up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kask

Kask Veihjelm Rapido

Kask Veihjelm Rapido

plus
  • 360Kask Veihjelm Rapido
  • Play videoKask Veihjelm Rapido
  • Kask Veihjelm Rapido
  • Kask Veihjelm Rapido

Kask Veihjelm Rapido

Produktbeskrivelse Kask Veihjelm Rapido

spesifikasjoner:

Vekt: 260 gr.

Teknologi: I støping: Den støpte teknologien, som kombinerer polystyren indre skallet med det eksterne polykarbonatskallet, garanterer et gr.

eater støtdempingskapasitet.EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Kask Veihjelm Rapido har den offesielle garantien fra merket Kask. Handling i vår nett sykkel butikk vil du ha Kask Veihjelm Rapido hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 76.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Kask Veihjelm Rapido

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up