`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Mavic

Mavic Crossmax Thermo Shoe Cover

Mavic Crossmax Thermo Shoe Cover

  • Mavic Crossmax Thermo Shoe Cover
  • Mavic Crossmax Thermo Shoe Cover
  • Mavic Crossmax Thermo Shoe Cover

Mavic Crossmax Thermo Shoe Cover

Produktbeskrivelse Mavic Crossmax Thermo Shoe Cover

Nøkkelegenskaper:


Scuff Guard +


Produktinformasjon:


Bakre glidelås med staydown avtrekker

Reflekterende høydepunkter

Hypalon forsterkninger på leges og tå for mer beskyttelse DWR

Membran

Varm Shell


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett sykkel butikk. Kjøp Mavic Crossmax Thermo Shoe Cover med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende sykkel produkter i Herresko kategorien som kan supplere din bestilling, bikeinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

De beskytter veldig bra og er et godt alternativ til å kjøpe vinter støvler, men størrelsen er veldig rettferdig

-

Uten å være en erstatning til vintersko med Gore-Tex eller frakkfôr, kan disse dekslene være et alternativ hvis du setter dem sammen med gode varme sokker. Det eneste problemet jeg fant er størrelsen. I utgangspunktet kjøpte jeg en størrelse L som - for det meste - måtte tjene til en størrelse 44 som en grense, men i mine sko, også Mavic og den størrelsen, og å sette dekselet på en nesten umulig oppgave, men da kunne jeg ikke sette foten i skoen på grunn av presset Jeg trente (mine sko er myke); så se nøye på hvilken størrelse du kjøper i forhold til størrelsen på din sko. For resten, uten å ha prøvd det på svært kalde dager, tror jeg det vil fungere, holde foten isolert fra utsiden og hindre at skoene blir våte av sprut og tåke / lett regnvann.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk