`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kask

Kask Mojito X

  • Kask Mojito X
  • Kask Mojito X
  • Kask Mojito X

Kask Mojito X

Produktbeskrivelse Kask Mojito X

Mojito Xnbsp.EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Finn ut Kask Mojito X på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Beskyttelse salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Hjelmer produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos bikeinn.

Spesifikasjoner Kask Mojito X

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (46)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kask mojito

-

2. Kask mojito hjelm ... perfekt passform n behagelig, lett vekt n stilig!

Kask mojito sykkelhjelm

-

Veldig rimelig pris. Forsink veldig bra under omstendighetene (Covid-19). Kvalitetshjelm, lett. Kort sagt, et utmerket kjøp!

Passer perfekt

-

Flott hjelm. Fin polykarbonat ytre skall. Lett, 360 graders polstring, behagelig og godt ventilert, stroppen er enkel og justerbar, og fordi den har horisontal og vertikal justering, treffer Kask Mojito x alle de høye karakterene for meg. Bør også være veldig beskyttende.

En ekte skjønnhet

-

Kask Mojito er en fantastisk hjelm og ser også fantastisk ut. Dette er et superlett, vakkert konstruert produkt. Stroppsystemet var veldig enkelt å justere, så det passet komfortabelt og pent. Underveis holdt ventilasjonssystemet meg på å føle meg fin og kul. Dette er definitivt et femstjerners produkt, og et som jeg vil anbefale til venner.

Kask mojito x

-

Kom raskt og er en god hjelm i prisklassen for passform og kvalitet

Spør mojito x

-

Jeg bestilte 6/29 fra Japan, men jeg har ikke mottatt varen.

Flott produkt

-

Utmerket valuta for pengene. Komfortabel og lett.

Veldig lett og behagelig

-

Flott hatt. Bygg av høy kvalitet nøyaktig det du betaler

Kask mojito x

-

Størrelsen er akkurat passe og lett.

Perfekt

-

Perfekt passform, lett, bra loking ...

God luftstrøm og flink

-

Jeg prøvde det for første gang i dag. Det var en bytte fra en enkel byhjelm, så jeg kan ikke sammenligne den med andre avanserte hjelmer i markedet. Hjelmen er ganske lett, veldig fin luftstrøm, god passform og ganske fin. Leveringen av denne spesielle varen til Ottawa, Canada var så nøyaktig som angitt (3 uker under pandemi) uten forsinkelse, selv om det ikke har vært det samme med min andre ordre, så leveringstidspunktet kan være annerledes fra sak til sak. Jeg liker hjelmen :)

Kask mojito

-

Ottimo prodotto

Oppgave mojito hjelm

-

Lett, godt tilpasset hjelm. Ser ikke for "stort ut" på hodet. Stor pris også.

Kask mojito hjelm

-

Veldig lett produkt, godt ventilert. Enkel justering og redusert vindstøy

Mojito kask lokk

-

Rask levering. Veldig lett og lett å justere hjelm.

Lett og vakker form

-

Flott produkt. Lett, vakkert design

Kult og smart design.

-

Denne hjelmen er fin å bruke til landeveissykling.

Anbefalt kjøp

-

Den beste hjelmen jeg noensinne har hatt, lett, veldig justerbar og pustende, som lindrer svette. TILRÅDELIG

Utmerket hjelm

-

Jeg kjøpte mediet og det passer og føles bra, uten problemer å bruke Oakley solbriller verken som andre anmeldelser sier, bare perfekt

Veldig behagelig

-

Veldig lett og behagelig hjelm. Kvalitetsskum og lærreim. Kjøpt for mtb.

Utrolig hjelm

-

Denne hjelmen er bare perfekt. Jeg er 58,4 cm. Imidlertid passer mediet perfekt. Den er så lett og føles som om den nesten ikke er der. For ikke å nevne ser super glatt ut!

Kask mojito sykkelhjelm

-

Rimelig pris, vakkert utseende, veldig lett og behagelig å ha på seg, høy beskyttelse, anbefales å kjøpe

靚 單車 頭盔

-

非常 之 好, 又 靚 又有 保護 性 重點 係 響 意大利 製造

Lett

-

Rask levering. Veldig lett og lett å justere hjelm.

Mojito kask hjelm

-

Great! Lett og aerodynamisk anbefaler jeg, levering på toppen

Flott passform

-

Jeg har brukt mange hjelmer til mange andre idretter ... dette kan være det beste jeg noensinne har opplevd.

Fabelaktig hjelm

-

Denne hjelmen er helt fantastisk. Den er lett, komfortabel med utmerkede stropper og demping pluss at den er ganske stilig i lyseblått og hvitt. Et hjemmekjør!

Veldig fin hjelm

-

Kask Mojito i matt svart er en veldig fin og enkel å justere. Dessverre måtte jeg sende den tilbake på grunn av min egen feil. Jeg antok at jeg trengte størrelse M i stedet for L. Re-bestilt i riktig størrelse ;-)

Veldig bra produkt

-

Alt veldig bra, et lett produkt og god komfort. Utmerket levering. Det eneste, men er at produktet ikke har en erstatningspute.

Kask mojito x

-

Lett hjelm med perfekt passform.

Kask mojito hjelm

-

Så langt så bra! Bare mottatt Mojito-hjelmen og den vakre, lette, enkle å justere og passer akkurat passe. Leveringen var OK til USA, ikke så lenge. Trodde ikke det var mulig å forbedre passformen til Giroen min, men Kask gjør det. Gleder meg til å få den ut på tur!

Lett og behagelig

-

Stor komfort i haken lukking og lett, det føles ikke at du har på deg det. Sterkt anbefalt

Kask mojito

-

Denne hjelmen har konstruksjon av høy kvalitet og materialene er gode. Jeg liker lærremmen. Det kan ta litt eksperimentering å få stroppene på sidene til å passe rundt ørene, men når alt er satt, glemmer du hjelmen på hodet. Mye god polstring inne i hjelmen og bakjusteringen sitter lavt på baksiden av hodet som holder hjelmen på plass godt. Lufting er utmerket, og du vil trenge et hodetrekk i kaldere vær. Det beste er at denne hjelmen faktisk passer rundt hodet og ser ikke ut som en sopp som sitter på toppen. Fordeler: Flotte justeringsalternativer Hyggelige materialer Passer rundt hodet godt Svært lette Ulemper: Tar litt tålmodighet for å få justert stroppene

Kask mojito

-

Denne hjelmen har en eksepsjonell passform og er veldig lett. Jeg har brukt Giro-hjelmer og etter min mening har Kask-hjelmen bedre kvalitet og passform. Den justerbare rammen har plass til hodegodset mitt i kjøligere vær. Hvis du ønsker å se "proff" ut, så har denne hjelmen utseendet som den faktisk passer rundt hodet og sitter ikke bare på toppen som den ordspråklige soppen. Forvent 14 til 16 dagers levering i USA, men du kan ikke slå prisene på Bikeinn. Absolutt verdt å vente på de gode prisene og det store utvalget.

Kaske mojito

-

Veldig lett hjelm, vakkert utseende, veldig behagelig og veldig godt justeringssystem

Leveringstid utenfor planen

-

Produktet er veldig bra, men jeg kommer utenfor planlagt termin

Perfekt

-

Det var en modell jeg hadde vært bekymret for i lang tid, men fordi jeg kan utføre beslag som er unike for KASK, er det veldig enkelt å ha på seg, og jeg liker det veldig uten lett belastning.

Som forventet

-

8/17 ordre, 8/18 EMS sendt fra Nederland, 8/21 Narita fortolling, 8/23 ankomst. Ting er som forventet.

God

-

Størrelsen er nøyaktig kul og billig, og den beste er sikker på å forstå dette nettstedet igjen

Livsredder

-

Jeg kjøpte en Mojito-hjelm i 2017. Rett etterpå var jeg involvert i en bilulykke og snudd 180 grader og påvirket kjørebanen. Derfor sa hjelmen sin jobb og jeg gikk bort. Jeg kjøpte den samme erstatningen for ikke bare et sikkerhetsaspekt, men passform, stil og farge. Jeg anser det som et godt kjøp og god verdi.

Flott hjelm - på leveringstid

-

Flott hjelm og fant den lettere enn forrige modell. Kom til tiden

Stor hjelm - god pris

-

BIKE INN leverte min Mojito hjelm innen 12 dager etter bestilling via Nederland! Offisiell Mask - laget i Italia med rabatt, med frakt, på 20% -40% avhengig av hvor du ser ut. AMAZON var mye høyere. Jeg vil DEFINITIVT anbefale BIKE INN og har allerede. Når det gjelder hjelmen, passer den bra. Jeg har aldri hatt en sykkelhjelm med så mange passende alternativer. Jeg kjøpte denne på grunn av vurderinger av andre med høy panne. Dette vil gi deg den ettertraktede 1- 2 fingeren over pannen og hindre soppsalget. Massevis av ventilasjon. Jeg hadde rett på lavt mål på Large, og det var det jeg fikk. Jeg kan lett hvor en bandana eller Buff under. Bra gjort!!!

Enn deg!

-

Nøyaktig hva forventet. Meget god service.

Utmerket kjøp

-

Lett og behagelig. Meget god ventilasjon. Vakker finish!

Stor hjelm

-

Som en person med et stort hode når jeg bærer en hjelm, ser jeg vanligvis ut som om jeg har gresskar på hodet mitt! Imidlertid er denne hjelmen liten nok til ikke å se slik ut. Passformen er fantastisk, og etter en stund føles det som om du ikke har på seg en hjelm! God verdi også. Flott kjøp.

Perfekt passform

-

Jeg hadde en tidligere modell av Mojito, og jeg ble positivt overrasket og god passform og mykt innlegg i hjelmen

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk