`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Knog

Knog Plus Lights Twinpack

Knog Plus Lights Twinpack

Knog Plus Lights Twinpack

  • Knog Plus Lights Twinpack
  • Knog Plus Lights Twinpack
  • Knog Plus Lights Twinpack
  • Knog Plus Lights Twinpack

Knog Plus Lights Twinpack

Produktbeskrivelse Knog Plus Lights Twinpack

Knog + (utmerket "plus") foran sykkellys er en super lys, 100% vanntett og allsidig USB oppladbart sykkellys. Monter lyset på styrene eller gaflene, eller bruk det integrerte sliteklipset for å feste lyset på skjortelommen eller pannene. Mer av en løper enn en syklist? Ingen dramaer. Plus-lyset dobler også opp som et bærbart nattløp. Bare fest lyset til t-skjorte, shorts, sokker eller pannebånd ved hjelp av det smarte integrerte klippet. Med en effekt på 40 lumen og en løpstid på opptil 20 timer i øko-blits, sikrer pluss at du er godt sett for alle andre syklister, veibrukere og trailere hele natten.

spesifikasjoner:

Dimensjoner: 14 x 66 x 18 mm

Frontlysutgang: 40 lumen

Baklyslampe: 20 lumen

5 Lysmoduser: Stabil, Pulse, Strobe, Fancy flash, Eco flash

Lang kjøretid: To timer med full effekt og 40 på øko-flash

Knapp: Langere knapptrykking (0,75 sek) forhindrer utilsiktet å slå på. Kort trykk bryter modi kontinuerlig

Ladetid: 4 timer (LED slår av når den er fulladet)

Integrert USB-kontakt: USB-oppladbart Litium Polymer. Ingen ladingskabel nødvendig, plugger direkte inn i USB-porter og er utformet for å bli utsatt for elementene

Chip ombord (COB Led): Mer kompakt og effektiv teknologi. Effektiv chip på bordet (COB) Leds designet for å gi maksimalt lysstyrkenivå for opptil 90% av batteridrikketiden for hver modus.

Strango magnetisk montering: Sterk sjeldne jordartsmagnet (opptil 1 kg trekkstyrke) for enkel montering og sikring. Magnetisk montering, snaps lys på plass Sykkel fest: Verktøy mindre avtagbare silikonbånd for seteposter 22 32mm + diameter med magnetisk montering. Passer til aero stil seteputer. Brukbar: Bruk den på vesken, skjorten, sokken og mer. Fjern lyset fra det magnetiske festet og klipp det på din skjorte, shorts, sokker eller poser med det integrerte sliteklippet. Strekkstørrelser: Alle (inkluderer de fleste sitteopphold)

Lys som fjær: Hvert lys veier bare 12 g.

100% vanntett: Plus (+) er IP67 testet og 100% vanntett mot alle elementer

Tilbehør inkludert: 2x utskiftbare stropper for stolper 22 27 mm / 28 32 mm +, og magnetisk montering


Ønsker du mer sykkel produkter fra merket Knog? Hos bikeinn, din nett sykkel butikk har du til din disposisjon et stort antall sykkel produkter relatert til Knog Plus Lights Twinpack. Akurat nå er Knog Plus Lights Twinpack på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av sykkel utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Knog Plus Lights Twinpack

Kundeomtaler og spørsmål (10)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Super praktisk, diskret og iøynefallende

-

To sett festet til den liggende sykkelen, bak på stangen og foran på forhjulene. Merkbar uten å blende meg. Praktisk å passe i lommen (hold deg varm) og praktisk å laste.

Flott produkt

-

Stor kvalitet og funksjonelt produkt. Tilstrekkelig kraft til å bli sett godt, men ikke egnet til å se selv som Corpus Christi. Kjøretiden kan være litt lengre, men jeg ville kjøpt lampene igjen når som helst. 5 stjerner

Gode lys

-

Dette er virkelig gode lys. Den eneste ulempen er batterilevetiden som kan være litt bedre.

God

-

Gode lys. Strogner enn forventet.

Super praktiske lys, ikke bare for sykler

-

Superlys! Passer nesten hvor som helst.

Lyst, hendig

-

Sterkt lys, definitivt synlig på lang avstand, utrolig solid, enkel montering. Lett å laste, billig.

Enkel, enkel ... effektiv

-

Smart design, nok lumen. Praktiske lys

Godt produkt

-

Fungerer fint.

Enkel og intens

-

Små lys lett å bære og bære. Jeg legger vekt på allsidigheten og bruken av bruksområder som kan gis.

Gode lys

-

Svært synlige lys som er lette å fjerne og festes når braketten er festet. Etter første forsiktighet har jeg nå full tillit til magneter. Også liker å bare klemmet til ryggsekken - fantastisk. Et poengfradrag fordi lysets varighet med en belastning ikke er for lang, siden jeg bare bruker dem til å pendle ikke så tragisk, alt du ikke kan ha liten og lett er også på bekostning av kapasitet. Ellers, som jeg sa, men toppen

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk