`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kask

Kask Mojito 3

  • Kask Mojito 3
  • Kask Mojito 3
  • Kask Mojito 3

Kask Mojito 3

Produktbeskrivelse Kask Mojito 3

Et sykkelikon lastes på nytt: kjør med ren komfort og høste svetteeffekten med Blue Tech-polstring. Hold deg kjølig med et optimalisert ventilasjonssystem, designet for å øke luftstrømmen. Topp den med en ikonisk hale, signaturfronter og klassisk avrundet nedre skall i en av seks iøynefallende farger. Mojito er designet med det eksklusive KASK eksklusive, ergonomiske Octo Fit-retensjonssystemet og førsteklasses Blue Tech hjelm polstring, og tilbyr rytteren presis passform og komfort mens den bare veier 230g. Mojito³ er sikrere enn noen gang WG 11-sertifisert og overgår europeiske sikkerhetsstandarder med 48%, og gir en betydelig forbedring av virkninger foran, bak og øvre enn forgjengeren.


Spesifikasjoner:

Vekt: 230 g
Standarder:
EN 1078
CPSC 1203
AS / NZS 2063


Teknologier:

Octo Fit:
Rubberised Micro Dial justerer gir forbedret fingergrep. Flytende vuggekontaktpunkter kombinerer interne gelputer for optimal komfort. Disse støttene er designet for å svinge fritt gjennom 180 ° slik at de får perfekt passform på ethvert formet hode. Skjelettbeslagene til vuggen er designet og foredlet for å gi best mulig passform og støtte samtidig som de er så lette som mulig.

Eco Leather Chinstrap:
Hakepute med økoskinnsnakke Det anallergiske og vaskbare hakkestripet er ekstremt behagelig og hjelper til med å unngå irritasjon i huden.

MIT:
MIT Technology, brukt på alle KASK sykkelhjelmer, garanterer en høyere sikkerhet og en komplett beskyttelse takket være polykarbonatlaget som dekker skallet på toppen, på bunnringen og på baksiden.

Høy synlighet:
Klistremerker med høy sikt for maksimal sikkerhet selv under dårlige siktforhold

Sanert behandlet stoff:
Innvendig polstring stoff behandlet med antibakteriell og antimikrobiell Sanitized®-prosess.EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hva synes du om å finne Kask Mojito 3 med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår sykkel butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Kask. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Beskyttelse artikler.

Spesifikasjoner Kask Mojito 3

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Rettidig forsendelse

-

Hjelmen ankom Colombia på under en måned.

Veldig bra

-

Flott frakt (rask) og hjelmen er vakker, og veldig veldig veldig behagelig. Jeg anbefaler det!

Beste pris!

-

Beste prisen jeg kunne finne for denne Kask Mojito 3 etter å ha undersøkt forskjellige nettforhandlere. Levering innen en uke. Produktet kom godt pakket. Hjelmen i seg selv flott. Jeg har hatt Kask et par ganger nå. Komfortabel og slitesterk. Fin ny Mojito styling. Jeg fikk Matt svart som er undervurdert med svart logo. Likevel å ha på seg som det er en bursdagsgave! Ikke tillatt før bursdagen min!

Veldig bra

-

Veldig rask ankomst til Kanariøyene, og kvalitetsprodukt. Takk skal du ha.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk