilby god støt motstand. De er multipurpose og passer for alle idretter.

Synlig lys overføring rate: 12%

Beskyttelsesindeks: 3

Anbefales for fjellmiljø

Anbefales for bruk på vannet

Anbefales for lyse solforholdVikle rundt: vikle rundt form for en god visjon spekteret og beskyttelse.

Buede templer: ergonomisk profil å bruke solbriller i ansiktet eller hodet


Hvis du ønsker å vite mer om Julbo Turn, eller andre produkter av merket Julbo i Beskyttelse kategorien hos bikeinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine sykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Solbriller kolleksjon som du kan velge sykkel produkter fra Julbo, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Julbo Turn

Skjønn
Alder
Linsetype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God

-

god

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk