`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Mavic

Mavic CX01 Aero Blades Kit

  • Mavic CX01 Aero Blades Kit
  • Mavic CX01 Aero Blades Kit

Mavic CX01 Aero Blades Kit

Produktbeskrivelse Mavic CX01 Aero Blades Kit

Egenskaper:

Produktlinje: Dekk.

Disiplin: Tilbehør.

Sportskategori: 1.

Sykling.

Sourcing Land: Roumanie.Akkurat nå er produktet Mavic CX01 Aero Blades Kit på lager hos bikeinn. Finn ut hvilken andre sykkel produkter merketMavic har i din nett sykkel butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Tilbehør og deler modeller. På bikeinn lager vi de nyeste stiler og design av Felger og dekk. Bla gjennom vårt utvalg og finne sykkel artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Mavic CX01 Aero Blades Kit

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket service

-

Produktet er som sagt og nettsted som er utmerket, siden jeg har lett etter disse delene i noen tid nå. Jeg vil også si at leveringen var førsteklasses med alt som foregikk for øyeblikket. Stor high 5 til hele teamet på bikeinn.

Pris og mengde

-

Kan jeg spørre om prisen som er merket er mengden som brukes til ett hjul? Det er to? Fordi det er behov for to hjul for ett hjul, vil jeg bekrefte mengden med deg, takk!

våre eksperter svarer

Hei, dette produktet inkluderer de to bladene.
Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk