`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Lake

Lake MX 176

  • Lake MX 176
  • Lake MX 176
  • Lake MX 176

Lake MX 176

Produktbeskrivelse Lake MX 176

Denne siste har en større og mer romslig tå boks enn vår Comfort siste samtidig som det gir økt fotpedalen gjennom hælen og sal av foten. Den resulterende passform er utformet for aggressiv kjøring mens resterende behagelig å ha på hele dagen. Ideell for kurerer, eventyr syklister og andre som bærer deres sykling sko for lange perioder av gangen.

Egenskaper:

yttersåle:

Lake Race Sole. Mountain Race X sverte gummi yttersåle

ØVERSTE:

Handling skinn og mesh

AVSLUTNING:

Side montert Push / Pull BOA L6 snøring system med powerstrap


Dra nytte av våre tilbud på Lake MX 176. I vår nett sykkel butikk, hos bikeinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste sykkel utstyret. Du kan også besøke andre sykkel kategorier og finne produkter av merket Lake til den beste prisen.

Spesifikasjoner Lake MX 176

Farge
Aktivitet
Anbefalt bruk

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser