`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kask

Kask Utopia

  • Kask Utopia
  • Kask Utopia
  • Kask Utopia

Kask Utopia

Produktbeskrivelse Kask Utopia

EGENSKAPER:

AERO CONTROL

Utrolig aerodynamisk og topputviklet skall, testet i vindtunnelen og i stand til å gi en virkelig imponerende CX-hastighet. En hvilken som helst posisjon hodet vil anta utstrømningen av luften, vil være helt i tråd med hjelmen.

HYVENT

Strukturen og utformingen av skallet implementerer luftstrømmen og bryter opp den utskiftbare varmen.

HØY EKSTRAHET

Fordi den indre polstringsfiberen øker fordampningen av svette, reduserer fuktighetsdannelsen på huden og holder temperaturen konstant.

ANTI BACTERIAL

Fordi den indre polstringsfiberen respekterer huden og beskytter den mot bakterier og forurensende stoffer. Eliminere risikoen for irritasjons allergier.

ANTI STATISK

På grunn av dens konduktivitet absorberer og absorberer den indre polstringsfiberen elektriske ladninger akkumulert fra omgivelsene eller under fysisk trening.

3D DRY PADDING Den tredimensjonale 3D DRY polstringen benytter en flerlags åpen celle konstruksjon precoess: høyteknologi for best mulig komfort og ytelse.

OCTO FIT

Gummiert Micro DIAL-justerbar gir bedre fingergrep. Flytende vuggekontaktpunkter kombinerer interne gelputer for optimal komfort. Disse støttene er designet for å svinge fritt gjennom 180º, slik at du får en perfekt passform på ethvert formet hode. Skelettbrakettene i vuggen er designet og raffinert for å gi best mulig passform og støtte mens de er så lyse som mulig.

ECO LEATHER CHINSTRAP

Chinpass med økologisk læreskinne Den anallergiske og vaskbare chinstrap er ekstremt komfortabel og bidrar til å unngå hudirritasjon.

MIT

MIT-teknologien, som brukes på alle KASK sykkelhjelmer, garanterer en høyere sikkerhet og en fullstendig beskyttelse takket være polykarbonatlaget som dekker skallet på toppen, på grunnringen og på ryggen.

IN MOLDING

Den nyskapende''in molding''-teknologien knytter seg til den indre polystyrenhetten til ytre.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Er du interessert i Kask Utopia? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos bikeinn. Her kan du finne all informasjon om Kask Utopia. er en av de beste sykkel merkene som designer eksklusive Beskyttelse artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Kask Utopia

Alder
Skjønn
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (20)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kask-utopi

-

Flott hjelm. Lettvekt. Rask skip.

Kask-utopi

-

Beste hjelm

Kask-utopi

-

Flott hjelm

Kaskutopia

-

Mottatte varer .. utmerket

Hjelm kask utopi

-

Utmerket anskaffelse av aero-hjelm, superlett og med god ventilasjon. Som alltid, ingenting å påpeke om innkjøps- og leveringseffektivitet.

Montering

-

Flott hjelm for både design og passform.

Flott hjelm

-

Første gang du kjøper den, er veldig bra og egner seg for bruk. Men på grunn av viruset var utsendelsesdatoen litt lenger.

Kask utopi

-

Super fornøyd. Veldig fin og lett hjelm. Jeg anbefaler det til alle. Levering litt lang, men det må sies at jeg bor i Quebec. Det er sikkert jeg vil anbefale på Bikeinn

Super aerodynamisk hjelm

-

En 5-stjerners Super lettvektshjelm. Ventilert, pustende og komfortabel. Ser ut som en Bugatti superbiltype. Jeg vil anbefale denne hjelmen 100%

Kask utopi

-

Flott passform og komfortabel, stilig og kul utseende, anbefales på det sterkeste

Anbefalt

-

Utmerket ventilasjon for en lufthjelm. Jeg bestilte dette fra USA, og det ankom innenfor den forventede tidsrammen.

Utopiahjelm

-

En flott hjelm. Dette er min tredje av dette selskapet. En flott kamp. Rask levering. anbefale

Superhjelm

-

Dette er en veldig kul hjelm, jeg er glad jeg fikk den. Kom uten skader og riper.

Passer for asiater

-

Flott hjelm for både design og passform. Finishen på maleriet er også veldig vakker.

Kask utopi

-

Dette er virkelig en flott hjelm. Veldig behagelig og ser bra ut. Jeg trenger å nevne BikeInn skjønt. De var de eneste som jeg kunne finne som solgte den til en god pris i matt svart. Jeg var litt nervøs med å bestille noe fra Europa, siden jeg bor i USA. Det fungerte bra skjønt! Den ble sendt veldig raskt og jeg mottok den i rimelig tid. Jeg legger definitivt BikeInn til listen over nettsteder jeg besøker og handler gjennom for fremtidige kjøp.

Kask utopi

-

Dette er en fantastisk ser hjelm som skiller seg ut. Ser ut som en Lamborghini med ventilasjonene, den eneste ulempen er at denne hjelmen tok litt lang tid å ankomme og ikke var i den forventede tidsrammen. Når det er sagt, bor jeg i New Zealand, så dette var å bli forventet. Voksen og vekten er minimal og hjelmen sitter komfortabelt på hodet mitt, i tillegg til at luften er stor og denne hjelmen er alt jeg ventet og mer, takk BikeINN

Utrolig passform!

-

Dette er min fjerde Kask hjelm og kanskje min nye favoritt. Flott for vårritt som det er mindre ventilert. Perfekt passform ut av esken, lukkesystemet er super enkelt å sette opp. Jeg trengte ikke å gjøre noen tilpasninger til haken remmen som om Kask ny passet perfekt.

Kask utopi hjelm

-

Elsker denne hjelmen. Komfortabel og lett justerbar hake-stropp. Stilig, smidig og god luftstrøm.

Kask utopi

-

Ventet lenge på denne hjelmen. Jeg har Kask Infinity og Protone, begge fremragende hjelmer. Imidlertid er jeg helt imponert over The Kask Utopia. ekstremt komfortabel ut av boksen, fantastisk utseende. Anbefales på det sterkeste! Bikeinn, det eneste stedet å ha Matt Black i størrelse stor og rask levering! Rått!

Hjelm

-

EN STOR HELMET

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk