`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kask

Kask Caipi

  • Kask Caipi
  • Kask Caipi
  • Kask Caipi

Kask Caipi

Produktbeskrivelse Kask Caipi

Kask Caipi MTB hjelm gir høye nivåer av beskyttelse og lett komfort pakket i et veldig godt ventilert skall. Denne stilige terrengsykkelhjelmen er preget av en ekstremt lett konstruksjon og har integrert ventilasjon i visiret og gir totalt 22 ventilasjonsåpninger for å sikre optimal kjøling. Denne hjelmen, designet spesielt for terrengsykling, tilbyr den allroundbeskyttelsen som er nødvendig for løpehjelmer. Med sine dype, ventilerte sidepaneler beskytter hjelmen hele hodet ned til kranialbunnen, mens det sømløst integrerte visiret holder vann, skitt og sol ute. I komfort og sikkerhet setter Kask nye standarder med sin termoformede polstring og det velprøvde Octo Fit System. Dette garanterer en sikker og jevn passform uten trykkpunkter. Passformen kan forbedres ytterligere ved hjelp av den individuelt justerbare beltedeleren, som plasserer den polstrede spennen på plass.

Egenskaper:

Utmerket ventilasjon gjennom 22 ventilasjonsåpninger

Omfattende beskyttelse på grunn av stort hodetrekk

Høy komfort på grunn av termoformet polstermateriale

Octo Fit-system for optimal justering

Justerbar beltedeler for optimal passform

Oppfyller EUs, USAs og AUS sikkerhetsstandarder

spesifikasjoner:

Lav vekt: 250 g


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hvis du ser etter gode kvalitets Hjelmer artikler, da vil vårt utvalg av Hjelmer definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Kask Caipi, prisen er 122.49 $ og er tilgjengelig. bikeinn er det beste alternativet for å kjøpe sykkel utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Kask Caipi, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Kask Caipi

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk