`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Lazer

Lazer Lifebeam Man

  • Lazer Lifebeam Man
  • Lazer Lifebeam Man

Lazer Lifebeam Man

Produktbeskrivelse Lazer Lifebeam Man

Genesis Lifebeam-hjelm er bygget på et fundament av den velprøvde Lazer Genesis-hjelmen. Det er hjelmen for syklister som ønsker å overvåke og forbedre hjertefrekvensen for å forbedre ytelsen.


Funksjoner:

Fordeler:
Baby unisize
360 ° refleksjon


spesifikasjoner:

Fit System: Rollsys retention system
Konstruksjon: I mold (6 stk)
Ventilasjon: 19 ventiler
Vekt: 280 g (M)
Sertifisering: CE CPSC AS


Teknologi:

Rollsys:

Hovedmålet med å bruke hjelm er å unngå å bli skadet. Montering av hjelm er derfor veldig viktig og er avgjørende for sikkerhet og komfort. Ettersom Lazer alltid ser etter innovasjon, utviklet vi det mest avanserte tilpasningssystemet for å optimalisere komfort og passform. Lazer Rollsys-systemet er født

Hvordan virker det?:

Sammenlignet med standard passformsystemer er Lazer Rollsys-systemet en fullt integrert mekanisme som omgir hodet fullstendig. Ved å vri et glatt tommelhjul (plassert på toppen av hjelmen i stedet for på baksiden av hjelmen) tillater Rollsys-systemet en nøyaktig og progressiv perifer dimensjonering. Hjelmens passform vil symmetrisk bli strammet uten trykkpunkter på hodet.

Rollsys-systemet tilbyr en innovativ bruk med én hånd og er lett å håndtere selv under ridning. Ved å fjerne festesystemet bak er Rollsys-systemet også den perfekte løsningen for mennesker med hestehale.
Rull inn i fremtiden

Fra det øyeblikket Rollsys-systemet ble introdusert til markedet, ble det umiddelbart belønnet for design og innovasjon. Testingen av tusenvis av ryttere beviste dens effektivitet og holdbarhet. Med andre ord ... mange grunner til å integrere Rollsys-systemet i hver nyutviklede hjelm.

Coolmax:
Coolmax er en høyteknologisk polstringsløsning som får fuktighet til å forsvinne, tørker raskt og er pustende. Svetting er en av kroppens naturlige mekanismer for å holde seg kjølig og med Coolmax blir den ikke irriterende. Coolmax-stoffet er utviklet med spesiell teknologi for å lage fuktighet og forbedre tørking, og hjelper deg å holde deg tørr og spenning nøyaktig hva du trenger for å føle deg komfortabel ikke bare på dagtid, men også gjennom de tøffeste treningsøktene dine.

Coolmax-stoffet brukes i hjelmvatteringen for å gi deg en frisk og behagelig følelse under hele turen.

Justerbar hode kurv:
Den justerbare hodekurven gjør at den bakre delen av rollsys-systemet (som griper tak i bakhodet) kan bevege seg opp og ned, avhengig av syklernes preferanse. På denne måten kan Rollsys-systemet justeres enda mer for individuelle rytterbehov og kan skape enda mer komfort.

Valgfri Aeroshell:
Aero Shell er et plastdeksel, designet for å passe perfekt over spesifikke modeller av Lazer-hjelmer. Aero Shell klikker på plass og beskytter syklistene mot vind og regn, mens de fremdeles tillater luftbevegelse foran hjelmen og ut de bakre ventilasjonsåpningene. Aero Shell er unik ved at den lett fjernes fra hjelmen når kjøreforholdene er slik at ytterligere ventilasjon er ønsket.

Tapp den på når regnet øser og trekk den av når solen begynner å skinne. Aeroshell er det perfekte verktøyet for alle mulige forhold.

Alternativt gir Aeroshell en betydelig økning i aerodynamisk ytelse når den først er installert på hjelmen. Ved å lukke ventilasjonshullene reduseres mengden av aerodynamisk drag hjelmen kraftig, noe som resulterer i en raskere tur.

Fargede stropper:
Fargen på stroppene er justert i forhold til hjelmfargen.

RBS:
Rigidity Brace-systemet er en forsterkning for en overlegen hjelmmotstand mot flere slag. Dette systemet kan sammenlignes med et rullebur i en racerbil. I tilfelle krasj vil dette holde de spreke EPS-brikkene sammen, slik at hjelmen fremdeles tilbyr en form for beskyttelse. Dette systemet garanterer ikke effektiviteten til en hjelm etter et krasj, hver hjelm må inspiseres nøye etter et krasj, og i tilfelle buler eller sprekker bør den byttes ut.

Valgfritt insektnett:
Insektmesh-polstringen erstatter den originale hjelm-polstringen og dekker ventilasjonshullene slik at insekter ikke når hodet ditt. Dermed holder insekter utenfor hjelmen på en stressfri tur.

Valgfri baklykt:
Dette LED-lyset leveres som standard på noen modeller, men er et alternativ for nesten alle hjelmer utstyrt med Rollsys-systemet. Bytt ut Rollsys-hetten med den oppdaterte versjonen og sett LED-lyset i Rollsys tommelhjul. LED-lyset gir økt sikt og derfor økt sikkerhet.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Akkurat nå, Lazer Lifebeam Man er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos bikeinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Beskyttelse katalog og særlig i vår Hjelmer kategori. Vi har en rekke Hjelmer som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Lazer Lifebeam Man

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk