`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Lezyne

Lezyne Medium Caddy Co2 Kit

  • Lezyne Medium Caddy Co2 Kit
  • Lezyne Medium Caddy Co2 Kit

Lezyne Medium Caddy Co2 Kit

Produktbeskrivelse Lezyne Medium Caddy Co2 Kit

En komplett praktisk kit for rytteren med fart i tankene, med en Twin Speed ​​Drive CO2 inflator, to 16g CO2 beholdere, en RAP 6 multiverktøy og Matrix Levers i en av våre bestselgende M Caddy arrangører som stikkes perfekt under sykkelsetet. Vær forberedt med alle nødvendigheter som trengs for en konkurranse eller enhver situasjon der en rask reparasjon og lufttrykk er et must.

Spesifikasjoner:

VEKT: 245 g


Liker du Lezyne Medium Caddy Co2 Kit? Gå inn på vår sykkel seksjon og oppdage et stort utvalg av Bagger produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at sykkel produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Bagger finnes i forskjellige farger og stiler.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk